- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Serbest meslek bizimki geniş zamanlıEşlere sorsan öğlene kadar yatıyoruz,akşama kadar telefon elimizde
Düşündüm de bu aralar doğru be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serbest meslek bizimki geniş zamanlıEşlere sorsan öğlene kadar yatıyoruz,akşama kadar telefon elimizde
Oglene kadar yatmiyim valla önce oğlanı futbola götürdm sekiz buçukta on bucukta almaya gittim kuran kursuna bıraktım şimdi buçukta yine almaya gidicem ondan sonra işlere girisirim herhaldeEşlere sorsan öğlene kadar yatıyoruz,akşama kadar telefon elimizde
Bugün benim evlilik yıldönümum büyük beklentilerim var
Hakket neen etiketledin beniAzerini etiketlerken yarım kaldı,ne yazacaktım en Ona unuttum
Kaç sene oldu?Benim eşim çoğu zaman unutur.Laf aramızda ben de unuturum.Birkaç gün sonra hatırlarım ,geçen gün evlilik yıldönümümüzdü hatırlamadın diye trip atarım.Bugün benim evlilik yıldönümum büyük beklentilerim var
Oooo tebrikler kuzuBugün benim evlilik yıldönümum büyük beklentilerim var
11 yıl oldu bakalım daha ses yok genelde unutmaz amaKaç sene oldu?Benim eşim çoğu zaman unutur.Laf aramızda ben de unuturum.Birkaç gün sonra hatırlarım ,geçen gün evlilik yıldönümümüzdü hatırlamadın diye trip atarım.
Ha hatırladım ,yemeğine yazdığım mesajımı beğenince seni bulmuşken az yazışalım dedim .Demek pilava gül yaptın ha Süslü garıBen de çelenk yapayım da görHakket neen etiketledin beni
Sağol canım benimde 11 yıl oldu getirisi güzel olmali dimi amahakediyorukOooo tebrikler kuzu
Ben gecen benimkine sey dedim evlilik yildonumumuzu kutlamayalim zaten bin pismanim bi de o gunu mu kutlicaz
Buradayım kuzum aldım tarifimi
Maşallah .Önce 10 senelik evliyim diyenlere çokmuş gibi geliyordu gözüme.Bana 21 sene oldu.Ne çabuk geçti zaman anlamadım11 yıl oldu bakalım daha ses yok genelde unutmaz ama
Ooooo Allah mutlulugunuz daim etsin canımBugün benim evlilik yıldönümum büyük beklentilerim var
Valla bende anlamadım ömrümün 11 yılı kıskaca insan yasarken farkına varmıyor şöyle durup bakınca anlıyorsun..Maşallah .Önce 10 senelik evliyim diyenlere çokmuş gibi geliyordu gözüme.Bana 21 sene oldu.Ne çabuk geçti zaman anlamadım
Amin kuzum cümlemizin inşallahOoooo Allah mutlulugunuz daim etsin canım
Ondan kilo alıyoruz emegimizin tek karşılığı
Bu açıdan düşünmemiştim ,doğruOndan kilo alıyoruz emegimizin tek karşılığı
Açılar benden sorulurBu açıdan düşünmemiştim ,doğru
senden zaten bu sefer bi seyler bekliyorum patlatacaksin diye bi his var icimdeHa hatırladım ,yemeğine yazdığım mesajımı beğenince seni bulmuşken az yazışalım dedim .Demek pilava gül yaptın ha Süslü garıBen de çelenk yapayım da gör
Ben artik senelerdir isi ticarete doktum parami aliyorum nakithediye felan istememSağol canım benimde 11 yıl oldu getirisi güzel olmali dimi amahakediyoruk
Hosgeldin canim nasilsinkuzu nasil?Buradayım kuzum aldım tarifimi