• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zirkonyum kaplama yaptıranlardan bilgi ve doktor tavsiyesi lütfen

balrenklikız şu an içim hiç rahat değil seninle paylaşmak istedim.sefa beye gitmiştim ya kendisi flapa gerek yok demişti ama diş röntgenime bakmadan.röntgeni bıraktım o gün çıktım bakıp beni ertesi günü arıcaktı.bekledim bekledim aramadı sonra ben aradım bakamadım yarın ararım dedi ve yine aramadı böyle böyle bikaç gün geçti.benimde içim içimi yiyor tabi flap olucakmı olmıcakmı ne yapılması gerekiyor.herşey muallak şu an.belirsizlikten nefret ediyorum.neyse dün dayanamadım cepten de aradım yine açmadı sonra msj attım röntgene bakıp durumu haber vericektiniz ona göre tekrar gelmeyi düşünüyorum diye dün attım msjı.cevap yazmadı aramadı da offf :( bu sabah yine aradım açmadı ama cevap yazdı en azından yarın gün içinde buyrun gelin konuşalım falan yazmış.ama hiçbir bilgi vermemiş flap mı değil mi.allahım öğrenemedim bi türlü.zaten korkuyorum en azından bişey söyle dimi ? ya çok ısrarlı davrandım belkide, hiç huyum değildir ama ciddi bir konu kendisi bakıp arıcam dedi ama ses yok.ben de meraktan çaltıcam yani burda.ne yapmayalım bilemedim şimdi bu doktor ilgisizmi yoğunmu ? tam kendisinden yana karar vermek üzereydim ama şu an bi acaba? diyorum.tedaviye başlayıncada böyle mi yapıcak ulaşılamıcak bi türlü :( kafam karıştı çok yoğun olsanda en azından akşam bir cd ye bakamadınmı yani.biliyor zaten korkuğumu flap yada değil diyerek içimi rahatlatsaydın bari 5 dk.lık iş.yine kafam karıştı yarın gidicem ama içim hiç rahat değil kötü birşey mi var da msj da söylemedi :( sen gittin mi buarada.

canım ben gidemedim işim vardı.yarın da gidemicem muhtemelen. doktorun bakacağı röntgen de 5 dk lık bişey dediğin gibi.defalarca aramana rağmen ve merak ettiğini bildiği halde sana hemen dönmemiş ilginç.yoğun olabilir kabul ama zaman geçiyor ve sen tedavine başlamak istiyosun bir an evvel sonuçta..ayrıca dotor normal diş hekimiyse anlamaz ki flap ten.benim doktorum kaç yıllık tecrübesi var anlamıyo sonuçta kendi dalı değil..sefa bey periodontoloji uzmanı mı yoksa?öyleyse zirkonyumu da mı yapacak aklım karıştı şimdi..kafamda deli sorular :18:

Yok canim ya normal disci.ama onlarda rontgene bakip anliyor.daha once gittigim cogu doktora verdim cd yi bakti yani.hatta banada gosterdiler bak surda kemik kaybi baslamis ama cok degil falan diye :) bazi dislerin kokleri ince gorunuyodu ben bile anlamaya basladim dermisim :) aynen bende oyle diyorum 5 dk.lik is.en azindam bisey soyleseydi bak uyuyamiyorum iste.yarin cagirdi bakalim ne dicek supriz artik.yada bildigi bir periodontist vardida onami gosterdi inan hic bilmiyorum.cunku konusamafik biturlu.aslinda okmeydani disten randevu alabilsem oraya gostermek istiyorum peroodonto var.ama almak mumkun degil hep dolu.en azindan ne yapilcani soylerler.zaten sgk kapsaminda para koparmak gibi bi amaclarida olamaz.neyse onu soylerler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım inşallah flap değildir.küretaj ise hiç korkma bir an evvel başla.bak ben 6 ay önce küretaj oldum.tedavi bir ay sürdü.bir ay da bekledim tedavi olumlu sonuç vercek mi diye..sonrasında da uzuyo işte bölye başka şeyler çıkıyo yaptıramıysun.yok ölçü için randevu 10 gün sonraya verdi.ölçü alındıktan iki hafta sonra kendi dişlerimin alçı versiyonunu gördüm ve ön altı dişi akrilikten yapmışlar porelen gibi duruyo.görüntü amaçlı sadece tabi çok şık duruyo..önce bi tuhaf gelse de sonrasında beğendim.onu eve aldım inceledim bir hafta nasıl olması gerektiğine karar vermeye çalıştım.ön ikisi uzun diye düşündüm. zaten üzerinde oynamalar yapıcaz demişti isteğime göre..böyle uzuyo işte zaman gelmiyor bi türlü yaptırmak için..ben kesin şubatta bitti gözüyle bakıyodum nisana geldik hala bişey yok..moralini bozmak istemiyorum ama en az 4 ay sonra olur dişlerin kızma bana lütfen kendimden biliyorum :(

Vallahi artik kuretaja raziyim flap ten korkuyorum insallah flap demez.bide canim ya bunu sadece periodontistmi soyler.normal disciler anlamiyormu gercekten.ya benim su diseti sorunum cikmasaydi baslamistim zirkona gerci ondanda korkmuyo degilim ama mecbur biliyosun.birde sonu.da guzel birsey cikicaksa cekilen cile kutsaldir :) cekicez artik acisinida sancinida bunu cani cok tatli biri olaraktan soyluyorum yalniz :) sen olcu falan verdim demissin oylesinemi anlamadim akrilit porelen ne demek hic bilmiyorum ya.sen napicaksin varmi aklinda doktor baktinmi hic fiyatlara falan.

Yalniz iyi bir disci bulmak ne kadar zormus.nasil guvenipte baslicam iste budur dicem hic bilmiyorum ;)

benim yıllardır güvendiğim doktorum hem yüksek fiyat verdi hem de en son gittiğimde son iki kişiye yaptığı zirkonları gösterdi pc den.biri kadın biri erkekti.renk uyumu çok iyiydi ama beğenmedim :( napıcaz biz :43:bu sayfada bi bayanın paylaştığı dşler var ön ikisi uzun onun doktoruna mı gitsek acaba.hastaneydi sanırım gittiği yer

canım müjdemi veriyim öncelikle flap olmıcak.bugün gittim sefa beye beraberde baktık röntgene flapa gerek olmadığı küretaj iyi bir temizlik ve bakımla düzeleceğini söyledi.artık karar verdim şansıma ne çıkarsa bilmiyorum ama pzt.günü tedaviye başlıcaz.önümüzdeki hafta 2 kere gidicem küretaj yapılacak.10 gün sonrada dişetlerimin toparlanma durumuna göre zirkonyuma başlıcaz.bugün konuştuk yine çok kalabılıktı hayret birşey anlamadım :) hızlı hızlı sordum sertifika olayını mesela tamam dedi.doğal dursun istiyorum aksi olucak diye korkuyorum falan dedim.rahatlatıcı konuştu zaten provasını yapıcaz sen beğenene kadar istediğin gibi değiştiririz şurası olmadı dersin çözeriz.hala beğenmezsen istersen teknisyenime gideriz ona anlatırsın falan dedi :) dişlerimin arka kısımlarında da sorun var dolgu falan gerekiyor.şu zirkon bitsin memnun kalırsam gerisinide hallederiz burda dedim.yalnız bir kötü tarafı var arşivlemiyormuş yaptığı dişleri.hiçbir fotoğraf yok oyüzden zaten adamın hiç vakti de yok.neyse kısacası hiç foto falan görmeden sırf adama güvenerek,birde bizim o tanıdığa güvenerek ben bu işe başlıyorum sanırım :) ben ona diş fotosu götürcem birkaç tane ona göre bakıcaz hangisi olur hangisi olmaz beraber karar vericez.gerisi artık şansıma bahtıma kalmış.çünkü biraz daha dolaşırsam dişçi kafayı yicem düşünmekten.karar verdim rahatladım.17 senelik dişçiymiş aynı yerdeymiş hep.10 yıl sonra bile sorun olursa gel çözerim dedi.umarım doğru karar vermişimdir.ama birşeye başlamadan bilemiyorsun doğrumu yanlışmı.sen biliyorsun kaç aydır konuşuyoruz burdan doğru düzgün bir tane doktor tavsiyesi almadık ben napıyım bende kendim buldum.hayırlısı olsun ne diyim.

canım müjdemi veriyim öncelikle flap olmıcak.bugün gittim sefa beye beraberde baktık röntgene flapa gerek olmadığı küretaj iyi bir temizlik ve bakımla düzeleceğini söyledi.artık karar verdim şansıma ne çıkarsa bilmiyorum ama pzt.günü tedaviye başlıcaz.önümüzdeki hafta 2 kere gidicem küretaj yapılacak.10 gün sonrada dişetlerimin toparlanma durumuna göre zirkonyuma başlıcaz.bugün konuştuk yine çok kalabılıktı hayret birşey anlamadım :) hızlı hızlı sordum sertifika olayını mesela tamam dedi.doğal dursun istiyorum aksi olucak diye korkuyorum falan dedim.rahatlatıcı konuştu zaten provasını yapıcaz sen beğenene kadar istediğin gibi değiştiririz şurası olmadı dersin çözeriz.hala beğenmezsen istersen teknisyenime gideriz ona anlatırsın falan dedi :) dişlerimin arka kısımlarında da sorun var dolgu falan gerekiyor.şu zirkon bitsin memnun kalırsam gerisinide hallederiz burda dedim.yalnız bir kötü tarafı var arşivlemiyormuş yaptığı dişleri.hiçbir fotoğraf yok oyüzden zaten adamın hiç vakti de yok.neyse kısacası hiç foto falan görmeden sırf adama güvenerek,birde bizim o tanıdığa güvenerek ben bu işe başlıyorum sanırım :) ben ona diş fotosu götürcem birkaç tane ona göre bakıcaz hangisi olur hangisi olmaz beraber karar vericez.gerisi artık şansıma bahtıma kalmış.çünkü biraz daha dolaşırsam dişçi kafayı yicem düşünmekten.karar verdim rahatladım.17 senelik dişçiymiş aynı yerdeymiş hep.10 yıl sonra bile sorun olursa gel çözerim dedi.umarım doğru karar vermişimdir.ama birşeye başlamadan bilemiyorsun doğrumu yanlışmı.sen biliyorsun kaç aydır konuşuyoruz burdan doğru düzgün bir tane doktor tavsiyesi almadık ben napıyım bende kendim buldum.hayırlısı olsun ne diyim.

canım cok gecmıs olsun bende dişlerimi yaptırmak istiyorum dr dr arıyorum arastırıyorum senın dişlerin bittiğin de buraya resmini koyabilir misin ben burda ki bir arkadastan dr önerısı aldım senın de dr adını ve numarasını alabılır mıyım ona da muayene olmak ısterım..

merhaba özge sağol sanada geçmiş olsun.sen neden yaptırmak istiyordun dişlerini.bende çok araştırdım doktor şu ana birine karar verdim yani bana en çok güven veren doktora diyim ben sana.ama küçük bir muayehane öyle büyük biyerde yaptırmıyorum ben şansa bıraktım birazda.tabi koyarım fotoğraf ama biraz daha zaman var önce dişeti tedavisi sonra zirkona geçicez bikaç haftayı bulur.ama yapılınca koyucam inşallah.ben şimdiden tavsiye etmek istemiyorum çünkü bende hiç bilmiyorum ama bittikten sonra yorumumu yapıp tavsiye etmek isterim olurmu ? sen hangi şehirdesin bikaç doktor tavsiye aldım demişsin hangileri onlara acaba.balrenklikız da doktor arıyor çünkü yazarsan fikir olur onada.

merhaba özge sağol sanada geçmiş olsun.sen neden yaptırmak istiyordun dişlerini.bende çok araştırdım doktor şu ana birine karar verdim yani bana en çok güven veren doktora diyim ben sana.ama küçük bir muayehane öyle büyük biyerde yaptırmıyorum ben şansa bıraktım birazda.tabi koyarım fotoğraf ama biraz daha zaman var önce dişeti tedavisi sonra zirkona geçicez bikaç haftayı bulur.ama yapılınca koyucam inşallah.ben şimdiden tavsiye etmek istemiyorum çünkü bende hiç bilmiyorum ama bittikten sonra yorumumu yapıp tavsiye etmek isterim olurmu ? sen hangi şehirdesin bikaç doktor tavsiye aldım demişsin hangileri onlara acaba.balrenklikız da doktor arıyor çünkü yazarsan fikir olur onada.

canım ben ıstanbulda oturuyorum ben de oraldent dıye bır yerı aradım bırde burda kı bır bayandan sarıyerde kı dr aradım daha kımseye gıdıp muayene olamadım benım on dıslerım cok ılerde kapanıs bozuklugu yasıyorum tel ıle yapılsa bıle alt cenem gerı de oldugu ıcın cok sey fark etmeyecekmıs bende bu yuzden porselen kaplatmak ıstıyorum 26 yasıma geldım artık senın guzel haberlerını beklıyorum hadı ınsalah hepımızın istediğimiz gibi olur dişleri ben şuan balıkkesırdeyım haftaya donucem o zaman muayene olmak ıstıyorum bakalım canım sen dr adresını bana gonder ben gıdıp muayene olayım en azından dr cem erdoganı cok ovmusler sonra fake hesap denılmıs ovenlere bende anlamadım ama sanırım cem bey cok pahalıya yapıyormus bende oyle cok para verecek durumum yok bakalım canım arastırıyorum hala

alt çenen ne kadar geride acaba.bende de öyle bir sorun var biliyormusun bana tel diyenlerde oldu ama istemiyorum tabi geç kaldım bu yaştan sonra takamama dişlerim güçsüz zaten.onu çocukken taktırıcaktı ailem bende böyle uğraşmıcaktım ama napalım kısmet.üst çenem hafif önde.ön dişlerimde kapanış olmuyor malesef.ilk sayfada fotom var.aslında sende bir foto yüklesen daha iyi olur.ayrıca canım cem erdoğan konusunu bende okudum reklam gerçekten.aradım hatta sekreterle konuştum bana 1250 tl-2500 arası değişiyor fiyatlar dedi.yuuhhh dedim tabi içimden :) tamam belki iyi doktordur süper diş yapıyordur ama ünlü diye bukadar pahalımı olur yani.tamam canım ben msj atarım sana aynen dediğin gibi bikaç yere gidip görüşmekte fayda var sonra kararı kendin vericeksin artık.çünkü hepsi farklı birşey söylüyo kafan karışıyor.inşallah hepimiz için en iyisi olur istediğimiz güzel gülüşe kavuşuruz bi aksilik çıkmadan.

Back