Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Zigavus Sarmsak ampuan

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben sordum eczacıma toplatma olayını falan. yok öyle birşey biz hergün satıyoruz şikayetci olan çıkmadı dediler.. başka firmaların komplosu falan olabilir :olmaz: internette yayınlanan her dökümana bilgiye güvenmemek lazım.. eczacı arkadaşlar vardı sanırım onlar da bi bakıversin varmı böyle bir olay.. vereliniortak

ya acaba bu şampuan kepek yaparmı bnde çok kepek vardı elsevenin kepeğe karşı şampuanını ve head&sholdersi kullndım şu an yok ama bşka bi şampuan kullanırsam hemen kepek oluyo bu da yaparmı acaba ? ayrıca 15 lira bi şampuan içn çok gibi geldi ne kadar sürede bitiyo

araştırırken bir forumda şöyle bir yorum okudum
"arkadaşlar bence zararlı çünkü içinde SLS var. Bu madde sanayide ve oto motor yıkamada kullanılan bir deterjandır. Temizleme etkisi korozyon yoluyla olmaktadır. Deriye zararlıdır. Ayrıca EDTA vardır. Bu da canlı dokulara son derece zararlıdır. Dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım hesabı.

Ben aldım içindekilere bakınca pişman oldum tabi. Üretici sitesinde ve satan sitelerde içeriği yazmamaktadır. "

Bende bu şampuanın tanıtımını izledim güvendiğim bir programda ve ikna oldum.Ama yukarıdaki mesajı okuyunca araştırmaya başladım. Evet içinde bu madde varmış. Pes etmeyip hemen hemen herkesin h sürekli kullandığı şampuanların içine baktım ( benim evdeki şampuanın da tabi) hepsinde var. Yani zaten yıllardır biz bunu kullanıyormuşuz. Ve bu ürünler yurtdışı üretimli. Bırakın burayı yurt dışında üretilen şampuanlarda olduğuna göre ve onay aldığına göre ben kullanma taraftarıyım. Dediğim gibi zaten kullanıyormuşuz çok zararlı olsaydı şimdiye kadar olan olurdu zaten.
Dün eczaneden sordum 40 tl dedi.. Şimdi int. araştırıyorum. Kullanan arkadaşlar siz nereden ve kaça aldınız? Yardımcı olursanız sevinirim...

Ben 150 ml aldım 15 ytl canım 400 ml olanlar dediğin gibi istersen bi 150 ml al memnun kalırsan bitince ötekini alırsın.

Ben 150 ml aldım 15 ytl canım 400 ml olanlar dediğin gibi istersen bi 150 ml al memnun kalırsan bitince ötekini alırsın.

Evet canım dediğin gibiymiş 400 lük aldım.İlk yıkamada gerçekten de çok güzel bir yumuşaklık oldu özellikle saç diplerinde kaşıntı sorunum vardı yani sürekli elim kafamdaydı ( bit değil :kedi: ) yıkadıktan sonra özellikle dikkat ettim kaşıma gereği duymadım. Tabi daha erken yargıya varmak için ama ilk izlenimlerim iyi bitince daha iyi karar verebilirim....

ben sürekli gittiğim bir aktarın kendi üretimi olan sarımsak şampuanından aldım birkaç gündür kullanıyorum güzel bir ürün. iyi gelecek gibi görünüyor. bunun markası biogreen ama.

bu sampuanida denemek isterim denemedigim kalmadi zaten..simdi organix kullaniyorum..simdilik memnunum bitince belki bunuda alirim..

biogreen sarımsak şampuanını gerçekten öneririm, ben biraz tutucuyum ithal ürünler konusunda o yüzden yerli üretimi tercih ettim çok ta memnunum, içinde sarımsak ısırgan avokado menekşe ve çinko gibi birçok şey var. zaten bunları saç bakımı yaparken kullanıyordum şampuan olunca daha iyi oldu daha kolay kullanabiliyorum. yaklaşık 6 ay önce son boyamı yaptığımda çok problem yaşamıştım kedi tüyüne benzemişti saçlarım ama bitkisel yağlarla yaptığım bakımın ardından bu şampuan çok iyi geldi. mutluyum ne diyebilirm ki başka.

bende dün aldım zigavus şampuanı bakalım bugün kullandım ilk faydası olur inş şimdi hem doktorun bademyağlı karışımı burdan aldığım karanfil karşımını birde bu şampuanı kullanmaya başladım inş birisi fayda eder bademyağı bitince sarmısaklı zeytinyağınıda denicem dökülme durmuyo şaştım ne yapacağımı

İçinde sarımsak ekstraktı varmış. %96 saç dökülmesini önlediğini iddia ediyor ama içinde sodium laureth sulfate varmış. Bunu bilmiyordum işte. Üretici sitesinde içindekiler yazmıyor. SLS bir deterjandır ve deriyi irrite eder. SLS motor ve temizlemede ve araba şampuanlarının içinde bulunuyor. Uzmanlar saç kaybına neden olabileceğini söylüyor ve potansiyel olarak saç ve deri için zararlı bir madde olarak kabul ediliyor. Nedeni ise temizleme işlemini korozyon yoluyla yapması. Birde EDTA yı da eklemişler, bu madde antimikrobiyal olarak kullanılıyor. Bu da canlı dokular için son derece irritan bir madde. Son olarak made in lrn yazıyor, tam neresi çıkartamadım

İddiaları şöyle:
şaç dersisindeki mikrop ve virüsleri yok eder.
saç hücrelerinin canlanmasını sağlar
beyazlamayı engeller
kepeği önler
genetik saç kaybını geciktirir
saç kaybını saç ekim yöntemiyle gidermiş kişilerin vazgeçilmez şampuanıymış

yeni şampuanımız vatana millete hayırlı olsun. İnşallah sonu bioxcin gibi olmaz.

KIZLAR DİKKAT Bİ DR YAZMIŞTI KOPY YAPTIM SİZE(CİLTHEKİMİ.COM SİZDE BAKIN) BENDE AYLARDIR BİOXİN KULLANIYORUM VE HALA DÖKÜLÜYO.NOLACAK BİLMİYORUM.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN .HA BEN TÜRBANLIYIM KEL KALSAMDA SORUNN OLMAZ HERALDE :)))

KIZLAR DİKKAT Bİ DR YAZMIŞTI KOPY YAPTIM SİZE(CİLTHEKİMİ.COM SİZDE BAKIN) BENDE AYLARDIR BİOXİN KULLANIYORUM VE HALA DÖKÜLÜYO.NOLACAK BİLMİYORUM.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN .HA BEN TÜRBANLIYIM KEL KALSAMDA SORUNN OLMAZ HERALDE :)))

Canım sen bari deme sorun olmaz diye:ecrin_bebek:Bazıları diyo eee sen kapalı değil misin?(saç kesimi,bakımı,yapımı konusu çıktığında) Kapalıyım da ama ben de insanım dimi yani.Bence insan öncelikle kendine saygı duymalı ve bu yüzden bakmalı kendine.Kapalı değil misin diyenlerden ben şunu anlıyorum ;demekki onlar öncelikle başkaları için bakıyolar kendilerine ilginç.şu an öncelikle kendim için evlenince de eşim için bakarım.saçlarınla uğraş tatlım kapalı olmak çözüm değil.inşşş şu saçlarımıza galip geliriz,ne var dökülmeseler sanki:kahve:

Back
X