- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Bizim getirenimiz yok maalesefBizde kurusu nu yiyoruz hâlâ kV köyden getirir belki ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim getirenimiz yok maalesefBizde kurusu nu yiyoruz hâlâ kV köyden getirir belki ☺
O zaman almaya gerek yokKilosu 20 lira temizlemesi işkence
Ben sana özel bulcam ortaam
Onu alan olmadı istiyorsan alabilirsin:)Özelden mesajı yaz ve başlığı düzelt :)Yok nevros hani zeytinyağlı kabak yemeği varya pirinçli havuçlu oluyor onu diyorum, yoksa farklı bir tarif bulduğumdan değil
Ya benim arkadaş yarım kilo aldı ayyy temizle temizle bitmiyo bide en küçüklerini koymuş adam dedim ben uğraşmam bu ne be bak benim tarife iki saatte yaptım bittiO zaman almaya gerek yok
sanki ejderhasi var dmiHavalara bak
tmm kuzu bakicamPatlıcan cigirtma var balbocuuu
Ama sevenleri var :)Ya benim arkadaş yarım kilo aldı ayyy temizle temizle bitmiyo bide en küçüklerini koymuş adam dedim ben uğraşmam bu ne be bak benim tarife iki saatte yaptım bitti
Bende kucuklerinden alırım özellikle daha güzel oluyoYa benim arkadaş yarım kilo aldı ayyy temizle temizle bitmiyo bide en küçüklerini koymuş adam dedim ben uğraşmam bu ne be bak benim tarife iki saatte yaptım bitti
Bak canım üvey evlat bamya yi da düşün bencetmm kuzu bakicam
Bamya gitti canomBak canım üvey evlat bamya yi da düşün bence
evet duydum yiyen bagımlısı oluyoms bende dün yaptığım tarifi yarın arkadaşıma yapcamAma sevenleri var :)
öyleymiş arkadaşta oyle dedi ama temizlemesi bi saat sürdü yarım kilonunBende kucuklerinden alırım özellikle daha güzel oluyo
Senin tarifte güzel canım:)evet duydum yiyen bagımlısı oluyoms bende dün yaptığım tarifi yarın arkadaşıma yapcam
öyleymiş arkadaşta oyle dedi ama temizlemesi bi saat sürdü yarım kilonun
Hiç sormasanki ejderhasi var dmi
Ayyy evet abla valla favorilerim arasına aldım yarın arkadasa yedirip onaylatcamSenin tarifte güzel canım:)
Ellerine sağlık canımAyyy evet abla valla favorilerim arasına aldım yarın arkadasa yedirip onaylatcam
Sagol ablcımEllerine sağlık canım
Begenmeyenler bide oylamada görsün şimdiye kalması mucizeBamya gitti canom
Aynen canımBegenmeyenler bide oylamada görsün şimdiye kalması mucize