- Konu Sahibi cikolata_88
Cnm hiçbir fikrim yok ama yapıyodur yine bi ücreti vardır.tombulkelebekim devlette yaptırıyor.okuduğunda yardımcı olucaktırBenimde üst 6 dişimin yapılması gerekiyor devlet zirkonu yapıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm hiçbir fikrim yok ama yapıyodur yine bi ücreti vardır.tombulkelebekim devlette yaptırıyor.okuduğunda yardımcı olucaktırBenimde üst 6 dişimin yapılması gerekiyor devlet zirkonu yapıyor mu
Hımm zaten cvplamş bn farketmemişim :/Cnm hiçbir fikrim yok ama yapıyodur yine bi ücreti vardır.tombulkelebekim devlette yaptırıyor.okuduğunda yardımcı olucaktır
Eğer iki dişini zirkon yapıcaksa 1000 diesöyleyebilir.adet fiyatı 500 tl belki indirimle fln üçte olabilir yerine göre..ama üçten fazla dişse zirkon olucağını sanmıyorum.porselendir ozaman belki,zirkona göre daha uygun bi yöntem maddi açıdanÖn dişler olduğu için çok önemli ben özelde yaptırmayı düşünüyorum 1000 tl fiyat verdi diş hekimi ama benim zirkondan haberim yoktu o zaman büyük ihtimalle o da zirkon fiyatı değildir
canım dişlerin bittimi ? son hali nasıl , memnunmusun ?
canım dişlerin bittimi ? son hali nasıl , memnunmusun ?
evet canım bitti bugün son hali
Eki Görüntüle 977863
şuan ağzımda arka dişlerde biraz baskı hissediyorum çok rahat değil ama 1 haftaya alışırım sanırım çünkü geçicilere 1 haftada alışmıştım görüntü iyi bence eski haline nazaran. şmdilik memnunum 10 gün sonra tekrar yorum yapıcam ne hissettiğime dair.
Kızlar dişlerimi yaptırıyorm.son hali nasıl olucak merak ediyorum.benim dişlerim çok berbat çarpışık ve fırçalamama rağmen çok kötü.buyüzden zirkon dedim arkadaşların öncesi ve sonrası resimlerindende cesaret buldum.umarım pişman olmam.bu süreci sizlerle paylaşmak isterim.yaptıran arkadaşlarında fikirlerini almak tabiki hoşuma gider.
ayyy bencede görüntü çok değişmiş.hayırlı uğurlu -darısı bana olsun.forumda kalırsan salı günü bende altlı üstlü geçici olmuş halini koyucam.çünkü 4 gün önce gittiğimde üst dişlerime kanal yapıldı haftaya kesme işlemi yaparız dedi.şu önümdeki günlerin geçmesini bekliyorum bnde sabırsızlıkla..resim koyucam ama ..bnm dişlerim çok berbattı zirkonla geliceğim evreyi herkes görsün istiyorum
Cnm bn istanbul da değilim.benim işlemlerim hala devam ediyor.ben alt ve üst dişlerimi yaptırıyorum.alttan 3 dişim çekildi 3dişimde küçültüldu.aynı gün geçici dişleri taktılar.iki haftadır geçiciyleyim.o arada üstten üç dişime kanal yapıldı.sabah üst dişlerimde küçültülücek ve geçiciler takılacak.resim paylaşırım :) toplam süre için üç hafta diyebilirim.diş çekimi olduğu için damağın iyileşmesini bekliyoruz.en az on gün beklemek gerekirmiş.bnm vakit sıkıntım olmadığı için beklemeyi tercih ettim.yoksa yarın biterdi.ama on gün beklemek şart çünkü damak iyileşmeden yapılırsa aşınmaya yol açar mazallah.üç haftanı verirsen süper dişlerin olur.bnm kadar berbat,bakımsız çarpık dişlerin olamaz die tahmin ediyorum.bnm dişlerim evrim geçirirse bu zirkonu şiddetle herkese tavsiye ederim.ki şimdiden geçicilerle bile mutluyum çünkü altta sıfır erezyon :) sonucumu bekliyorum meraklaMerhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun. Konuyu görünce çok sevindim ben de zirkonyum yaptırmayı düşünüyorum dişlerimde çarpışıklık var. Bir iki yerle görüştüm haftaiçi birkaç yere daha gidip ona göre tedaviye başlamayı düşünüyorum. Benim dişlerimde çekim de olucak onların iyileşmesini bekleriz önce dedi görüştüğüm bir yer fakat ben çok fazla beklemek istemiyorum Senin dişlerin çekildikten kaç gün sonra kesim ve geçici diş işlemi yapıldı acaba? Son olarak da istanbuldasın sanırım, nerde yaptırıyorsun dişlerini?
Hayır canım zaten uyuşturarak yapıyor.acı kişiden kişiye farklılık gösterir tabiki ama sıfır acı diyorum tüm kalbimle.zaten uyuşturuyor,acı hissetmiyosun ki...iki saat sonrasında fln çok hafif zonklama hissettim ama büyültülecek kadar önemli değildi.gerekiyorsa yaptır derim.sağlık sonuçta.ama kesinlikle ağrı yoktu diyorum korkutma kendiniCanım kanal tedavisi acıyor mu ya benim arkadaki büyük azı dişim çürümeye başladı boyle kurdan ucu girecek kadar bir delik oluştu ağrı falan yapmıyor ama korkuyorum kanal tedavisi derse yaptirmam kacarim herhalde. Dolgu yapsa da kurtulsam 5 dakkada. Senin kanal tedavisi acidimi
Hayır canım zaten uyuşturarak yapıyor.acı kişiden kişiye farklılık gösterir tabiki ama sıfır acı diyorum tüm kalbimle.zaten uyuşturuyor,acı hissetmiyosun ki...iki saat sonrasında fln çok hafif zonklama hissettim ama büyültülecek kadar önemli değildi.gerekiyorsa yaptır derim.sağlık sonuçta.ama kesinlikle ağrı yoktu diyorum korkutma kendini
canım ortalama 15-20 dakika sürer.ücret olarakta bnm doktorum ön dişlere 230 arka dişlere 270 lira demişti kanal tedavisi için.buarada üst dişlerime geçicilerde takıldı.on gün içerisinde bitmiş olucakmış.bunlar geçici olduğu için özenilmiyo biliyosun kaba sabalar.ama gerçekler bu şekilde olmicakmış arasında büyük fark oluyomuş.şuanki öncem ve sonram bu.yarın alttan iki dişime daha zirkon yapılacak.üst 6 alt 8 dişim yapılıyor.yine üstte eğiklik falan var ama onlar düzelicekmiş.yinede büyük şekil değişikliği olduğu için mutluyum1 diş için ne kadar sürer kanal tedavisi ?
Bittimi dişlerin merakla bekliyorum.
canım ortalama 15-20 dakika sürer.ücret olarakta bnm doktorum ön dişlere 230 arka dişlere 270 lira demişti kanal tedavisi için.buarada üst dişlerime geçicilerde takıldı.on gün içerisinde bitmiş olucakmış.bunlar geçici olduğu için özenilmiyo biliyosun kaba sabalar.ama gerçekler bu şekilde olmicakmış arasında büyük fark oluyomuş.şuanki öncem ve sonram bu.yarın alttan iki dişime daha zirkon yapılacak.üst 6 alt 8 dişim yapılıyor.yine üstte eğiklik falan var ama onlar düzelicekmiş.yinede büyük şekil değişikliği olduğu için mutluyum
Eki Görüntüle 984448 Eki Görüntüle 984449
bencede ihmal etme benimde arka dişlerimden birine kanal yapılması gerekiyor..bende yaptırıcam...çürümesini önlüyo sonuçta diş kaybı olmaz..zaten sağlam bi arkalar var onlarında yarısı sağlam :) kaybetmemek lazım..Bu hali bile çok güzel canım Allah kurtarsin. Bende en kısa sürede gidip şu dişime kanal yada işte dolgu ne yapilacaksa yaptirayim.
canım ortalama 15-20 dakika sürer.ücret olarakta bnm doktorum ön dişlere 230 arka dişlere 270 lira demişti kanal tedavisi için.buarada üst dişlerime geçicilerde takıldı.on gün içerisinde bitmiş olucakmış.bunlar geçici olduğu için özenilmiyo biliyosun kaba sabalar.ama gerçekler bu şekilde olmicakmış arasında büyük fark oluyomuş.şuanki öncem ve sonram bu.yarın alttan iki dişime daha zirkon yapılacak.üst 6 alt 8 dişim yapılıyor.yine üstte eğiklik falan var ama onlar düzelicekmiş.yinede büyük şekil değişikliği olduğu için mutluyum
Eki Görüntüle 984448 Eki Görüntüle 984449
Canım resmen evrim geçirmiş dişlerin:) geçici haline bile bayıldım kim bilir gerçeği ne kadar güzel olur çok sevindim. Benim de kafam çok karışık ortodonti tedavisi gör, kaplamalar kendi dişini tutmaz diyolar ama 2sene tel takmak istemiyorum. Bir de diş yapım zaten zayıf benim o yüzden ne yaptırıcam işin içinden çıkamıyorum. Eğer kaplama yapılırsa üst komple 12diş kaplama olması gerekiyormuş köprü yapılıcak o şekilde. Üstü komple kaplama yaptırmak da açıkçası çok korkutuyo beni ne yapıcam bilmiyorum