En altta o seçenek yukarıda değil aşağıdaki düzenleden düzenlemelisin :)Ama baktım düzenle de sadece kimler yazdı yazıyo KuZum
Nerede saklıyorsun derin dondurucuda mıtonti nin tahtını salladik ikimiz
yazıdaki çubuk varya onu nereye bırakırsan foto oraya eklenir eklemek istedigin yere getir çubuğu fotoyu yükle tam olarak ekle ye bas oldu bitti :))
benimkilerin ki duruyor hala
Çok komik geldi ameliyattan çıktılar karnına bantla sargı bezi uapistirmislar
Eşime dedim bu ne ki böyle
Eşim de dedi çocuk ne için girdi ameliyata
tamamTelefonu yan dönder
yok ki ama gene bakayımEn altta o seçenek yukarıda değil aşağıdaki düzenleden düzenlemelisin :)
gozlerimiz bayram edecek yaniBen konumu actim daha onaylanmadi ama duzenleye biliyorum su anda
Sikayet et in yaninda 3 nokta var ona tikla
yok yokNerede saklıyorsun derin dondurucuda mı
Yok kanka ya iddiali bi tarif degilgozlerimiz bayram edecek yani
yok yok
Kurumuş gitmiş 3 sene falan oldu yaşamaz artık
Tamam işte o 3 noktaya tıkla, düzenle yazısı çıkacak
Hiç biri iddila degil ki kimin canı zeyntiyagli aserir ki dolma hariçYok kanka ya iddiali bi tarif degil
Ben kabaklı şeyleri çok severim mortimHiç biri iddila degil ki kimin canı zeyntiyagli aserir ki dolma hariç
Dün bende de kabak vardı ara sıra diyet yapıyorum ya bendeBen kabaklı şeyleri çok severim mortim
Ben sade kızartıp yoğurtlayınca seviyorum, diğer türlü kabak tadı veriyorBen kabaklı şeyleri çok severim mortim
Hep öyle olur zatenYok kanka ya iddiali bi tarif degil
Ya mjlarda var zaten konumda yok bende attım resmini dur gene atayım
Pilava katmak icin mi sakladım yoksayok yok
Kurumuş gitmiş 3 sene falan oldu yaşamaz artık
Allah Allah neden oyleki benim kabaklar öyle olmuyorBen sade kızartıp yoğurtlayınca seviyorum, diğer türlü kabak tadı veriyor
Geline vercem al geri kalanı burda diyePilava katmak icin mi sakladım yoksa
De bakalım o sana ne diyecekGeline vercem al geri kalanı burda diye
Pipi mi sakladın kızGeline vercem al geri kalanı burda diye
Vaaaayy güzel espriydiBen sade kızartıp yoğurtlayınca seviyorum, diğer türlü kabak tadı veriyor