Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğün takısı gibi mi? Mal varlığına dair ispat var mı?Hayırlı günler hanımlar
Boşanmada Ziynet davası açıp ziynetlerini yada onun değerinde ki parasını alabilen varmı?
Altınlar duruyor ve ispatlarsanız işin rengi değişir, umarım burada az çok bilgili kişiler yardımcı olur sizlere.Düğünde takılan takılar için. üzerine mal varlığı yok sigortası bile yok nafakayı bile ödemedi hala 1 yıldır
Merak ettim internetten baktım şimdi , video var ve boşanma sürecinden 10 yıl içerisinde başvuru yapabiliyormuşsunuz, başvurunuzu yapın mutlaka, hakkınızda hayırlısı olsun.Çeyiz eşyamı aldığımda kendi ailemin bana taktiği altınları verdiler bir kağıda da ceyiz eşyasını ve ailemin taktiği altınları listesli şekilde yazmislar. şahitler ve kendisinin adı ve imzası var düğün videosu resimler vs de var
Kac yıl evli kalmistinizHayırlı günler hanımlar
Boşanmada Ziynet davası açıp ziynetlerini yada onun değerinde ki parasını alabilen varmı?
Parası gitmesinde canını al o derece ailecek cimri insanlarNafaka ödemeyen adam takıları nasıl ödeyecek?
Nafaka takılardan daha düşük meblağ değil mi?
5 ay evli kaldık 14 aydirda çekişmeli boşanma sürüyorKac yıl evli kalmistiniz
Bende tecrübeli kişilerden yorum bekliyorumAltınlar duruyor ve ispatlarsanız işin rengi değişir, umarım burada az çok bilgili kişiler yardımcı olur sizlere.
Nafaka çocuk için miydi?
Evet hakimlerin işi gücü yok sizin kıytırık davanız için rüşvet alacaklar lütfen düzgün yazınız kimseyi zan altında bırakmayınızor. Hakimi etki altına mi aldı küçük yer diye para mi teklif etti tanıdık miydi aklima herşey geliyor.
İcra takibi başlatıldı ama bı gelişme olmadıİspatınız varsa alırsınız tabii ki
Bu arada ödenmeyen nafakalar için icra takibi başlatın.
Tabiki kimseyi zan altında bırakmıyorum ama haklı olduğum bir davada olumsuz sonuç almak insanın aklına herşeyi getiriyor.Evet hakimlerin işi gücü yok sizin uyduruk davanız için rüşvet alacaklar lütfen düzgün yazınız kimseyi zan altında bırakmayınız
Eee o zaman başka.Parası gitmesinde canını al o derece ailecek cimri insanlar
Kazanirsam davayı kahrolurlar
Bende zaten bunun için istiyorum. Alıp canları çıksın
Yani alamayan var mı sorusu daha normal benceHayırlı günler hanımlar