hayırlı geceler canım Allah rahatlık versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı geceler canım Allah rahatlık versin
Hayırlı geceler balllHepinize hayırlı geceler
Hayırlı geceler kurban olduğumbende yatayım sabah gene erken kalkacağım oğlanın kursu var
hayırlı geceler herkese
O abla bacım manasındaZaten bana herkes abla diyor,Kazen bile
Bence dolmanın şahı, kuru dolmadır.Kabak-biber ve patlıcan canım:)
Yaniiiii beeennnSunumda çok iyi olan birinde
Doğru diyorsun.5 TL yeter.4 tane ekmek parası.
AynenBizim burada 5 ekmek parası
Zor iş Zeytinyağlıyı zeytintağlı yapmak bana biraz o yağın parlaklığı vs üstünde olması gerek gibi geliyor..Ama etli biber,zeytinyağlı biber dolması var.Ben de içini nasıl yapacak onu merak ettim.Karışan olabiliyor bazen öyle konmaz,böyle yapılmaz diye.Zeytinyağlıda genelde fıstık,kuş üzümü konuluyor deyip eleştirirler diye almadım ben.
Bakınız üst mesajım.
Burda 1.99 2 bile değilHalk ekmekten alınırsa 75 kuruştu galiba.Yaklaşık 7 ekmek oluyor.Tam 7 olmuyor da,7.ekmekten keserseler olur 7 ekmek.
Pazarda 3 TL falandı.Nasıl patlıcan pahalı
Yarışma başladığından beri dolma ,taze fasulye deniliyor.Çok mu seviliyor ki taze fasulye. O zaman niye kendini fasulye gibi nimetten sayıyorsun demişlerO zaman neden hiç KK da fasulyeden yarışma tarifi görmedim.Kim yaparsa ilk olacak galiba.
Aynen hiç yapılmamış olabilir bu sefer verdim yapılacak:)
Baklava deme bana bana baklava deme
Yaktı bizi künefe
Ben de sen almışsındır sanmıştım
Buraya yazmayanlar var bana yazıp tarif alan:)
Biz hiç anlamadık o Çakalı şaapma senBiri de fasulyeyi hangi çakal aldı yazmıştı?
Noldum bir anlasamNazarlara geldin buralarda
Inş yenisi gelir minikomBen iyiyim bugün halı ve perdeleri hallettik
Yalnız benim telefonun arka camı da kırıldı sünnete cimayacak sanırım telefon
Bugün nasılsın cannnInş yenisi gelir minikom
Çok geçmiş olsun nasıl oldu peki korktuğun kadar varmış mi ?? Çok geçmiş olsun tekrar :))Tenceresiz kaldim anne hu hu gel de bir geçmiş olsun de aldırdım bir tane diş cesareti toplayıp
Minikk komşularım bana zayıflamadın hiç diyorr hep feraceyle görüyorsunuz dedim sen bu diyet işini bırak diyorlar e tartı yalanmı söylüyor dedimÇok geçmiş olsun nasıl oldu peki korktuğun kadar varmış mi ?? Çok geçmiş olsun tekrar :))
sagğol canımbu kolay oldu ama diğer iksi bir altta bir üstte yirmilik inşallah onlarda kolay geçer bunun gibiÇok geçmiş olsun nasıl oldu peki korktuğun kadar varmış mi ?? Çok geçmiş olsun tekrar :))
günaydın canım iyisin inşallahInş yenisi gelir minikom
Onlar seni kıskanıyor boşver sen onları gidiordur elbet ne güzel tartıda eksi görüyorsunMinikk komşularım bana zayıflamadın hiç diyorr hep feraceyle görüyorsunuz dedim sen bu diyet işini bırak diyorlar e tartı yalanmı söylüyor dedim
Aç gezmesemde çok hareketliyim sabahın 7sinde spor yapıyorum hafta 3 günde gece yatmadanda yapıyorum gün içinde ev işi oğlumla sokak gezisi falanMinikk komşularım bana zayıflamadın hiç diyorr hep feraceyle görüyorsunuz dedim sen bu diyet işini bırak diyorlar e tartı yalanmı söylüyor dedim
tabi bol kıyafetle anlayamazlar çay içmeye çağırda göster bakalım nasıl zayıflamışın görsünlerMinikk komşularım bana zayıflamadın hiç diyorr hep feraceyle görüyorsunuz dedim sen bu diyet işini bırak diyorlar e tartı yalanmı söylüyor dedim
İnşallah canımsagğol canımbu kolay oldu ama diğer iksi bir altta bir üstte yirmilik inşallah onlarda kolay geçer bunun gibi