- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.336
Sen boşver onları ayın 15 ine kadar devam et sonra 15 inde tartı verelim birbirimize benim de sana surprizim varAç gezmesemde çok hareketliyim sabahın 7sinde spor yapıyorum hafta 3 günde gece yatmadanda yapıyorum gün içinde ev işi oğlumla sokak gezisi falan
oo güzel günlerde kullanın inşallah canım bende kurbandan sonra başlayacağım inş işlereİnşallah canım
Dün bizde perde aldık halı aldık tüm gün dolaştık pert lduk valla bugün de çıkacaktır normalde ama çok yorgunum
Birisi karşı komşum 48 ysşında 3 kızı var zayıf bir abla birisi 34 35 vardır 90 üstüOnlar seni kıskanıyor boşver sen onları gidiordur elbet ne güzel tartıda eksi görüyorsun
Ben görmediğim halde bir çok şeyim bol gelmeye başlamıştı kıyafetin insan nasıl mutlu oluyor..onu sana diyenler nasıl merak ettim
Aman öyle uyuzlar yine moral bozar bırak boşver sin en iyiaitabi bol kıyafetle anlayamazlar çay içmeye çağırda göster bakalım nasıl zayıflamışın görsünler
Hadi inşaAllah bırakmayalım ya tökezlesekde kalkalım devam edelim geç olsun güç olmasınSen boşver onları ayın 15 ine kadar devam et sonra 15 inde tartı verelim birbirimize benim de sana surprizim var
Sıska kiskanclarBirisi karşı komşum 48 ysşında 3 kızı var zayıf bir abla birisi 34 35 vardır 90 üstüneden böyleler sencee
Konu hep şöyle gelişiyor ikram ediyorlar bişeleri ben almıyorum, çünkü biliyorum kendimi birini yersem bidaha bidaha yerim
İnşallah canım ben kaçıyorum :))Hadi inşaAllah bırakmayalım ya tökezlesekde kalkalım devam edelim geç olsun güç olmasın
Ama çayın yanında ikramsız olmaz bende yerim o zamantabi bol kıyafetle anlayamazlar çay içmeye çağırda göster bakalım nasıl zayıflamışın görsünler
tabi canım öyle ne güzel motive ediyor işte seni :)Aman öyle uyuzlar yine moral bozar bırak boşver sin en iyiai
Olmasa bile çok iyi gidiyorsun denmeli bence benim öyle bir komşum var çok memnunum
Yok biri şişko benden çokkk hemdeSıska kiskanclar
doğru vazgeçtim bu fikir olmazAma çayın yanında ikramsız olmaz bende yerim o zaman
Bende geçen gün en iyi tesellimi buldum 'sen çok yemiyorsun sana yarıyor'tabi canım öyle ne güzel motive ediyor işte seni :)
Başkkaaa nasıl etsemkidoğru vazgeçtim bu fikir olmaz
Kaçmaİnşallah canım ben kaçıyorum :))
ooo mükemmel böyle devam ediyoruzBende geçen gün en iyi tesellimi buldum 'sen çok yemiyorsun sana yarıyor'
merdivenden inerlerken bir bahane ile kapıyı açBaşkkaaa nasıl etsemki
nereye kızİnşallah canım ben kaçıyorum :))
merdivenden inerlerken bir bahane ile kapıyı aç
Günaydın canım.iyi gibiyim . Inş sen de iyisindirgünaydın canım iyisin inşallah
tayt tişört :)ne giysemki üstüme