- Konu Sahibi koalaseven
he valla ağzına sağlık
Gel el ele tutuşup terkedelim bu beyazları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he valla ağzına sağlık
gısgançlar ...............Pabıcımın kenarsı seni, buğdayın da tadı başka
Gel el ele tutuşup terkedelim bu beyazları
gısgançlar ...............
,
Pıçaklarım
yok gitmeyeceğim ben,sonuna kadar savaşacağım
gısgançlar ...............
Ahahha yaşasın direniş yaşasın buğday kardeşliği
balrenklikız şu an içim hiç rahat değil seninle paylaşmak istedim.sefa beye gitmiştim ya kendisi flapa gerek yok demişti ama diş röntgenime bakmadan.röntgeni bıraktım o gün çıktım bakıp beni ertesi günü arıcaktı.bekledim bekledim aramadı sonra ben aradım bakamadım yarın ararım dedi ve yine aramadı böyle böyle bikaç gün geçti.benimde içim içimi yiyor tabi flap olucakmı olmıcakmı ne yapılması gerekiyor.herşey muallak şu an.belirsizlikten nefret ediyorum.neyse dün dayanamadım cepten de aradım yine açmadı sonra msj attım röntgene bakıp durumu haber vericektiniz ona göre tekrar gelmeyi düşünüyorum diye dün attım msjı.cevap yazmadı aramadı da offf bu sabah yine aradım açmadı ama cevap yazdı en azından yarın gün içinde buyrun gelin konuşalım falan yazmış.ama hiçbir bilgi vermemiş flap mı değil mi.allahım öğrenemedim bi türlü.zaten korkuyorum en azından bişey söyle dimi ? ya çok ısrarlı davrandım belkide, hiç huyum değildir ama ciddi bir konu kendisi bakıp arıcam dedi ama ses yok.ben de meraktan çaltıcam yani burda.ne yapmayalım bilemedim şimdi bu doktor ilgisizmi yoğunmu ? tam kendisinden yana karar vermek üzereydim ama şu an bi acaba? diyorum.tedaviye başlayıncada böyle mi yapıcak ulaşılamıcak bi türlü kafam karıştı çok yoğun olsanda en azından akşam bir cd ye bakamadınmı yani.biliyor zaten korkuğumu flap yada değil diyerek içimi rahatlatsaydın bari 5 dk.lık iş.yine kafam karıştı yarın gidicem ama içim hiç rahat değil kötü birşey mi var da msj da söylemedi sen gittin mi buarada.
canım müjdemi veriyim öncelikle flap olmıcak.bugün gittim sefa beye beraberde baktık röntgene flapa gerek olmadığı küretaj iyi bir temizlik ve bakımla düzeleceğini söyledi.artık karar verdim şansıma ne çıkarsa bilmiyorum ama pzt.günü tedaviye başlıcaz.önümüzdeki hafta 2 kere gidicem küretaj yapılacak.10 gün sonrada dişetlerimin toparlanma durumuna göre zirkonyuma başlıcaz.bugün konuştuk yine çok kalabılıktı hayret birşey anlamadım :) hızlı hızlı sordum sertifika olayını mesela tamam dedi.doğal dursun istiyorum aksi olucak diye korkuyorum falan dedim.rahatlatıcı konuştu zaten provasını yapıcaz sen beğenene kadar istediğin gibi değiştiririz şurası olmadı dersin çözeriz.hala beğenmezsen istersen teknisyenime gideriz ona anlatırsın falan dedi :) dişlerimin arka kısımlarında da sorun var dolgu falan gerekiyor.şu zirkon bitsin memnun kalırsam gerisinide hallederiz burda dedim.yalnız bir kötü tarafı var arşivlemiyormuş yaptığı dişleri.hiçbir fotoğraf yok oyüzden zaten adamın hiç vakti de yok.neyse kısacası hiç foto falan görmeden sırf adama güvenerek,birde bizim o tanıdığa güvenerek ben bu işe başlıyorum sanırım :) ben ona diş fotosu götürcem birkaç tane ona göre bakıcaz hangisi olur hangisi olmaz beraber karar vericez.gerisi artık şansıma bahtıma kalmış.çünkü biraz daha dolaşırsam dişçi kafayı yicem düşünmekten.karar verdim rahatladım.17 senelik dişçiymiş aynı yerdeymiş hep.10 yıl sonra bile sorun olursa gel çözerim dedi.umarım doğru karar vermişimdir.ama birşeye başlamadan bilemiyorsun doğrumu yanlışmı.sen biliyorsun kaç aydır konuşuyoruz burdan doğru düzgün bir tane doktor tavsiyesi almadık ben napıyım bende kendim buldum.hayırlısı olsun ne diyim.
merhaba özge sağol sanada geçmiş olsun.sen neden yaptırmak istiyordun dişlerini.bende çok araştırdım doktor şu ana birine karar verdim yani bana en çok güven veren doktora diyim ben sana.ama küçük bir muayehane öyle büyük biyerde yaptırmıyorum ben şansa bıraktım birazda.tabi koyarım fotoğraf ama biraz daha zaman var önce dişeti tedavisi sonra zirkona geçicez bikaç haftayı bulur.ama yapılınca koyucam inşallah.ben şimdiden tavsiye etmek istemiyorum çünkü bende hiç bilmiyorum ama bittikten sonra yorumumu yapıp tavsiye etmek isterim olurmu ? sen hangi şehirdesin bikaç doktor tavsiye aldım demişsin hangileri onlara acaba.balrenklikız da doktor arıyor çünkü yazarsan fikir olur onada.