zirkonyum kaplama yaptıranlardan bilgi ve doktor tavsiyesi lütfen

bilgiler icin cok tesekkur ederim ben kisa zamanda doktorlara ziyarete baslayim en iyisi :) kendine iyi bak, saglikli gulusleerr :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol canim sende kendine iyi bak.saglikli guzel guluslerimiz olur insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şaka yapıyosun zirkonyumun 320 tl olduğuna inanamıyorum mucize :)
doktorun çok olumlu şeyler söylemiş canım harika bence çok sevindim moralinin düzelmesine.işte her doktor bu güveni vermiyor maalesef .bence de flap gereksiz fotoğrafta gördüğüm kadarıyla.çünkü riskli bir işlem,en son onu uyguluyorlar.acaba ben de mi görünsem o doktora zirkon çok uygunmuş ama çin malı mı acaba sordunmu?bir de doktor çok yaşlıysa güvenemem :)

Ya bende ilk basta inanamadim.hatta ben demeden kendisi soyledi biliyorum baska yerlerde daha fazla fiyat almissindir dedi.ama hepsi ustune fazlasiyla karini ekliyo.ben sana olabilecek en uygun halini soyledim dedi.bende cin mali falan mi dedim gulerek o da kesinlikle oyle birsey olmaz onlar zaten 100-150 tl gibi birsey istege gore bazi yerler yapiyor ama ben yapmiyorum dedi istesende.bende soyle dusundum 400 tl ye bile bulunuyo sonucta aradiktan sonra 320 de olabiliyor demekki.baskasi olsa inanmam ama dedigim gibi tanidik bu adami oyle bir tavsiye ettiki anlatamam.kisaca anlatiyim :) eli cok hafifmis,paragoz hic degilmis ne yapilmasi gerekiyorsa direk onu soyluyormus,o civarda tum disciler bos otururken adam hic bos kalmazmis yani hastasi eksik olmazmis vs.vs.ama bastan soyliyim kucuk mutevazi biyer yer olarak ama sonucta is discide biticekse bunun bi onemi varmi bilmiyorum.adam bana guven verdi cok guzel konusuyor ve yasli degil en fazla olsun 40 tir heralde :) tabi bende su an tam bilmiyorun hala ne yapsam diye dusunuyorum sanada garanti veremem tabi ama istersen sen kendin git bir bak.sende de ayni izlenimi birakacakmi icine sinicekmi ona gore bir karar verirsin

harikasın diyorum en uygun fiyatı buldun ve çin malı değil.. ve en önemlisi anlattığına göre güven vermiş.kesin gidim o zaman.4000 nerde 2000 nerde fiyat farkına bak yaa..ve yıllardır gittiğimiz aile doktoru bu fiyatı verdi 500 deseydi bari gam yemezdim ama 600 dedi tanesine
peki ulaşımı kolay mı metrobüsle mi gittin. bu hafta bi gidim en iyisi randevu almaya gerek var mı peki?
çok soru sordum dimi ama benimde moralimi yerine getirdin

kızlar zırkonyumların sertıfıkası oluyor
onu almayı sakın unutmayın

Evet sertifika olayini bende duymustum ama nereye gittiysem sormayi unuttum.karar verince ilk isim sertifika sorucam :) bu sertifika garanti belgesi gibi bisey mi ?

Evet 600 de bana pahali geldi.benim ortalama fiyatim 500 du.ama bazi yerler gercekten ucmus 900 tl diyen bile oldu.canim dedigim gibi sefa gunes konusunda bende su an karar asamasindayim.cok yere gidince kafam karisti.ama en cok guven veren doktor kendisi oldu.sen de git tabi fikir olur.kaybin olmaz ama en azindan bi bakarsin sonra kafana yatarsa kendin en dogru karari verirsin.burdan reklama girer belki ben sana tel.ini mesaj atarim.ve ulasim cok kolaydi tek vesait ilk defa gitmeme ragmen hemen buldum kolay gidip geldim.aksam msj aticam simdi cikmam lazim hadi grs

teşekkür ederim canım mesjınu bekliyorum

Canim dun msj attim bir bak mesaj kutuna istersen.gelmemisse tekrar gondereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…