Hazırlık yap hazırlıkValla dedim gitti tarifler
gördümSenin için resim koydum, bak da kaldırayım
şükür yuvarlanmaya devam sen nasılsınNasilsin canim
iyiyim bayağıdır denk gelmiyoruz sen nasılsın :))Nasılsın canım
Miniğın geldiği nasılda belli, full etiket
Basım agriyor biraz domates aldım bugün onlar ile uğraştım hiç halim yokşükür yuvarlanmaya devam sen nasılsın
Yazık ya kiz zaten zeytinyağlılar da sonuncu oldu pastalara hiç giremeyecek böyle giderse ben konuyu bulamadım tekrar etiket yapsanaO en son gelsin de şansımız olsun dedik
Bilmeden ne hazırlıpı yapcam gııHazırlık yap hazırlık
Azerinin sonuncu olduğu bir yarışmada gördüm yaYazık ya kiz zaten zeytinyağlılar da sonuncu oldu pastalara hiç giremeyecek böyle giderse ben konuyu bulamadım tekrar etiket yapsana
Bende bugün alsam mı dedim buranın büyük pazarı bugün sonra zor geldi iyilik de almamisimBasım agriyor biraz domates aldım bugün onlar ile uğraştım hiç halim yok
Vardır vardır kazen abiyyyyy yetişhediye mi görmeyen varmıdır kazen bildirim mi gonderse acaba
Adam hediye gonderdik yapıştı yakamiza diyecek.Vardır vardır kazen abiyyyyy yetiş
Benim de karnım aç ama düşün yemek yemeğe bile halim yokBende bugün alsam mı dedim buranın büyük pazarı bugün sonra zor geldi iyilik de almamisim
Koca bir tost yiyip yatip iyudum
Bızde ankaradayız memlketimde vardır belki ama ankarada bulamam heralde valla demın belkı nette vardır dıye baktım
ben manisa dayım her pazarda denetle suya batırılmış şekilde satılıyor
Bazı yerlerde bilinmoyor olabilir bilinse bile satılmıyor olabilir ...
Ekip biçen insanlardan muhakkak bulabilirsin rica etsen
Çek lezzetli birseu ben geçen karnıbahar gibi kızartmasınida yaptım o da muhtesemdi
Şimdi taktiği sözlerdimseBilmeden ne hazırlıpı yapcam gııbuarada maşallah filinta gibin olmuşsun
Ben inanamıyorum bir benim cigirtmaya bak bi azerinin bezelye sanat eseriAzerinin sonuncu olduğu bir yarışmada gördüm ya
Iyiyim canım bende pek gelemedim buraya ama yeni kategori insallah bende daha aktif olurum :)))iyiyim bayağıdır denk gelmiyoruz sen nasılsın :))
Çaktırma kimseye