Sarma yok vermem:)Dolmayı verdim:)Bu tarz patlıcan yemeğini önerdim kabul edilmedi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarma yok vermem:)Dolmayı verdim:)Bu tarz patlıcan yemeğini önerdim kabul edilmedi:)
varmiymisÇok çeşit var mı diye sayıyordum
Pazarlarda hala var.Zeytinyağlısını severim ben,bu havalarda soğuk soğuk iyi gider.Onu mu yapsam acaba?Pırasanın mevsimi değil bence kimse yanaşmaz o hariç diğerleri gitti:)
Dolmayı bile 4 kişi aldı:)
bunca seyden de birini secemiyosak ne diyeyim bize
Pırasa ve ıspanak boşta yapmak isteyen gelip alsın:)Pazarlarda hala var.Zeytinyağlısını severim ben,bu havalarda soğuk soğuk iyi gider.Onu mu yapsam acaba?
Lunyaya yap dedim kabul etmedi.
Daha istiyonuzmubunca seyden de birini secemiyosak ne diyeyim bize
Bunlarda gitti sayılır.Bir tek mantarı önerdim almadılar:)
Soğan dolmasını verdim zaten hatta onunla 5 dolma pardon:)Soğan dolması severim bide kırmızı biber karniyarik gibi olan
Erik dolması da verdinmi o da oluyo kırmızı büyük eriklerdenSoğan dolmasını verdim zaten hatta onunla 5 dolma pardon:)
Alaydın canım ne engelin var al yapKereviz karpocyo var biz seviyoruz portakalli güzel olur sunumu falan onu mu alsaydim
İstersen değiştir senin tarifi başkasına vereyim:)Kerevizi vermedim:)Kereviz karpocyo var biz seviyoruz portakalli güzel olur sunumu falan onu mu alsaydim
Topp kabak içindeki bezelyeyi sunum yapmadan önce görse azerin kesin öyle sunum yapardı.
Yok canım o kadar değil:)Erik dolması da verdinmi o da oluyo kırmızı büyük eriklerden
Aldım şimdi ayıp olmasın isteyipte alamayanlaraAlaydın canım ne engelin var al yap
Ve.......Yok canım o kadar değil:)
Kabak
Biber
Patlıcan
Soğan ve
?