Zilan.80'in Başarı Öyküsü...

Koca topiği bir solukta okudum vallahi.

Bı kilo sorunu olanların hikayeleri ne kadarda benziyor dimi. Mazağalar kendini bilmez tezgahtarlar ve sanki burda ne işin var sana göre bişey yok dermiş gibi bakışlar. :105:

Azmin muhteşemmiş arkadaşım, vallahi helal olsun. Baksana zayıflayınca giyim tarzı bile değişmiş. Çokda güzel olmuş, harikasın.

Feci gaza geldim. Bende pazartesi 93 kilo ile başladım hayırlısı bakalım. Kocam ne kadar boşa uğraşma dercesine gülsede yapacağım bu sefer. Bıktım başlayıp kendimi rezil etmekten başka bi işe yaramayan diyetlerden. Bende zayıf olmak istiyorum

Bende yapabilirim ama dimi :82:

cnm benim sağol dediklerini aynen yapıcam cnm diyete başlamadan önce 98 kiloydum 1ay oldu sanırım 92kiloyum bugün sevinçliyim yuuppii 1kilo daha vermişim sebze yemeklerini dediğin gibi yiyorum zaten 5yada 6kaşık ılık suyumuda içiyorum kabız olmayım diye sanırım tuvalete çıkmamla alakalı çıkmadım gün tartı sanki kilo almışım gibi gösteriyor bide dijital benim tartı ondan heralde desteğin için çok sağol tatlım öptüm kocaman seni

meraba cnm bana göre bütün kadınların yapamıycağı şey yoktur yeterki kararlı olsunlar yazında özellikle eşinle ilgili olan bir yer dikkatimi çekti o bakışları seni incitici kırıcı üzücü bakışlar bile senin zayıflamana yeter bence belki farketmeden o şekilde bakıyordur ama bence onu hayal kırıklığına uğrat bu senin için büyük bir fırsat inanki bana diyorlarki eşin kilolu sen neden böyle zayıflıyorsunki boş ver diye çünkü eşim 1.78 boyunda 135 kilo benimde onlara cevabım aynen şu ben kendi gözüme güzel görünmek için zayıflıyorum eşim için veya bir başkası için değil diyorum önce kendi mutluluğum sonra bir başkası giyim tarzımı demişsin evet oda değişti çünkü kiloluyken kıyafet bulamazdım 52 yada 54 beden giyinen biriyken mağazaya gidipte kıyafet almak istemezdim hep diktirirdim bol etekler tunikler v.s ama şimdi 42 yada 44 giyiyorum hedef 40 bedene düşmek darısı herkese eminim sende başarırsın kamçılasın eşinin bakışları konuşmaları her hareketi kesinlikle ona cvp verme sadece sessizce uygula diyetini en büyük cvp ona verdiğin sonuçlardır

bende bugün niyetliyim cazibecim (bu arada adım nazlı) ne yemek yapiyim diye düşünüyordum sen ne dersin senin menünde ne var bügün bana bir fikir verirmisin

zilancım çok tebrik ederim canım .. darısı kalan bi kaç kilocuğun başına inş

aaaa tüloşum meraba tatlım çok tşk ederim inşlah cnm herhalde en zor giden kilolar bu son gidenler sende biliyorsun hadi bakalım inşlah seninde başarı hikayeni en kısa zamanda okuruz tatlım

bende bugün niyetliyim cazibecim (bu arada adım nazlı) ne yemek yapiyim diye düşünüyordum sen ne dersin senin menünde ne var bügün bana bir fikir verirmisin

nazlıcım nasılsın ben bugün diyeti kaçırdım biraz 2dilim çikolatalı kek yedim napıyım pişmanım ama işallah kilo almam yaaaasen napıyodun bugibi durumlarda yani ertesi gün nasıl telafi ediyodun cnm

cnm meraba dün senin yazdığın saatten sonra girmedim bugünde rahatsızdım giremedim açıkçası bayadır soğuk algınlığı var bir türlü atlatamadım cnm yeni gördüm yazını kusura bakma yok hemen kilo almassın ama dikkat edersen bundan7 sonra:))) ben bu tür durumlarda ertesi günü biraz daha sıkardım diyeti cnm mesela sabah 2 dilim ekmek ise 1 yerdim öğlen haşlama sebze yerdim akşamıda çorbayla geçirtirirdim biraz zor olurdu ama telafi olurdu sende korkma olur böyle şeyler ama bundan sonra 2 dilim yiyceğine bir yada yarım dilim ye tatlım çünkü bir dilim pasta yiyeceğine 2 tabak sebze yemeği yemek bile o kadar kalorili değilmiş aklında bulunsun cnm çünkü bir dilim pastanın kalorisi nette bakmıştım 450 imiş ben bir saat 5.5 hızda yürüyorum koşu bandında inanki ancak 350 kalori yakıyorum bazen bir saati bile geçiyor ama diyetimde gitti diyipte ucunu sakın kaçırma tatlım yine aynı hırsla devam gülüm

sağol tatlım bende aynı dediğin gibi yaptım zaten ama tartı yinede almış gibi gösterdi ama bir ikigün şişliği sürer heralde offfffff be ne güzel bir kilo daha vermiştim kilomu sormuşsun cnm yazdım ama okumadın heralde 1ayı geçti 98 dim şimdi 92yim aslın 75kiloda bile bayağa zayıf duruyorum boyumdan heralde boyum 1.70 hamile kalmadan önce 75kiloydum neyse yine vericem bu akşam yine bi hırs geldi nedeni bende kalsın neyse sağol cnm öptüm

yoo o kilo değildir cnm şişliktir sadece bu hafta yediğin gelecek hafta sana kilo olarak geri dönüyor oda dikkat etmediğin taktirde edersen eksilerde olursun cnm üzme kendini sen hayır cnm kilonu yazdığın yazıyı okumuştum ben bu defa kilonu sormadım tatlım yazdıklarımı yanlışmı okudun acaba yada benmi yanlış yazdım:)) neyse ama boyun uzunmuş bana göre bence yinede 70 kilo sana çok iyi olurr tabi nacizane fikrim gülüm:))ben 1.60 boyundayım kemik yapım iri 65-66 kilodayken bile 60 gibi görünüyorum en az 5-6 kilo gizler vucudum ama ben yinede 58-60 olmak istiyorum bir kaç kilo eksik olsunki bir iki kilo aldığımızda göze batmasın dimi kızz:))

zilancım ya ben tanıdığım kişileri burda görünce çok mutlu oldum sanırım neler yaşadığınızı bildiğim için sonuçlarınızı aldığınzda acayip heycanlanıp mutlu oluyorum ne kadar zorlu bi süreç ama üstesinden geldiin ve şimdi birikimlerini paylaşıyorsun herşey için özelliklede burda olduğun için teşekkrler sana ve buraya yazan bütün arkadaşlara

evet cnm katılıyorum sana haklısın 70 olsam daha güzel olur ama önce bi 75görüyümde gerisi kolay yani gözümde büyütmemiş olurum demi kıızzz:))nazlı tesadüfen darkolive yazdığın msjı gördüm karbonhidrat diyeti hakkındaki msj sana cevap yazmış anladıysan sen yap şu orucum bitsin bende yapıyım diyorum sen bana daha açıklayıcı olarak yazarsın demi mesela sabah öğle akşam ne yediğini yazarsan sevinirim tatlım mucukkkkkkk

gülüm yaaa esas ben sana çok tşk ederim evet gerçekten zorlu bir süreçten geçtik ama başardık tek başına değil tatlım hep beraber birbirimize destek olarak sende az kilo vermedin güzelim umarım bir an önce sende sonuca ulaşıp(gerçi ben daha istediğim sonuca ulaşmadım ama) başarı öykünü yazıp bizlerle paylaşırsın

aslında haklısın önce bir 75 ol zaten sonrası çorap söküğü gibi geliyor:)) bir anda 70 kilo diyince çok gelir bende hemencecik arkadaşımın gözünü korkutuyom ne iyi bir arkadaşım baksana ben yarın kısmetse karbonhidrat diyetine başlıycam neden olmasın ben yapiyim sanada ayrıntılı anlatırım güzelim şöyle incelelim güzelleşelim adamları çatlatalım dimi kızzz oohh oohh yandan azıcık soldann hadi öpüldün datlummm

kesinlikle hayatım şu kiloları verelim kıskananları bize laf söyleyenleri çatlatalım hayatım zayıflayamaz diyenlerede kapak olsun güzelim nazlıcım şu diyete başla bakalım merakla bekliyorum seni işallah işe yarar tatlım

nazlıcım naptın cnm başladınmı karbonhidrat diyetine merak ettim bi soruyum dedim cnm nasıl gidiyo diyet başarılar sana tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…