Bende blörf yaptıydım zati meydanı canoya bırakırmıyımDur daha yeni başladık:)
Ama etli biber,zeytinyağlı biber dolması var.Ben de içini nasıl yapacak onu merak ettim.Karışan olabiliyor bazen öyle konmaz,böyle yapılmaz diye.Zeytinyağlıda genelde fıstık,kuş üzümü konuluyor deyip eleştirirler diye almadım ben.Bana zeytinyağlı gelmiyor biber dolması niyeyse
Bakınız üst mesajım.
bamyayı söylemiyeyim istersenPatlıcan daha pahali kaldirmammmmmn
Maşallah assolistler ne zaman yapar acaba ☺10 tarif daha olması lazım:)
Ona gelen bana gelsin diyorsun zannimcakorkma ben yanındayım birşey yapamaz yeşil vadi bizimdir bizim kalacak yaşasın seferoğullları
Bilmem teker teker yaparlar artık:)Maşallah assolistler ne zaman yapar acaba ☺
o zman taze fasulyee sendeAma etli biber,zeytinyağlı biber dolması var.Ben de içini nasıl yapacak onu merak ettim.Karışan olabiliyor bazen öyle konmaz,böyle yapılmaz diye.Zeytinyağlıda genelde fıstık,kuş üzümü konuluyor deyip eleştirirler diye almadım ben.
Bakınız üst mesajım.
korkma ben yanındayım birşey yapamaz yeşil vadi bizimdir bizim kalacak yaşasın seferoğullları
Halk ekmekten alınırsa 75 kuruştu galiba.Yaklaşık 7 ekmek oluyor.Tam 7 olmuyor da,7.ekmekten keserseler olur 7 ekmek.Bizim burada 5 ekmek parası
Pazarda 3 TL falandı.Nasıl patlıcan pahalıPatlıcan daha pahali kaldirmammmmmn
Iste oyüzden biz normal yapıyoruz kiymasiz oluyo sadece fıstık üzüm koymayiz öyle de z.yağlı olmuyo bence ☺Ama etli biber,zeytinyağlı biber dolması var.Ben de içini nasıl yapacak onu merak ettim.Karışan olabiliyor bazen öyle konmaz,böyle yapılmaz diye.Zeytinyağlıda genelde fıstık,kuş üzümü konuluyor deyip eleştirirler diye almadım ben.
Bakınız üst mesajım.
acele yok acele yok daha vakit varsen yinede şu şeysini benlen paylaşaydın iyidiii
Superfresh ne kadar bilmiyorum ama tazesini söylemebamyayı söylemiyeyim istersen
Doğrudur bilmiyorumHalk ekmekten alınırsa 75 kuruştu galiba.Yaklaşık 7 ekmek oluyor.Tam 7 olmuyor da,7.ekmekten keserseler olur 7 ekmek.
Pazarda 3 TL falandı.Nasıl patlıcan pahalı
O sizin pazardaHalk ekmekten alınırsa 75 kuruştu galiba.Yaklaşık 7 ekmek oluyor.Tam 7 olmuyor da,7.ekmekten keserseler olur 7 ekmek.
Pazarda 3 TL falandı.Nasıl patlıcan pahalı
Yarışma başladığından beri dolma ,taze fasulye deniliyor.Çok mu seviliyor ki taze fasulye.o zman taze fasulyee sende
Olur neden olmasın:)Zeytinyağlı demek soğuk ,etsiz yemek demektir.İçeriğinin önemi yok:)Yani dolmanın :)İsteyen istediğini koyar:)Iste oyüzden biz normal yapıyoruz kiymasiz oluyo sadece fıstık üzüm koymayiz öyle de z.yağlı olmuyo bence ☺
Aynen hiç yapılmamış olabilir bu sefer verdim yapılacak:)Yarışma başladığından beri dolma ,taze fasulye deniliyor.Çok mu seviliyor ki taze fasulye.O zaman niye kendini fasulye gibi nimetten sayıyorsun demişler O zaman neden hiç KK da fasulyeden yarışma tarifi görmedim.Kim yaparsa ilk olacak galiba.
Tazesi de irileri 7 TL idi,orta boy 15 TL.Kadının biri bu fiyata bedava dedi.Superfresh ne kadar bilmiyorum ama tazesini söyleme
Bakyiiiaaaa gıcıkkacele yok acele yok daha vakit var