Kocisim uyuyor uyansin onu yollarım gidemem bu sıcaktaBenimde gitmem lazım işte aksmustu belki çıkarım
Ahahahhahah kahkaha attımCatlayin emi deseydin daha iyiydi
Ay şimdi cok beklentiye girmeyin anam sonuç hüsran olur falanYaparsın uleyn,düzenlemeden gir ekle,merak ettim sunumunu
Sen de olmasan hic bi seyden haberimiz olmayacak deynoAz göz gezdirdim geçmişe.
Nevreste oğlan sünnet olmuş,hayırlı olsun canım.Allah damatlığını da görmeyi nasip etsin
@Evvab senin bildirim sorununu çözeceğim diye benim bildirim gitmiş,açılan konuyu göremedim,sabah tekrar oynadım ayarlardan da düzeldi
retro_hippo canım doğum günün kutlu olsun ,yeni yaşını mutlu bir şekilde geçirmen dileğiyle.
Ben epicini kendim ekliyom vallaAralara eklemene gerek yok.Sen en sona ekle,Nevoş gelince aralara koyar resimleri.Biz de araya eklemiyoruz ki zaten.
Hayırlı olsun Rabbim damatlığınıda göstersinGitti canım
tonti nin tahtını salladik ikimizcogu kisi sen minikrikomusun dyo
yazıdaki çubuk varya onu nereye bırakırsan foto oraya eklenir eklemek istedigin yere getir çubuğu fotoyu yükle tam olarak ekle ye bas oldu bitti :))Oyle ekliyorum ama aralara ekleyemiyorum
Nevreste çocukların göbek bağı, ilk dişi, ilk tırnağı vs saklanıyor ya, onu da alsan mı acaba ileride gösterirsin oğluna, nasıl orijinal fikir ama
Hımmm anladım şimdi konu mja kapalı olduğu için düzenleyemiyorum bu seferlik ablam yapsın bidahakine ben yapmaya çalışırımtonti nin tahtını salladik ikimiz
yazıdaki çubuk varya onu nereye bırakırsan foto oraya eklenir eklemek istedigin yere getir çubuğu fotoyu yükle tam olarak ekle ye bas oldu bitti :))
benimkilerin ki duruyor hala
Çok komik geldi ameliyattan çıktılar karnına bantla sargı bezi uapistirmislar
Eşime dedim bu ne ki böyle
Eşim de dedi çocuk ne için girdi ameliyata
İlk msj senin yoruma kapalı da olsa yapabilirsin hacıHımmm anladım şimdi konu mja kapalı olduğu için düzenleyemiyorum bu seferlik ablam yapsın bidahakine ben yapmaya çalışırım
Ama baktım düzenle de sadece kimler yazdı yazıyo KuZumİlk msj senin yoruma kapalı da olsa yapabilirsin hacı
Ben olabiliyor diye biliyorum çünkü kimse msj atamazken yapıyordum diye hatırlıyorum amaAma baktım düzenle de sadece kimler yazdı yazıyo KuZum
Yani en altta şikayet et var en üsttede düzenlede sadece kimler yazdı varBen olabiliyor diye biliyorum çünkü kimse msj atamazken yapıyordum diye hatırlıyorum ama
Ben konumu actim daha onaylanmadi ama duzenleye biliyorum su andaYani en altta şikayet et var en üsttede düzenlede sadece kimler yazdı var
Yaaa gene bakayım amaBen konumu actim daha onaylanmadi ama duzenleye biliyorum su anda
Sikayet et in yaninda 3 nokta var ona tikla
Allah Allah neden yok kiBakın yok
Bilmiyorum ki burda yazdıklarım da var orda yokAllah Allah neden yok ki
Telefonu yan dönderBakın yok