Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Doğru diyorsun.5 TL yeter.4 tane ekmek parası.:sus:

Burda ekmek 1 TL :KK45:
Bizim burada 5 ekmek parası :KK45:
Aynen :KK45:
Ama etli biber,zeytinyağlı biber dolması var.Ben de içini nasıl yapacak onu merak ettim.Karışan olabiliyor bazen öyle konmaz,böyle yapılmaz diye.Zeytinyağlıda genelde fıstık,kuş üzümü konuluyor deyip eleştirirler diye almadım ben.

Bakınız üst mesajım. :KK53:
Zor iş Zeytinyağlıyı zeytintağlı yapmak bana biraz o yağın parlaklığı vs üstünde olması gerek gibi geliyor..
Benim tarifte o pek mümkün değil :KK53:
Halk ekmekten alınırsa 75 kuruştu galiba.Yaklaşık 7 ekmek oluyor.Tam 7 olmuyor da,7.ekmekten keserseler olur 7 ekmek.

Pazarda 3 TL falandı.Nasıl patlıcan pahalı :skandal:
Burda 1.99 :KK53: 2 bile değil :cool:
Yarışma başladığından beri dolma ,taze fasulye deniliyor.Çok mu seviliyor ki taze fasulye. :skandal: O zaman niye kendini fasulye gibi nimetten sayıyorsun demişler:skandal:O zaman neden hiç KK da fasulyeden yarışma tarifi görmedim.Kim yaparsa ilk olacak galiba.:skandal:

Yaniii seeennn :KK70:
Aynen hiç yapılmamış olabilir bu sefer verdim yapılacak:)

Güzel yapar deynepnaz deynepnaz güveniyorum ona :KK70:
Baklava deme bana bana baklava deme :skandal:
Yaktı bizi künefe:skandal:

Ben de sen almışsındır sanmıştım :KK53:

-tım yani almamış sen aldın demiii :KK8:
Buraya yazmayanlar var bana yazıp tarif alan:)

Bir arkadaş vardı d ile başlıyordu nicki o aldımı tarif?
Biri de fasulyeyi hangi çakal aldı yazmıştı? :skandal:
Biz hiç anlamadık o Çakalı şaapma sen :KK53:

Selamsız dalmışım esttt
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar ♥️

Çok geçmiş olsun nasıl oldu peki korktuğun kadar varmış mi ?? Çok geçmiş olsun tekrar :))
Minikk komşularım bana zayıflamadın hiç diyorr :KK43: hep feraceyle görüyorsunuz dedim sen bu diyet işini bırak diyorlar e tartı yalanmı söylüyor dedim :KK43: :KK43:

Minikk komşularım bana zayıflamadın hiç diyorr :KK43: hep feraceyle görüyorsunuz dedim sen bu diyet işini bırak diyorlar e tartı yalanmı söylüyor dedim :KK43: :KK43:
Onlar seni kıskanıyor boşver sen onları gidiordur elbet ne güzel tartıda eksi görüyorsun

Ben görmediğim halde bir çok şeyim bol gelmeye başlamıştı kıyafetin insan nasıl mutlu oluyor..onu sana diyenler nasıl merak ettim:KK53:

Aç gezmesemde çok hareketliyim sabahın 7sinde spor yapıyorum hafta 3 günde gece yatmadanda yapıyorum gün içinde ev işi oğlumla sokak gezisi falan :KK43: :KK43:

tabi bol kıyafetle anlayamazlar çay içmeye çağırda göster bakalım nasıl zayıflamışın görsünler

sagğol canım:KK60:bu kolay oldu ama diğer iksi bir altta bir üstte yirmilik inşallah onlarda kolay geçer bunun gibi
İnşallah canım

Dün bizde perde aldık halı aldık tüm gün dolaştık pert lduk valla bugün de çıkacaktır normalde ama çok yorgunum :KK43:

X