- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içi pirinçli olan varKız o tatlı
Allah kolaylik versin canımevde is yapiyorum kizda biyandan durmuyor pek giremiyorum buralara
Ben yaptım kimi yiyoruzKahvaltısını eden gelsin ,az dedikodu edelim
Bilmem ki kimi yesek acaba?Ben yaptım kimi yiyoruz
NoluyoBen yaptım kimi yiyoruz
Bende azcik geleyim dedim çok iş var cookBilmem ki kimi yesek acaba?
İşleri yapmadan önce benim gibi az nete mi gireyim dedin?
Az diye girdim ,bakalım ne kadar duracağım
Bi çay keyfi yapayım dedim ☺Bilmem ki kimi yesek acaba?
İşleri yapmadan önce benim gibi az nete mi gireyim dedin?
Az diye girdim ,bakalım ne kadar duracağım
Hiç işim yok dediğimiz anda bile esasında yapsak bir sürü işimiz var.Bu ev işi hiç bitmiyorBende azcik geleyim dedim çok iş var cook
En iyisi hiç yapmamak mi diyorsunHiç işim yok dediğimiz anda bile esasında yapsak bir sürü işimiz var.Bu ev işi hiç bitmiyor
Bakalım yiyecek mi?Bu formül tutarsa ben de eşimde deneyeyim.Benim kız da yemiyorÇocuk Menemen yemiyor dedim benimki bi havalar girmiş mutfağa Menemen yapmış kahvaltı hazırlamış biz uyurken ogluşu onun elinden yermis
Valla ya yap yap bitmiyor hep sil baştanHiç işim yok dediğimiz anda bile esasında yapsak bir sürü işimiz var.Bu ev işi hiç bitmiyor
Hiç yapmamak ta olmuyorEn iyisi hiç yapmamak mi diyorsun
Yedi canım amaç ona yaptitmaktiBakalım yiyecek mi?Bu formül tutarsa ben de eşimde deneyeyim.Benim kız da yemiyor
Eşlere sorsan öğlene kadar yatıyoruz,akşama kadar telefon elimizdeValla ya yap yap bitmiyor hep sil baştan
Valla ya yap yap bitmiyor hep sil baştan
Neyse canım iki muhabbet edelim başlarız nasılsaHiç yapmamak ta olmuyor