zirkonyum kaplama yaptıranlardan bilgi ve doktor tavsiyesi lütfen

Bildirim hic gelmiyoki zaten anlamadim bende :) tekrar attim msj umarim gelmistir.gelmediyse diye ozet geciyorum otobusle ozel okmeydani hastanesimde in asagi caddede sahmeran lokantanin ustu hemen.bende tekrar gitmeyi dusunuyorum biraz daha konusmak ve karar vermek istiyorum doktorla sende gidersen haber et bana bakalim senin izlenimin nasil olucak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mesajın gelmiş canım. bi gidim haber vermem mi :)

balrenklikız şu an içim hiç rahat değil seninle paylaşmak istedim.sefa beye gitmiştim ya kendisi flapa gerek yok demişti ama diş röntgenime bakmadan.röntgeni bıraktım o gün çıktım bakıp beni ertesi günü arıcaktı.bekledim bekledim aramadı sonra ben aradım bakamadım yarın ararım dedi ve yine aramadı böyle böyle bikaç gün geçti.benimde içim içimi yiyor tabi flap olucakmı olmıcakmı ne yapılması gerekiyor.herşey muallak şu an.belirsizlikten nefret ediyorum.neyse dün dayanamadım cepten de aradım yine açmadı sonra msj attım röntgene bakıp durumu haber vericektiniz ona göre tekrar gelmeyi düşünüyorum diye dün attım msjı.cevap yazmadı aramadı da offf bu sabah yine aradım açmadı ama cevap yazdı en azından yarın gün içinde buyrun gelin konuşalım falan yazmış.ama hiçbir bilgi vermemiş flap mı değil mi.allahım öğrenemedim bi türlü.zaten korkuyorum en azından bişey söyle dimi ? ya çok ısrarlı davrandım belkide, hiç huyum değildir ama ciddi bir konu kendisi bakıp arıcam dedi ama ses yok.ben de meraktan çaltıcam yani burda.ne yapmayalım bilemedim şimdi bu doktor ilgisizmi yoğunmu ? tam kendisinden yana karar vermek üzereydim ama şu an bi acaba? diyorum.tedaviye başlayıncada böyle mi yapıcak ulaşılamıcak bi türlü kafam karıştı çok yoğun olsanda en azından akşam bir cd ye bakamadınmı yani.biliyor zaten korkuğumu flap yada değil diyerek içimi rahatlatsaydın bari 5 dk.lık iş.yine kafam karıştı yarın gidicem ama içim hiç rahat değil kötü birşey mi var da msj da söylemedi sen gittin mi buarada.

arkadaslar merhaba benim de dişlerim çapraşık ve ön dişlerim ilerde ortodontis dr gittim bana alt cenen geride oldugu ıcın on dıslerını sıfıra sıfır gerı cekemeyız dedı 3 sene falan tel kullanıcakmısım bıde oyle deyınce vazgectım bende porselen kaplama yaptırmaya karar verdim peki bu porselen kaplama ile zirkonyum dediğiniz şey aynı mı bende güvemebileceğim bir dr arıyorum yardımcı olabılır mısınız?

ikisi de porselen
aralarındaki fark; zirkonyum porselen daha doğal ve metal desteksız doktorumu önermek ısterım aslında
ama kötü bir sonuc alırsanız sorumlu olmak ıstemem

ikisi de porselen
aralarındaki fark; zirkonyum porselen daha doğal ve metal desteksız doktorumu önermek ısterım aslında
ama kötü bir sonuc alırsanız sorumlu olmak ıstemem

çok teşekkürler en azından fikir almak isterim ben lutfen dr onerırsenız memnun olurum sız dıslerınızın fotografını koydunuz mu ben gormedım ama cok merak edıyorum cok az ınsan yenı dıslerının resmını koyuyor

benımkıler bunlar, ust kısmın duzeltılmesı ıcın gönderdım sonra.

benımkıler bunlar, ust kısmın duzeltılmesı ıcın gönderdım sonra. Eki Görüntüle 1060530 Eki Görüntüle 1060531

ya çok güzel çok tatlı duruyorlarr bayıldım dişlerinize güle güle kullanın peki ön dişleri özellikle mi uzun bıraktırdınız ben bayılıyorum da hafif uzun dişlere benim de öyle fakat işte fırlaklık sorunu var sizin peki her hangi bir sıkıntı yaşıyor musunuz kullanımı nasıl acaba?dr adresini ve numarasını rica etsem mesaj atar mısınız?

evet ön dişlerimın orjınalı de böyleydı bende eskısı nasılsa oyle olsun ıstedım :) sıkıntı yaşamıyorum
kanal tedavım var, tek sıkıntım o dişlerim gecici yapıstırıldı
daha kalıcı yapıstırılmadı. ust kısımda azıcık kısalık var onu yapacaklar
son halını koyacagım yıne.

fırlaklık nedır?

Son düzenleme:

dişlerin çok güzelllllll

canım dişlerim alt dişlerime göre çok daha önde ama senın bunlar gercek dıslerın degıl mı cok guzel duruyorlar ve dogal duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…