selam.bende bakırköye çok yakınım aslında.zirkonyum fiyatı nedir orda söylermisin.benimde dişlerimde 10 tane dolgum var arkalarda falan birde arkada 3 köprüm var normal porselen.şimdi sıra geldi ön görüntüsü bozuk dişlerime zaten onlarda artık sağlıksız sayılır mecbur yaprıtıcam.benimde üst dişlerim 2 si önde 2 si biraz geride gibi aynı hizada değil yani.ama doktorum hiç telden bahsetmedi bana umarım gerekmiyordur yoksa telde hiç kolay değilmiş en az 2 sene takılı kalması gerekiyomuş ve bu yaştan sonra artık hem bekleyemem hemde telle dolaşamam şeffafları varmış ama onlarda pahalı ya inşallah gerekmez
ve aynen benim anneminde üst 8 dişi porselen kaplama 10 seneden fazla oldu yaptıralı benden iyi yemek yediği kesin :) ama şuan dişetlerinin birleştiği yerden metal renkleri çıkmaya başladı hafiften öyle bişeyler diyodu ama yinede rahat yemesi içmesi.hem zirkonyumda o metal görüntü çıkmıyormuş.sen doktorlarla görüştükten sonra bizide haberdar et iyi haberlerini bekliyoruz.ben doğru düzgün araştıramadam bile vaktim yok sadece internetten bakabiliyorum şuan.dün internette iyi denilen bir doktoru aradım mesela fiyat almak için verdiği fiyat beni şok etti benim bütçemi fazlasıyla aşar oyüzdn hem iyi hem uygun fiyata yapan bir dotor arıyorum.inşallah bulucam :) sanada geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyorum