kafamı karıştırmaya çalışma hiçYarışma başladığından beri dolma ,taze fasulye deniliyor.Çok mu seviliyor ki taze fasulye.O zaman niye kendini fasulye gibi nimetten sayıyorsun demişler O zaman neden hiç KK da fasulyeden yarışma tarifi görmedim.Kim yaparsa ilk olacak galiba.
Ben de alsammi diye yazmıştım fasulyeyiYarışma başladığından beri dolma ,taze fasulye deniliyor.Çok mu seviliyor ki taze fasulye.O zaman niye kendini fasulye gibi nimetten sayıyorsun demişler O zaman neden hiç KK da fasulyeden yarışma tarifi görmedim.Kim yaparsa ilk olacak galiba.
18 tl pazardaTazesi de irileri 7 TL idi,orta boy 15 TL.Kadının biri bu fiyata bedava dedi.
Zaten fasulyeyi alan ile sen ilk yazdınız:)Ben de alsammi diye yazmıştım fasulyeyi
Baklava deme bana bana baklava demekafamı karıştırmaya çalışma hiç
baklavadan sonra sana güvenim kalmadı kesin bombalardan biri sende
Ben de sen almışsındır sanmıştımBen de alsammi diye yazmıştım fasulyeyi
Yani ben normal yemek olarak görüyorum hatta yalancı dolma diyoruz etsizseOlur neden olmasın:)Zeytinyağlı demek soğuk ,etsiz yemek demektir.İçeriğinin önemi yok:)Yani dolmanın :)İsteyen istediğini koyar:)
Gidip bakmam lazım ramazan sofralarina kimmiş o☺Zaten fasulyeyi alan ile sen ilk yazdınız:)
Aynen bende öyle:)Tabi kendimize yapınca:)Ama misafire meze gibi oluyor:)Yani ben normal yemek olarak görüyorum hatta yalancı dolma diyoruz etsizse
Oraya yazmadı direk bana:)Gidip bakmam lazım ramazan sofralarina kimmiş o☺
Madem ilk yazdın.Fasulyeyi alamadın madem biber dolmasını yazsaydın ya diyeceğim de çakma karnıyarığın çok iddialı duruyorGidip bakmam lazım ramazan sofralarina kimmiş o☺
Burda irisi 15 -25 kurusunu 100 küsür e almıştık geçen seneTazesi de irileri 7 TL idi,orta boy 15 TL.Kadının biri bu fiyata bedava dedi.
akıllı insanın hali başka oluyor :)Oraya yazmadı direk bana:)
Bi begeni falan yapmıştır orda ☺Oraya yazmadı direk bana:)
Buraya yazmayanlar var bana yazıp tarif alan:)akıllı insanın hali başka oluyor :)
git git aman araştırBi begeni falan yapmıştır orda ☺
Belkide bilmiyorum:)Bi begeni falan yapmıştır orda ☺
Yani sen yazmayanlara akılsız mı diyorsun?akıllı insanın hali başka oluyor :)
yok kendini belli etmeyenler daha akıllı sadece:)Yani sen yazmayanlara akılsız mı diyorsun?
Fasulyeyi ben bıraktım yoksa ilk onu yazmıştım karnı yarık çok rağbet gördü cakmasi da iş görür dedimMadem ilk yazdın.Fasulyeyi alamadın madem biber dolmasını yazsaydın ya diyeceğim de çakma karnıyarığın çok iddialı duruyor
Allahtan geçende rüyanı yorumladım da seni geçeceğim
onlar burada takılmayanlardır :)Buraya yazmayanlar var bana yazıp tarif alan:)