- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Allah daha iyi etsin canım bende iyiyim hamd olsunGünaydın canım.iyi gibiyim . Inş sen de iyisindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah daha iyi etsin canım bende iyiyim hamd olsunGünaydın canım.iyi gibiyim . Inş sen de iyisindir
Bugün nasılsın cannn♥♥♥
Amin kuzumAllah daha iyi etsin canım bende iyiyim hamd olsun
Harika fikirtayt tişört :)
Hamd olsun bugünümüze
Çok şükür canım. Sen nasılsın?
Aynen oyle:*Hamd olsun bugünümüze ♥
günaydın kuzuuGünaydın fındık fıstuklar
Fakültedeyim.yani ne kadarsa bakıyorlar:/Jenna16 kuzum hangi hastanede yatıyorsun iyi bakıyorlar mı sana
Yaaa benim görümcem orda calısıyo belki denk gelmiştir sanaFakültedeyim.yani ne kadarsa bakıyorlar:/
Sen de kabak sandalın üstüne yumurta fırçasıyla yağ sürersin sunum yaparkenZor iş Zeytinyağlıyı zeytintağlı yapmak bana biraz o yağın parlaklığı vs üstünde olması gerek gibi geliyor..
Benim tarifte o pek mümkün değil
Ben almadıysam ne yapacaksın-tım yani almamış sen aldın demiii
Ev içinde de mi ferace ile oturuyorsun ?Çay içme faslında çıkarmıyor musun?Bir de benim gibi yüzden kilo alıyorsun galiba.Yüz tombul olunca vücut da aynı şekilde sanılıyor.Birisi karşı komşum 48 ysşında 3 kızı var zayıf bir abla birisi 34 35 vardır 90 üstü neden böyleler sencee
Konu hep şöyle gelişiyor ikram ediyorlar bişeleri ben almıyorum, çünkü biliyorum kendimi birini yersem bidaha bidaha yerim
Hiç evde görmediler hep dışarıda ooturuyoruzSen de kabak sandalın üstüne yumurta fırçasıyla yağ sürersin sunum yaparken
Ben almadıysam ne yapacaksın
Ev içinde de mi ferace ile oturuyorsun ?Çay içme faslında çıkarmıyor musun?Bir de benim gibi yüzden kilo alıyorsun galiba.Yüz tombul olunca vücut da aynı şekilde sanılıyor.
Yola mı koyuyorsunuz çay sofrasını?Hiç evde görmediler hep dışarıda ooturuyoruz
Yok canım aptların önünde çardaklar var oraya birde en son misafir aldığımdada namaz ekbisesiyle oturmuştum oda çok bol bi kıyafetYola mı koyuyorsunuz çay sofrasını?
eşim evde kahvaltı hazırlamaya gittim geldimnereye kız
Biz herhun kali oninde oturuyoruz hem serin hem çocuklar oynuyor bazen semaver yakiyoruz :))Yola mı koyuyorsunuz çay sofrasını?
Ben de kızımı çıkarıyorum.Bisiklet sürüyor,oynuyor,tek başına göndermiyorum kapıya.Ama çay,yemek faslı bahçede.eşim evde kahvaltı hazırlamaya gittim geldim
Biz herhun kali oninde oturuyoruz hem serin hem çocuklar oynuyor bazen semaver yakiyoruz :))