Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/8/269.jpg
bu resimden daha öncedende yüklemiştim ilk sayfalarda bakarsın diye düşünmüştüm ondan tekrar yüklemedim ama şimdi bak istersen aradaki farka :))ilk resimde 93-yada 95 kilolardaydım bundada 67 kiloyum cnm
cnm valla maşşallh diyorum tamamen farklı bir insan olmuşsun tebrikler valla darısı başıma ama inan yazılarından büyük azim alıyorum işallah darısı başıma ama inanıyorum böle giderse bende başarıcam çünkü diyetim güzel gidiyo ya zilan bazen 500gr fazla çıkıyorum tartıda niye acaba sanada öle oluyomuydu moralim bozuluyo
canım öncelikle yazılarımın sana azim vermesine çok ama çok sevindim cnm
bende inanıyorum senin başaracağına kadınlar istedikten sonra herşeyi elde ederler (ama gerçekten aklını kullana bilen kadınlar)sakın sıkma canını tatlım oluyor öyle bazen hele birde tartın dijital ise bir bardak su bile farkediyor inanki hatta aynı giysilerle tartılmadığında bile farkeder kilon sakın azmin kırılmasın ve hep kendine ben güçlüyüm ve ben başaracam dee yapanların senden bir fazlası yok tatlım bunu unutma okmi bitanem öpüyorum güzelim
zilan slm cnm bende oruca başladım allh izin verirse 1ay tutacam hamileliğimde tutamamıştım tabiki diyetimden ödün vermeden zaten akşam yemeklerini 5te yiyordum orucumu tutuyum bari dedim sahurda cnm bişey istemiyor meyve yiyip yatıyorum zaten günlerde kısaldı akşamde 1dilim çavdar ekmeği sebze yemeği salata çorba yiyorum yada et varsa salata et yoğurt yiyorum nasıl sence tatlım bana ii geliyo
slm tatlım bende giremiyorum bir kaç gündür aynen sen gibi oruç tutuyorum orucumun 3.günü ama bana çok zor geliyor sigara tiryakisi olduğumdan(( yoksa hiç açlık yada susuzluk hissetmiyorum neyse cnm sana gelelim sen nasılsın:))) güzelim inşlah moraller iyidir bende sana katılıyorum cnm bencede yediklerin gayet iyi çocuk emziriyorsan bol meyve,su ve süt iç cnm hadi öptüm tatlım k.ç.i.b.
not:iftarda asla sebze yemeğini eksik etme cnm çünkü oruç tutuyorsun sahurda bişey yemiyorsun eğer sebze yemeği yemeden et ve yoğurt salatayla geçiştirirsen sonrasında çok zayıf düşer bünyen seni tok bünyeni kuvvetli tutacak ama kalorisi düşük yemekler yemelisin hergün mutlaka tmm güzelim hadi öptüm
cnm teşekkür ederim sanada kolay gelsin :)sigara tiryakisiysen normal zorlanman benim öle bi sorunum yok şükür yani hiç içmem değilde öle çok nadir içerim tavsiyelerin için sağol tatlım bende seni çok öptümk.ç.i.b. cnm haaa zilan bişey sorayım oruç tutarken ne zaman tartılıyım sence
selamlarrr zilan seni öncellikle cok cok tebrik ederim.bende azimle 20 kilo verdim.bi 5-10 kilom daha var ama zikkim gitmiyor gitmiyor...gerci bende eskisi gibi disiplinlimiyim.hayir degilim.aksam porsiyonlarim büyüdü 20 kiloyu verdikten sonra.:))))simdi ne yapip edip 60-65 kilo arasi olmam lazim.biraz motive olmak icin yine girdim KKya insallah veririm..Bebek yapicam:)))))
tebrikler canımm
tatlım günaydın bütün günün güzel geçmesi dileğiylen aynen bende senin gibi 8-10 yıl o şekilde içtim sigarayı günde bir kaç tane bazen hiç içmezdim aylarca içmeseydim bilmezdim taaa kiiii 4 yıl öncesine kadarrr zamanı geri alabilsem hiç ağzıma almazdım bu meleti keşke demiycem çünkü(keşke sözü cehennem ehlinin sözüymüş)herşeyde vardır bir hayır deyip bırakmak için çaba sarf edicem sadece şimdi Allaha yalvarıyorum bana nasıl kilo verirken büyük bir azim verdiyse bunu bırakırkende aynı azmi nasip etsin(amiiiiiiiiiinnnnn)üstelik astım hastası bir insanım düşün artık en son doktorum resti çekti git dedi bırakmadan bir daha yanıma gelme dedi ve aylardır gitmedim doktora evde ki ilaçlarla idare ediyorum azaltıyorum o mereti ama inşlah bırakacam ooofff seninde kafanı şişirdim beee kusura bakma şu cigaradan çok dertliyem çooookkkk :95: öldürcem bir gün bu en yakın dostum bildiğim düşmanımı
canım gelelim konumuza eğer sahur yemiyorsan akşam yemeğini 5 yiyip ondan sonra bişey yememişsen sabah kalkınca tartılırsın ama sahur yemişsen iftardan hemen önce tartılırsın tatlım çünkü bilirsin dijital tartılarda bir su bardağı bilem çok farkediyor bitanemm hadi sen ve biricik bebeğin A.E.O canım
cnm bu meleti gözünde büyütme bukadar be herşey beyninde bitiyor ben sana inanıyorum sen yaparsın çünkü iraden çok kuvvetli tatlım sadece 1hafta zorlanırsın aynı diet gibi bak gör hemen bırakırsın bence öncelikle kendi sağlığın için bebe ailen için bunu yapmalısın sana güveniyorum senin taş gibi iraden var güzelim herşey sende bitiyor bunu unutma k.i.b. :80:
evet benimde motiveye çok ama çok ihtiyacım vaar.33 yaşındayım 2 doğum yaptım ve 87 kg da 1.56 boy ile yaşamaya çalışıyorum.kendimden nefret etmekten,paspal bi şeklilde dolaşmaktan bıktım.evde koşubandı var öylece duruyor.of of
int.ten eski arkadaşlarla birbirimize bulmaya başladık herkes filinta gibi,bana diyolarki hiç resmin yok koysana,nasıl koyayım bu halimi.ha gerçi o zamanlarda da 55-60 kg dum ama iyiydim yani güzel gözüküyodum...
yardııım bana daaa...
çok sağol bitanem desteğin için ama denedim 1 hafta bıraktım depresyona girdim yeniden başladım dediğin gibi beyinde bitiyor bunun farkındayım ben daha tam anlamıyla beynimde bitirmemişim sanırım iradeye gelince evet seninde dediğin gibi kafama koyduğumu tabiri caizse tuttuğumu koparırım (ama bu sigara işi hariç bu farklıymış sandığım kadar kolay değilmiş)neyse önemli olan zoru başarmak dimi kolayı herkes yapar dimi kızzz:))) kendimi avutuyommm işteee
zilancım yaaa ya anlamıyorum oruca başladım ya kilo bigün az bigün 1kilo almış gibi gözüküyo yaa napıyım acil ya sence ne yeyim yediklerimi yazdım daha napıyım canım sıkılıyo haa bide hani gün içerisinde su içemiyorum bağırsaklarım çalışsın diye iftardan sonra 2litre su içmeye çalışıyorum sahura kadar 1dilim kepek ekmeğiyle çorba sebze yiyorum arada meyve yiyorum gece canım bişey istemiyor su içip yatıyorum sence napıyım bi meyvede gece yeyimmi biyardım bana
sağolasın canım benim ben uzun sürdir takılıyorum bu sitede ama pek öyle yazayım konuşayım demem okur gezer gzer çıkarım sadece birkaç msj var işte.senin öykünü okudum etkilendim kendime örnek aldım.diyeceksin niye bilmem seni yakın buldum kendime.zaten çok sıkıntılıyım şu aralar içimi dökecek yer arıyodum seni buluncada açtım içimi...
neyse senin gazınla başladık bi diyete çok sıkı olmasa da yapmaya çalışıyorum bişeyler...umarım senin gibi güzel olur hayallerime kavuşurum yaza kadaR.desteniğne emeğine teşekkürler,lütfen başarınızı yazmaya devam edin.inanın bizimgibilerin tek tesllisi,umudu bu başarıları görmek.