Bence de.Üstünü hiç örtmüyor gece ,üşütür mü acaba diye tereddütteyim.Rahat rahat uyurdu:)
Bende canfebden bahsediyon sandimdiBence de.Üstünü hiç örtmüyor gece ,üşütür mü acaba diye tereddütteyim.
Maşaallah çok iyi canım ,yani korktuğum gibi değil inşaallah böyle giderOğlanın durum nasıl benimki tuvalete giderken kucağımda tasitiyordu
Babanesi gibi canı çok tatlidir
O zaman sabah yıkarsın:)Bence de.Üstünü hiç örtmüyor gece ,üşütür mü acaba diye tereddütteyim.
İnşallah canımMaşaallah çok iyi canım ,yani korktuğum gibi değil inşaallah böyle gider
Saymadım ama 15 vardır.Birde tarif bulamayanlar var:)Nevreste kaç tarif alındı?
Öğleye doğru kalkıyor.Sonra da iş güç .Sonra yemek hazırlığı.Yıkasam da geri kirlenecek.En iyisi hiç yıkamayayım.O zaman sabah yıkarsın:)
Kendi yıkanmaya başlasın en azından haftada 1 sen yıkarsın 1-2 de o yıkanır olur biter:)Öğleye doğru kalkıyor.Sonra da iş güç .Sonra yemek hazırlığı.Yıkasam da geri kirlenecek.En iyisi hiç yıkamayayım.
Google Emmiden bakınca bulunur aslında.Saymadım ama 15 vardır.Birde tarif bulamayanlar var:)
Ben bulayim onlara kim bulamamisSaymadım ama 15 vardır.Birde tarif bulamayanlar var:)
Yok yok fazla birşey hepsi alinmisGoogle Emmiden bakınca bulunur aslında.
EnginarYok yok fazla birşey hepsi alinmis
Patlıcan da yapıldı börülce olabilir,baklaEnginar
Kereviz
Pırasa
Barbunya
Fasulye
Dolma
Kabak
Bezelye
15 TANE SAYAYIM DEDİM SAYAMADIM.
cogu verilmis zatenEnginar
Kereviz