- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.098
Nette bulamazsın çünkü şu da durmayinca burusup gidiyorBızde ankaradayız memlketimde vardır belki ama ankarada bulamam heralde valla demın belkı nette vardır dıye baktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nette bulamazsın çünkü şu da durmayinca burusup gidiyorBızde ankaradayız memlketimde vardır belki ama ankarada bulamam heralde valla demın belkı nette vardır dıye baktım
paralel yapı oyları boleceklerÇaktırma kimseye
Bende şaşırdım gerçekten bezelye aslında sevilen birşey yani ben severim kızda bezelyenin sunulabilecek en güzel şekli yapmışBen inanamıyorum bir benim cigirtmaya bak bi azerinin bezelye sanat eseri
Hadi ya tavuk cobrasi uapcam şimdi gel yiyelim diyeceğim ama gelmeye de halin yoktur seninBenim de karnım aç ama düşün yemek yemeğe bile halim yok
Yani filinta didim hiçmi okşamadı yüreciğini benide alaydınız aranızaŞimdi taktiği sözlerdimse Kukrim ile aramizda
Vallaha hazır yemek buldum mu gelirimHadi ya tavuk cobrasi uapcam şimdi gel yiyelim diyeceğim ama gelmeye de halin yoktur senin
Evet öyle bir çok güzel tarif geride kaldı yiaa ilk 5 de harika o güzel bu güz diyoruz da elbet biri sona kalacak yani hepsi ilk 5 e giremez sonuçta amaBende şaşırdım gerçekten bezelye aslında sevilen birşey yani ben severim kızda bezelyenin sunulabilecek en güzel şekli yapmış
Bencede ben garip ben mahzuuın:-(paralel yapı oyları bolecekler
Tamam ) gel ekmek de aldık benVallaha hazır yemek buldum mu gelirim
Aynen öyle canım hepsi güzel ama tabi bölünecek oylarEvet öyle bir çok güzel tarif geride kaldı yiaa ilk 5 de harika o güzel bu güz diyoruz da elbet biri sona kalacak yani hepsi ilk 5 e giremez sonuçta ama
Engelle sen bunları bence seni sevmedikleri belliYani filinta didim hiçmi okşamadı yüreciğini benide alaydınız aranıza
Bir kumpas msj iAynen öyle canım hepsi güzel ama tabi bölünecek oylar
Minik biz seninle komşu olsak durmadan birşeyler hazirlar birbirimizi çağırır yerdik ne güzel olurdu kizzzTamam ) gel ekmek de aldık ben
Nasıl bir cümledir ya rabbi ey edebiyat hocam olduysen rahat uyu bir daha olmazTamam ) gel ekmek de aldık ben
Ben çok yiyorim bir iki cagirirdin daha xagirmazdinMinik biz seninle komşu olsak durmadan birşeyler hazirlar birbirimizi çağırır yerdik ne güzel olurdu kizzz
Ne münasepetBir kumpas msj i
Çaktırma kimseye
Planlar ilk 2 maalesefYani filinta didim hiçmi okşamadı yüreciğini benide alaydınız aranıza
Ne diyürsüüünEngelle sen bunları bence seni sevmedikleri belli