• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ziynet davası

Tweety009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
379
168
33
Hayırlı günler hanımlar
Boşanmada Ziynet davası açıp ziynetlerini yada onun değerinde ki parasını alabilen varmı?

Düğünde takılan takılar için. üzerine mal varlığı yok sigortası bile yok nafakayı bile ödemedi hala 1 yıldır
Altınlar duruyor ve ispatlarsanız işin rengi değişir, umarım burada az çok bilgili kişiler yardımcı olur sizlere.

Nafaka çocuk için miydi?

Çeyiz eşyamı aldığımda kendi ailemin bana taktiği altınları verdiler bir kağıda da ceyiz eşyasını ve ailemin taktiği altınları listesli şekilde yazmislar. şahitler ve kendisinin adı ve imzası var düğün videosu resimler vs de var

Çeyiz eşyamı aldığımda kendi ailemin bana taktiği altınları verdiler bir kağıda da ceyiz eşyasını ve ailemin taktiği altınları listesli şekilde yazmislar. şahitler ve kendisinin adı ve imzası var düğün videosu resimler vs de var
Merak ettim internetten baktım şimdi 😄, video var ve boşanma sürecinden 10 yıl içerisinde başvuru yapabiliyormuşsunuz, başvurunuzu yapın mutlaka, hakkınızda hayırlısı olsun.

Çocuk yok çok şükür.nafaka benim içindi.
Altınları kavga esnasında eş ve ailesi sakladığım yerden caldilar. Yani gelinlerinin evinden hırsızlık ettiler.

Avukat ile konuştuk ispat var alırız diyor altınlarım şimdiki güncel fiyatlar la gayet güzel bir miktar mihir de aynı şekilde ama şimdiye kadar açtığım hiçbir davada olumlu sonuç alamadım. Bundan da olumsuz sonuc alirmiyim bilmiyorum

Darp konusunda ailem ve ben darp edildik. şikayette bulunduk. onların ilçeden benim ailemin bulunduğu şehre geldik arada 2 buçuk saat var. Şahitler var . Darp raporu var. Ancak hakim olay yerinde onların olduğu şehirde ilçede darp raporu ve şikayette bulunmadığımizz ve iki saat sonra ailemin bulundugu şehre gelip burda şikayet ve darp raporu aldığımız için o şahıslara beraat verdi . Şok için kaldım. Şimdi davayı istinafa taşıdık sonuç bekliyorum ceza davasi onların
İlçesinde görülüyor. Hakimi etki altına mi aldı küçük yer diye para mi teklif etti tanıdık miydi aklima herşey geliyor. Ben öldükten sonra hakkım aransa ne olur diyorum. Bu Ziynet davasıda ayni olursa ya çektiğim sıkıntı hakaret psikolojisi şiddet fiziksel şiddet yanlarına kar mi kalıcak.

Nafaka ödemeyen adam takıları nasıl ödeyecek?

Nafaka takılardan daha düşük meblağ değil mi?
Parası gitmesinde canını al o derece ailecek cimri insanlar
Kazanirsam davayı kahrolurlar
Bende zaten bunun için istiyorum. Alıp canları çıksın

or. Hakimi etki altına mi aldı küçük yer diye para mi teklif etti tanıdık miydi aklima herşey geliyor.
Evet hakimlerin işi gücü yok sizin kıytırık davanız için rüşvet alacaklar lütfen düzgün yazınız kimseyi zan altında bırakmayınız

Bu konu da bir bilgim yok fakat nasıl bir aileye düşmüşsünüz.
Çeyiz ve ailenizin taktığı takıları verip kağıt imzalatmak daha neler okuyacağız.
Yanlız bu konularla ilgili avukat tutuyorsunuz ama avukat var avukat var.
İyi bi avukat tutun, kanunları iyi bilen, konuda uzman, karşı tarafa kök söktürecek….

Evet hakimlerin işi gücü yok sizin uyduruk davanız için rüşvet alacaklar lütfen düzgün yazınız kimseyi zan altında bırakmayınız
Tabiki kimseyi zan altında bırakmıyorum ama haklı olduğum bir davada olumsuz sonuç almak insanın aklına herşeyi getiriyor.
Ayrıca daha önceki konumda bahsetmiştim amca oğlu vardı onun tecavüz işine karışmış adam 3 ay 5 ayla adamı içerden çıkarttılar parayla iş görmüşler. Bunlar olurken bu davada bile bişey yapabilirler diye düşünüyorum. Direk yaptı demiyorum ama yapmadıkları şeyde değil bu insanların

Parası gitmesinde canını al o derece ailecek cimri insanlar
Kazanirsam davayı kahrolurlar
Bende zaten bunun için istiyorum. Alıp canları çıksın
Eee o zaman başka.
Avukat kazanırsınız demiş, kazanırsınız. Hukukçudan biz daha mı iyi bileceğiz?

Ama kazandığınızı alamazsınız.
Alamayınca cezası neymiş?
Bence asıl önemli olan o!

Back