Daha önce açmıştım açılmamıştı amaİyi bari
Dün ben sana demedim mi hepsini aç diye ,benimle yazışmasan açılmazdı,canım kendim
İşte keramet bendeymiş,ben aç diyecekmişimDaha önce açmıştım açılmamıştı ama♥
Oyle ekliyorum ama aralara ekleyemiyorumYükleniyor canım altta dosya ekle den
Ben onları halletmistim sil süpüre girdim çıktım dinleniyorum akşama ne yapsamBende mutfağa girdim makineyi bosaltmakla baslayayim
Dosya ekleden ama araya ekleyemiyorumNevoşa nasıl yolladın peki
Nevreste düzenliyor sen öyle ekleyebilirsin canımOyle ekliyorum ama aralara ekleyemiyorum
Olabiler buİşte keramet bendeymiş,ben aç diyecekmişim
Çok teşekkür ederim ❤Doğum günün kutlu olsun nice sağlılkı huzurlu yaşlarına inşallah
Akşam geldi demekki.
Varsa ekle zebra nevoş düzenler çatladık burdaNevreste düzenliyor sen öyle ekleyebilirsin canım
Ben belki tarifimi yaparım işlerim erken biterseBen onları halletmistim sil süpüre girdim çıktım dinleniyorum akşama ne yapsam
Aynen catlatma bizi dağınık seviyoz biz ekle hepsiniVarsa ekle zebra nevoş düzenler çatladık burda
Bende mi yapayım yanı ne demek istiyorsunBen belki tarifimi yaparım işlerim erken biterse
Yap benceBende mi yapayım yanı ne demek istiyorsun
Markete gitmem lazım çok sıcakYap bence
Aralara eklemene gerek yok.Sen en sona ekle,Nevoş gelince aralara koyar resimleri.Biz de araya eklemiyoruz ki zaten.Oyle ekliyorum ama aralara ekleyemiyorum
Artık yapamam bidahakine insallahNevreste düzenliyor sen öyle ekleyebilirsin canım
Catlayin emi deseydin daha iyiydiArtık yapamam bidahakine insallah
Yaparsın uleyn,düzenlemeden gir ekle,merak ettim sunumunuArtık yapamam bidahakine insallah
Benimde gitmem lazım işte aksmustu belki çıkarımMarkete gitmem lazım çok sıcak
Ya da bulaşık deterjanı kullanayim gorselde