- Konu Sahibi koalaseven
yok canım gelmemiş. şimdi bile bildirim gelmedi cevap yazdığın halde
randevuya gerek yoksa eğer ulaşımı tarif etmen yeterli :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım gelmemiş. şimdi bile bildirim gelmedi cevap yazdığın halde
Bildirim hic gelmiyoki zaten anlamadim bende :) tekrar attim msj umarim gelmistir.gelmediyse diye ozet geciyorum otobusle ozel okmeydani hastanesimde in asagi caddede sahmeran lokantanin ustu hemen.bende tekrar gitmeyi dusunuyorum biraz daha konusmak ve karar vermek istiyorum doktorla sende gidersen haber et bana bakalim senin izlenimin nasil olucak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ikisi de porselenarkadaslar merhaba benim de dişlerim çapraşık ve ön dişlerim ilerde ortodontis dr gittim bana alt cenen geride oldugu ıcın on dıslerını sıfıra sıfır gerı cekemeyız dedı 3 sene falan tel kullanıcakmısım bıde oyle deyınce vazgectım bende porselen kaplama yaptırmaya karar verdim peki bu porselen kaplama ile zirkonyum dediğiniz şey aynı mı bende güvemebileceğim bir dr arıyorum yardımcı olabılır mısınız?
ikisi de porselen
aralarındaki fark; zirkonyum porselen daha doğal ve metal desteksız doktorumu önermek ısterım aslında
ama kötü bir sonuc alırsanız sorumlu olmak ıstemem
benımkıler bunlar, ust kısmın duzeltılmesı ıcın gönderdım sonra. Eki Görüntüle 1060530 Eki Görüntüle 1060531
evet ön dişlerimın orjınalı de böyleydı bende eskısı nasılsa oyle olsun ıstedım :) sıkıntı yaşamıyorumya çok güzel çok tatlı duruyorlarr bayıldım dişlerinize güle güle kullanın peki ön dişleri özellikle mi uzun bıraktırdınız ben bayılıyorum da hafif uzun dişlere benim de öyle fakat işte fırlaklık sorunu var sizin peki her hangi bir sıkıntı yaşıyor musunuz kullanımı nasıl acaba?dr adresini ve numarasını rica etsem mesaj atar mısınız?
evet ön dişlerimın orjınalı de böyleydı bende eskısı nasılsa oyle olsun ıstedım :) sıkıntı yaşamıyorum
kanal tedavım var, tek sıkıntım o dişlerim gecici yapıstırıldı
daha kalıcı yapıstırılmadı. ust kısımda azıcık kısalık var onu yapacaklar
son halını koyacagım yıne.
fırlaklık nedır?
evet ön dişlerimın orjınalı de böyleydı bende eskısı nasılsa oyle olsun ıstedım :) sıkıntı yaşamıyorum
kanal tedavım var, tek sıkıntım o dişlerim gecici yapıstırıldı
daha kalıcı yapıstırılmadı. ust kısımda azıcık kısalık var onu yapacaklar
son halını koyacagım yıne.
fırlaklık nedır?
çok saol üst kısım düzeltilsin son halını de koyacagımdişlerin çok güzelllllll
hayır gerçek değil :) bunlar zırkonyum porselen :)canım dişlerim alt dişlerime göre çok daha önde ama senın bunlar gercek dıslerın degıl mı cok guzel duruyorlar ve dogal duruyorlar
çok saol üst kısım düzeltilsin son halını de koyacagım
avatarın melissa hurt wood a benzettim yüz yapını alttan gerçekten . çok sevdiğim bi kız ten rengi özellikle
hayır gerçek değil :) bunlar zırkonyum porselen :)
rachel hurd wood zaten
anladım :) evet bende fazlasıyla beyazım ve memnunumda aslında bu beyazlıktanhayır hayır o o biliorum ben sadece dişlerini gösterdiğin fotoda benzettim bu bayana sizi dedim :)
senın ön dileri azıcık kısa yaparlarsa bence sorunun olmaz :) zirkonyum doğala en yakındırumarım benımkıler de senın kıler gibi doğal ve güzel olurlar