- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.098
Ne diyürsüüün
Ben yiyen insanı severimBen çok yiyorim bir iki cagirirdin daha xagirmazdin
Sen bakma ona dinlemeNe diyürsüüün
Zaten seviyoruz diyen de olmadı ahh ciğerim yaniyaaahhh
Hadi ya ben sımdı Greenada dıye bı sayfada buldum yenılebılırcıcekler diye baktm kabak cıcegıde var hıc yemedım ama bırden canım ıstedı hamılemıyım neyım acepNette bulamazsın çünkü şu da durmayinca burusup gidiyor
Aşk olsun tabiki seviyorum bana şiir yazmasanda (araya tribi sikistirayim )Zaten seviyoruz diyen de olmadı ahh ciğerim yaniyaaahhh
Blue_Peri bakmasan minige, kendisi beni hediye bildiriminde unutmuş insan demek beni beni lunyasini sevmemiş
Dolaba mi koyduydunSoru 1
Ben dün pakmaua ile hazırladım bazlama yaptım
O hamurdan yumruk kadar kaldı aslında bilerek bıraktım
O hamur bugin mayaya dönüştü
Un ekleyerek onu uretsem işe yarar mı ekşi maya da oluyor ama pakmaya ile yapılan maya nasıl sonuç verir ki ://
İyi Akşamlar canimIy aksamlar canlar nasilsinz
Olmaz sanırım hani istediğin formu yakalayan bilir misin bilmem madem hamilesin burusuk falan deme sipariş et canım içinde kalmasınHadi ya ben sımdı Greenada dıye bı sayfada buldum yenılebılırcıcekler diye baktm kabak cıcegıde var hıc yemedım ama bırden canım ıstedı hamılemıyım neyım acepee sımdı sıparıs etsem burusukmu gelır. Boyle bı kapalı kutunun ıcınde yolluyolarmıs sıteye baktımda hep taze seyler gunluk toplayıp aynı gun kargoluyorlarmıs. Gelınce yenmeyecek durumda olsa satısınu yapmazlar heralde buradakı pazarlardada yokkı anam. Pekı burusuk olsa tadı degısıkmı olıyor noluyorkı
Evet dolapta sertleşti çıkarttım şuan tabaktan çıkacak nerdeyse ben gibi duramiyor yerindeDolaba mi koyduydun
Yok canım yarın oglen gibi acilacakAcildimi kizlar yeni katigori
Seni yine mi etiketlemedilerAcildimi kizlar yeni katigori
Bir korku uasatacaktim ya pehhhYok canım yarın oglen gibi acilacak
Annem öyle kalanı dolaba koyup sonra kullanirdiEvet dolapta sertleşti çıkarttım şuan tabaktan çıkacak nerdeyse ben gibi duramiyor yerinde
O gönlümü kandırmaca ididemedim mi kahvaltiya geleceksin diye