Nasıl anlamadımEee o zaman başka.
Avukat kazanırsınız demiş, kazanırsınız. Hukukçudan biz daha mı iyi bileceğiz?
Ama kazandığınızı alamazsınız.
Alamayınca cezası neymiş?
Bence asıl önemli olan o!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl anlamadımEee o zaman başka.
Avukat kazanırsınız demiş, kazanırsınız. Hukukçudan biz daha mı iyi bileceğiz?
Ama kazandığınızı alamazsınız.
Alamayınca cezası neymiş?
Bence asıl önemli olan o!
Nafaka ödemediğine göre altınları da ödemeyecektir.Nasıl anlamadım
Peki 5 ayda noldu da bu hale geldiniz? Görücü usulümuydu?Darp konusunda ailem ve ben darp edildik. şikayette bulunduk. onların ilçeden benim ailemin bulunduğu şehre geldik arada 2 buçuk saat var. Şahitler var . Darp raporu var. Ancak hakim olay yerinde onların olduğu şehirde ilçede darp raporu ve şikayette bulunmadığımizz ve iki saat sonra ailemin bulundugu şehre gelip burda şikayet ve darp raporu aldığımız için o şahıslara beraat verdi . Şok için kaldım. Şimdi davayı istinafa taşıdık sonuç bekliyorum ceza davasi onların
İlçesinde görülüyor. Hakimi etki altına mi aldı küçük yer diye para mi teklif etti tanıdık miydi aklima herşey geliyor. Ben öldükten sonra hakkım aransa ne olur diyorum. Bu Ziynet davasıda ayni olursa ya çektiğim sıkıntı hakaret psikolojisi şiddet fiziksel şiddet yanlarına kar mi kalıcak.
5 aylık evlilik için , ortada hamilelik çocuk yokken nafaka ödetmek doğru gelmiyor banaİspatınız varsa alırsınız tabii ki
Bu arada ödenmeyen nafakalar için icra takibi başlatın.
Bana da ama yasal hakkı5 aylık evlilik için , ortada hamilelik çocuk yokken nafaka ödetmek doğru gelmiyor bana
Himm 3 aydan başlayan hapis cezası var nafaka içinNafaka ödemediğine göre altınları da ödemeyecektir.
Ödemeyince bunun cezası neymiş ben olsam avukata bunu sorardım.
Kesinlikle!5 aylık evlilik için , ortada hamilelik çocuk yokken nafaka ödetmek doğru gelmiyor bana
Evet görücü usulü klasik anne memesinden ayrilamamis olgunlaşmamış bir eş.Peki 5 ayda noldu da bu hale geldiniz? Görücü usulümuydu?
Evet görücü usulü klasik anne memesinden ayrilamamis olgunlaşmamış bir eş.
Burası Senin evin değil ! altınlar senin değil ! hakaretler. Ailen gelmeyecek sen gitmeyeceksin.
Otur otur kalk kalk
Herşeyi kv kb bilir gelinin söz hakkı yoktur
Hastaneye bile gitmek için kv gönlu olucak
Düğün sabahı altınları çıkarıp kv vermedim diye gelinmi olmuşum gibi gibi. Şeyler
Gelirken ara ekmek al dedim diye yada eşimle dışarı yürüyüşe bile gitmek istesem
KV evi basıp oğlumu elimden aldın demeleri.
Görümcenin eşi gelir güya eşimle aramdaki kavgaya son vermek için sen bu insanların içine mi girdin benim baldizlarim ( yani eşimin kendinden küçük iki kız kardeşi daha var. 3 kız 1 erkek) benim baldızlarim benim külotlarima kadar bilir demesi eşim enişteye sen ne diyorsun kardeşlerim hakkında diye adama kızacagi yerinee hala beni suçlaması
Kv damadım kızlarım bana yeter gelin neymis demeleri
Bardak tasdi yani
Bide her kavgada eş kendi ailesinin arıyo ben kavga ettim dövdüm gelin . Hem dayak yedim hemde ailemi arayıp şikayette bulundular kızın söyle kızın böyle diye
Ben aldim. Ama o mucadeleler sonrasinda yeni hastaliklar edindim. Almasaydim da sagligim olsaydi keske...Hayırlı günler hanımlar
Boşanmada Ziynet davası açıp ziynetlerini yada onun değerinde ki parasını alabilen varmı?
Tanıdık vesilesiyle oldu.ama işler boyle değişince biz bilmiyorduk bu insanların böyle olduklarını olduEvlenmek üzere bu görücü usulü tanışmayı kim ayarladı ?
Bende bunu istiyorum 1 günde olsa o korkuyu ya yaşasın yada parayi odeyip içi içini yesin . Bir daha elin kızını nikahı bastım her haltı ederim diye ortalıkta gezemesin o sümsük aileİİK 344 okumanızı tavsiye ederim, nafaka ödemeyen kişi 3 ay tazyik hapsi ile cezalandırılir.
Süreç nasıl ilerledi neler yaşadınız biraz anlaatirmisnizzBen aldim. Ama o mucadeleler sonrasinda yeni hastaliklar edindim. Almasaydim da sagligim olsaydi keske...
Hangi namus? Siz evlenmişsiniz anlaşmamışsınız ayrılmışsınız. Kendinize biçtiğiniz bedel mi var? Varsa nedirbenim burda amacım insanlarin namusuyla oynamak bu kadar kolay olmamalı . Bir bedel ödesin diye istiyorum
Sizin avukatiniz yok mu? Ilk davada hakliydim demissiniz, kendi kendinizi savunduysaniz ve karsi tarafin avukati varsa olumsuz sonuc almaniz cok normal.
Sayet avukatiniz olsaydi size takilarla ilgili davayi soylerdi. Burada bir arkadasimiz mehirini ve takilarini almaya hak kazanmıştı. Mehir senedini ve dugun cd lerini delil olarak sunmustu