• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ziynet davası

Cok üzüldüm.

Çok üzüldüm durumunuza. Umarım en kısa zamanda hayatiniz sizin istediğiniz gibi şekillenir.

İnsan nerede olursa olsun önyargılar peşini bırakmıyor. Size yapılan bir kaç yorum ne kadar da çiğ...:KK42:
Teşekkür ederim bu yorum bile beni duygulandırdı. Çevremden göremediğim desteği burda aradım buldum da. ❤️ Akraba evliliği olunca dahada zor ne lafı bitiyor ne sözü . Annem sağ olsun beni konusturmadan cevaplarını veriyor ezdirmiyor

Teşekkür ederim bu yorum bile beni duygulandırdı. Çevremden göremediğim desteği burda aradım buldum da. ❤️ Akraba evliliği olunca dahada zor ne lafı bitiyor ne sözü . Annem sağ olsun beni konusturmadan cevaplarını veriyor ezdirmiyor
Akraba ile mi evlenip ayrılmaya karar verdiniz.

Anne baba istedi diye evlenip yine anne hadi oglumdan boşanacaksin diye emri vaki yaparsa tabiki namusla oynanmis olur. Keşke eşimle anlaşmayip biz anlaşamıyoruz boşanacagiz diye ailelere açıklayan olsaydık öyle bir durum içinde değilim. Eşimle Anne babasinin izni olmadan bile görüşemedim ben
Boşanın bencede anne baba lafından çıkmayan adamları.

Düğünde takılan takılar kadına ait sayılır ama ne kadar takıldığını biliyormusunuz ?
Altinlarinizi alamıyorsanız nafaka alin
Boşanın bencede anne baba lafından çıkmayan adamları.
Akraba ile evlendim. Şimdide boşanıyorum. Altınlarım için dava açtım. Nafaka hiç almadım.
Düğünde takılan takılar kadına ait sayılır ama ne kadar takıldığını biliyormusunuz ?
Tabi biliyorum ya değerinden yada aynen iadesi istedik ama sonuç ne olur bilmiyorum. İletişim ilk başta vardı. Ben aramıştım. Sonra davaları açınca onlar msj attı. Sonrasındada zamanın da bilinmeyen kıymeti sonradan bilinse ne olur moduna geçtim hiç umrumda da değil.

Yani isterse şimdiden anacigi yeni birini bulsun ona 🤷

Yaaaa yarın boşanma mahkemem var yine adam mazaret bildirmisler katilmayacaz. Ama hiçbir şekilde de sulh istemiyoruz diye mazeret bildirmiş beni deli etti akşam akşam yaa. Hem git davani aç istemiyoruz diyorr hemde boşanmaya katılmıyor.
Hayatımı mahvettigi yetmemiş gibi
Kim bilir daha ne edeceek
Sabır Allahim sabır 😤

5 ay evli kaldık 14 aydirda çekişmeli boşanma sürüyor
Kuzenimin çekişmeli davası 4 buçuk yıl sürdü. Üzerine hiç bir mal yoktu sigortasız çalışıyordu. Evliyken tüp bebek tedavisi için bozdurdukları bilezikleri de dahil olmak üzere geline takılan takıları ödemekle mükellef oldu kuzenim ( erkek) yani isteseniz de istemeseniz de dava günü hakim takılar gelinin hakkı olduğu için satılsa dahi erkeğin ödemesine hükmediyor. Ödenmemiş nafakası da dahil ediliyor. Eskiden ödenmezse hapis cezası verilip siliniyormuş şimdi hapis cezası verilse dahi nafaka borcu silinmiyor

Back