Sanane rüya benim konfeti benimYok yeaaaaa biz 1.olunca konfetiler patlamıyor da seninkinde neden patlıyor
Aynen yatıp kalkıp onu düşünüyorum bence benim psikolojik sorunlarım varHangi konuda tatlım diş mi
Ha şöyle eski geç yatan Nevoş geri gelsinYok buradayım:)
Önce tatile git biraz kafanı dağıt sonra dişi halledersinYok zeytinyağlılar ile ilgisi yok kafamdaki şeylerde kararsizim
Ben 1 aydan fazladır geç yatıyorum sen yoksun ortalardaHa şöyle eski geç yatan Nevoş geri gelsin
Ha ne diyeyim demiştin öğlenki saklama meselesine ,şimdi geldi aklıma.
Anne olarak çöpe atılmasına gönlüm razı olmadı de gelin hanıma evlenince.Ona ver,bundan sonra saklamak senin hakkın de.
Yardımcı olabileceğimiz birşeyse yardımcı olalımYok zeytinyağlılar ile ilgisi yok kafamdaki şeylerde kararsizim
Korkudan olabilir miAynen yatıp kalkıp onu düşünüyorum bence benim psikolojik sorunlarım var
Öyle mi diyorsunÖnce tatile git biraz kafanı dağıt sonra dişi halledersin
Aynen çok bunaldın biraz rahatla canımÖyle mi diyorsun
Rüyanı yorumlayayım .Tatlılardaki gibi beraber yarışı önde götürüyoruz,sonra ben öne geçiyorum 1.oluyorum.Nasıl güzel yordum mu rüyayıSanane rüya benim konfeti benim
Hala dış meselesiYardımcı olabileceğimiz birşeyse yardımcı olalım
Dişe bir başlayınca ne kadar süreceğini bilemezsin,tatil planını da etkiler,Yarım bırakıp tatile gidemezsin.Önce tatil yap bence.Öyle mi diyorsun
İnşallah öyle olur canimAynen çok bunaldın biraz rahatla canım
Ruyayla amel olmaz diye boşa dememislerRüyanı yorumlayayım .Tatlılardaki gibi beraber yarışı önde götürüyoruz,sonra ben öne geçiyorum 1.oluyorum.Nasıl güzel yordum mu rüyayı
Ben böyle değildim yaşarken oldumm...Korkudan olabilir miboşver kimin yok ki misal ben ne zaman timarhanaye yatiracaklar diye valizimi hazır tutuyorum
Rüyayı yorumlamak da önemliymiş,Ben böyle yordum demek ki böyle olacak.Oh bee 1.yim rahatladım.Ruyayla amel olmaz diye boşa dememisler
Rahat rahat uyurdu:)Kızı çimdirsem iyi olacak ta üşeniyorum
Ağzından yel alsın emiiiiRüyayı yorumlamak da önemliymiş,Ben böyle yordum demek ki böyle olacak.Oh bee 1.yim rahatladım.
Oğlanın durum nasıl benimki tuvalete giderken kucağımda tasitiyorduRahat rahat uyurdu:)