Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Bana zeytinyağlı gelmiyor biber dolması niyeyse 😇
Ama etli biber,zeytinyağlı biber dolması var.Ben de içini nasıl yapacak onu merak ettim.Karışan olabiliyor bazen öyle konmaz,böyle yapılmaz diye.Zeytinyağlıda genelde fıstık,kuş üzümü konuluyor deyip eleştirirler diye almadım ben.
kim kaldı ki kesin varya deynepnaz deynepnaz da dolma var :KK8:
Bakınız üst mesajım. :KK53:

Ama etli biber,zeytinyağlı biber dolması var.Ben de içini nasıl yapacak onu merak ettim.Karışan olabiliyor bazen öyle konmaz,böyle yapılmaz diye.Zeytinyağlıda genelde fıstık,kuş üzümü konuluyor deyip eleştirirler diye almadım ben.

o zman taze fasulyee sende:KK22:

Iste oyüzden biz normal yapıyoruz kiymasiz oluyo sadece fıstık üzüm koymayiz öyle de z.yağlı olmuyo bence ☺

Yarışma başladığından beri dolma ,taze fasulye deniliyor.Çok mu seviliyor ki taze fasulye. :skandal: O zaman niye kendini fasulye gibi nimetten sayıyorsun demişler:skandal:O zaman neden hiç KK da fasulyeden yarışma tarifi görmedim.Kim yaparsa ilk olacak galiba.:skandal:
Aynen hiç yapılmamış olabilir bu sefer verdim yapılacak:)

X