Ya bende ilk basta inanamadim.hatta ben demeden kendisi soyledi biliyorum baska yerlerde daha fazla fiyat almissindir dedi.ama hepsi ustune fazlasiyla karini ekliyo.ben sana olabilecek en uygun halini soyledim dedi.bende cin mali falan mi dedim gulerek o da kesinlikle oyle birsey olmaz onlar zaten 100-150 tl gibi birsey istege gore bazi yerler yapiyor ama ben yapmiyorum dedi istesende.bende soyle dusundum 400 tl ye bile bulunuyo sonucta aradiktan sonra 320 de olabiliyor demekki.baskasi olsa inanmam ama dedigim gibi tanidik bu adami oyle bir tavsiye ettiki anlatamam.kisaca anlatiyim :) eli cok hafifmis,paragoz hic degilmis ne yapilmasi gerekiyorsa direk onu soyluyormus,o civarda tum disciler bos otururken adam hic bos kalmazmis yani hastasi eksik olmazmis vs.vs.ama bastan soyliyim kucuk mutevazi biyer yer olarak ama sonucta is discide biticekse bunun bi onemi varmi bilmiyorum.adam bana guven verdi cok guzel konusuyor ve yasli degil en fazla olsun 40 tir heralde :) tabi bende su an tam bilmiyorun hala ne yapsam diye dusunuyorum sanada garanti veremem tabi ama istersen sen kendin git bir bak.sende de ayni izlenimi birakacakmi icine sinicekmi ona gore bir karar verirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.