cnm çooookkkk teşekkürler desteğin için biliyorum benide bu azminle zayıflatacaksın benimde bir oğlum var 13 aylık yaa aslında bende çok azimliyim çok iii diyet yapıyorum ama nedense yavaş gidiyo hamur işi tatlı kızartma yemiyorum akşam yemeğimi 6da bitiriyorum ve senin gibi birdaha bişey yemiyorum ekmek sadece kahvaltıda 2dilim kepekli yiyorum arada meyve yiyorum akşamda 1kase çorba salata yada et salata yiyorum nasıl iyimi yinede yavaş gidiyo kilolar:)) sanada iii bayramlar tatlım beni motive ediyosun teşekkürler
canım ben geldim yazdıklarını okudum bunların yanında en az günde 3 litre su içmen lazım canım susuz verilen kilolar akabinde hemen alınır diyetisyenlerin söyledikleride böyle ayda kaç kilo veriyorsun tatlım merak ettim mesela ben ilk 3 ay sadece 7 kilo verdim vucudum inat etti:)tabi ben daha inatçı çıktımm:))) nasıl olsa oğlak burcuyum inatçılığımla ön plandayım:))) neysee sonra 4. ay 9 kilo verdim 5.ay 5 kilo verdim derken yine ayda 2 ile 3 kilo arası devam ettim yavaş vermek benimde işime geldi açıkçası ne kadar yavaş verilirse o kadar yavaş alınıyor bitanem hiç sıkma canını eminimki verceksin sen daha bir doğum yapmışsın ben 3 doğum yaptım ve her birinde ayrı kilo aldım senin vermen çok daha kolay cnm haa bide ben yemeklerime asla yağ koymazdım sebze yemekleri yerdim tabi (zeytinyağı bile koymazdım cnm)atıştırmada yapma asla bir bisküvinin kalorisi en az 50 çikolatalı değilse oda:)))