- Konu Sahibi koalaseven
-
bilgiler icin cok tesekkur ederim ben kisa zamanda doktorlara ziyarete baslayim en iyisi :) kendine iyi bak, saglikli gulusleerr :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla canım ben de malesef 8 yıl kullandım bırakalı daha 5 ay oldu.genetik faktörleri ve dişimin yapısınıda eklersek dişeti hastalığı kaçnılmaz son benim için.ama bukadar erken beklemiyordum bende bazıları doğuştan şanssız diş konusunda.babam da annem de 45 yaşından sonra başladı dişleriyle uğraşmaya.aynen sorduğun gibi o tığ gibi şeylede baktılar dişlerime öndeki dolgularım yanlışmış halbuki 5 ay önce yaptırmıştım ondan dolayıda dişetlerim dişlerimin arasına yerleşemiyormuş.ama bahçelievlerdeki doktorun dediğin gini küretaj olup öndeki dolguları değiştirmek banada mantıksız geldi nasılsa zirkon yaptırcam 1-2 ay için tekrar dolgu yaptırmak istemiyorum önde 5-6 dolgu var zaten onada 1000 tl ye yakın para vermek saçma geldi.en azından flap demedi ya onda biraz rahatladım açıkcası.neyse sadete geliyorum dün okmeydanında sefa güneş isimli doktorun muayahanesine gittim.küçük mütevazi biyer ama doktor bana çok güven verdi ve uygun fiyat söyledi.zaten tavsiye üzerine gitmiştim sefa beye anlattım durumu flap diyolar tel diyolar herkes ayrı telden çalıyor gibi konuştum.flap konusuna şaşırdı ben ne kötü dişler yada dişetleri gördüm onlara bile mecbur değilse flap dememeye çalıştım çünkü flap te kesin çözüm değil ve dişetlerin bundan iyi duruma gelmicek dedi.büyük yerler genelde her işlemi yaptırmaya çalışır ama bana sorarsan bir küretaj bir diş taşı temizliği kendine gelir dişetlerin sonrada zirkonu yaparız dedi.tek konusunda tabi tel taktırsan daha iyi olur ama geç kalmışsın.ailenin çocukken bu işlemi yaptırması gerekirdi ama telsizde zirkonyum gayet güzel durur üst çenen biraz önde ama bariz bir şekil bozukluğu yok dedi.bazı dişleri mesela en ön iki dişini biraz fazla küçültürüz bir şekilde yaparız dedi kısacası yeminle moralim yerine geldi :) istersem alt dişlerimi beyazlatıcaz üst zirkonları ona göre yapıcaz çok beyaz değilde hafif beyaz olucak anlıcan.ve asıl bomba zirkonun tanesi 320 tl dedi.ben önce şaşırdım çok ucuz diye hem tanıdık olduğu için hemde beyazlatma küretaj gibi extra şeylerde dolayı zirkonu olabildiğince uygun fiyata yapacak.zaten dediğim gibi küçük biryer ve adam gerçekten çok ilgili güzel güzel anlatıyor ne sorsam.ve kalabalıktı bekleme kısmında 3-4 hasta bekliyordu daha önce gittiğim yerlerde bukadar kalabalık görmedim demekki iyi doktor dedim içimden ama bilmiyorum birde tavsiye eden kişi çok çok memnun o da toplamda 15 tane falan kaplama yaptırmış 5-6 sene önce porselen tabi onunki ve hala çok memnun onunda dişeri baya sorunluymuş çok yer dolaşmış birtek sefa güneş çözmüş olayı ay neyse çok uzattım biliyorum ama iyi ve kötü yönleriyle anlattım benimde içime sindi gibi ama az bişey daha düşünücem.biliyosun hepsi farklı söyledi artık ben karar vericem ne yapıcagıma.yoksa hangi birine inanayım dimi :)
Ya bende ilk basta inanamadim.hatta ben demeden kendisi soyledi biliyorum baska yerlerde daha fazla fiyat almissindir dedi.ama hepsi ustune fazlasiyla karini ekliyo.ben sana olabilecek en uygun halini soyledim dedi.bende cin mali falan mi dedim gulerek o da kesinlikle oyle birsey olmaz onlar zaten 100-150 tl gibi birsey istege gore bazi yerler yapiyor ama ben yapmiyorum dedi istesende.bende soyle dusundum 400 tl ye bile bulunuyo sonucta aradiktan sonra 320 de olabiliyor demekki.baskasi olsa inanmam ama dedigim gibi tanidik bu adami oyle bir tavsiye ettiki anlatamam.kisaca anlatiyim :) eli cok hafifmis,paragoz hic degilmis ne yapilmasi gerekiyorsa direk onu soyluyormus,o civarda tum disciler bos otururken adam hic bos kalmazmis yani hastasi eksik olmazmis vs.vs.ama bastan soyliyim kucuk mutevazi biyer yer olarak ama sonucta is discide biticekse bunun bi onemi varmi bilmiyorum.adam bana guven verdi cok guzel konusuyor ve yasli degil en fazla olsun 40 tir heralde :) tabi bende su an tam bilmiyorun hala ne yapsam diye dusunuyorum sanada garanti veremem tabi ama istersen sen kendin git bir bak.sende de ayni izlenimi birakacakmi icine sinicekmi ona gore bir karar verirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar zırkonyumların sertıfıkası oluyor
onu almayı sakın unutmayın
ben dişlerim tamamen bıtınce alıcam sertıfıkayıbunu bilmiyordum söylemen iyi oldu teşekkür ederiz :)
ben dişlerim tamamen bıtınce alıcam sertıfıkayı
kesınlıkle gözden kaçırmayın ve yaptırmadan önce sorun
sertıfıka da 10 12 yıl sanırımpeki kaç yıl garantisi oluyormuş zirkonyumun?:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706493&p=34724857#post34724857
ben yaptırdım ama duzeltılecek hafıf
bakabılırsın
benımkıler eskı halıyle de öyleydı ve öyle kalsın istedım :) sanırım cekici gülümseme dişi diyorlarben de ön iki dişimi uzun istiyorum seninkiler gibi
sertıfıka da 10 12 yıl sanırım
ama temız bakarsan 15 yıl kullanılıyor
garantisi 10-12 yıl arasındaysa biz çok iyi bakarak 20 yıla kadar uzatabiliriz
kızlar zırkonyumların sertıfıkası oluyor
onu almayı sakın unutmayın
harikasın diyorum en uygun fiyatı buldun ve çin malı değil.. ve en önemlisi anlattığına göre güven vermiş.kesin gidim o zaman.4000 nerde 2000 nerde fiyat farkına bak yaa..ve yıllardır gittiğimiz aile doktoru bu fiyatı verdi 500 deseydi bari gam yemezdim ama 600 dedi tanesine
peki ulaşımı kolay mı metrobüsle mi gittin. bu hafta bi gidim en iyisi randevu almaya gerek var mı peki? çok soru sordum dimi ama benimde moralimi yerine getirdin
Evet sertifika olayini bende duymustum ama nereye gittiysem sormayi unuttum.karar verince ilk isim sertifika sorucam :) bu sertifika garanti belgesi gibi bisey mi ?
Evet 600 de bana pahali geldi.benim ortalama fiyatim 500 du.ama bazi yerler gercekten ucmus 900 tl diyen bile oldu.canim dedigim gibi sefa gunes konusunda bende su an karar asamasindayim.cok yere gidince kafam karisti.ama en cok guven veren doktor kendisi oldu.sen de git tabi fikir olur.kaybin olmaz ama en azindan bi bakarsin sonra kafana yatarsa kendin en dogru karari verirsin.burdan reklama girer belki ben sana tel.ini mesaj atarim.ve ulasim cok kolaydi tek vesait ilk defa gitmeme ragmen hemen buldum kolay gidip geldim.aksam msj aticam simdi cikmam lazim hadi grs
Canim dun msj attim bir bak mesaj kutuna istersen.gelmemisse tekrar gondereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?