- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.098
pişman olma sonraBen yiyen insanı severim
Sevmeyen insan nasıl sevdim der kiZaten seviyoruz diyen de olmadı ahh ciğerim yaniyaaahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pişman olma sonraBen yiyen insanı severim
Sevmeyen insan nasıl sevdim der kiZaten seviyoruz diyen de olmadı ahh ciğerim yaniyaaahhh
kız tribini yiriiim ponçikiiiim en kısa zamanda yazacağım sanadaAşk olsun tabiki seviyorum bana şiir yazmasanda (araya tribi sikistirayim )
Kııız sen ne aglıyon görmesek daha iyiydi beee gel bura yaaa bende gördüm diye ağlayacağummmBlue_Peri bakmasan minige, kendisi beni hediye bildiriminde unutmuş insan demek beni beni lunyasini sevmemiş
O gönlü kandirirmigim ben hiç agucubucubucuu (eşimin en sevmediği halim )O gönlümü kandırmaca idi
Saol canim benim şükürler olsun ,İyi Akşamlar canim iyiyiz sen nasılsın tatlı dilli
Ay sen catladiysan başka kimseye gotermeyeyimkız tribini yiriiim ponçikiiiim en kısa zamanda yazacağım sanada
Kııız sen ne aglıyon görmesek daha iyiydi beee gel bura yaaa bende gördüm diye ağlayacağummm
Olmam korkma en sevdiğim şeydir yedirmek içirmekpişman olma sonra
İnanma bana da böyle dedi engelleBlue_Peri seviyorumm ulenn
Evet kandırırsınO gönlü kandirirmigim ben hiç agucubucubucuu (eşimin en sevmediği halim )
beni bi Tek sen etiketliyosun canim teşəkkür ederimSeni yine mi etiketlemediler
Aşk olsunbeni bi Tek sen etiketliyosun canim teşəkkür ederim
Gıcııııkkk. Maşallah nasıl görmedi yada gördüde evde vardır diye oralı olmamıştır ayyAy sen catladiysan başka kimseye gotermeyeyim
Esimin gözünün önüne koydum caydanligi kitusinda her gün dolabı açıyor görmedi
Sana belki ulen dememismdirİnanma bana da böyle dedi engelle
Oylemi Ben BU aksam dusunuyordumYok canım yarın oglen gibi acilacak
Bende bende bendeeeeeeeeeeeeeeeBlue_Peri seviyorumm ulenn
Bende şimdi seni etiketleyecektimIcimden pilavlar geçti birden acaba yeni kategori o mu
Komplo kurdular bana kankaBirTutamMutluluk20 neden etiketlemediniz hadi beni etiketle Diniz de
Yuzume vurup durmayin ulenben sonuncu olacak kadin degildim de nevonun guzel hatrina oldumYazık ya kiz zaten zeytinyağlılar da sonuncu oldu pastalara hiç giremeyecek böyle giderse ben konuyu bulamadım tekrar etiket yapsana
Kıskanüyürmüsüüünnİnanma bana da böyle dedi engelle