Açtım diyelim bütün gece bana ulaşamaz catlarsiniz
Saat 5i geçti 44le ilgili gelişme yokmuAçtım diyelim bütün gece bana ulaşamaz catlarsiniz
Yok hatta 15 gün içinde diye muhabbet dönüyorSaat 5i geçti 44le ilgili gelişme yokmu
İstediğimizi hayırlısıyla versinlerde 15 gün daha bekleriz nolacak kiYok hatta 15 gün içinde diye muhabbet dönüyor
İnşaallahİstediğimizi hayırlısıyla versinlerde 15 gün daha bekleriz nolacak ki
"geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Allah "
Teşekkür ediyorumHususi dediler çünkü ikisi
Daha yeni yaptıkAcaba kurabiye mi yapsak
Yarın sabah yada öğlen diyelimKonu bu gece mi yarın gece mi açılacak Canlar :)
Abla konu açılınca kesin bildirim gelir demi gerçi benim yarin 7/24 burda olmam lazımYarın sabah yada öğlen diyelim
Gelir umarım etiket yaparızAbla konu açılınca kesin bildirim gelir demi gerçi benim yarin 7/24 burda olmam lazım
Etiket yapana kadar almazlarsa iyidir gerçi pastaysa tarifim hazır bakalım başka bişey olursa belki katılmam :)Gelir umarım etiket yaparız
Hayırlısı olsun canımEtiket yapana kadar almazlarsa iyidir gerçi pastaysa tarifim hazır bakalım başka bişey olursa belki katılmam :)
Pasta galiba hayır demediğine göreHayırlısı olsun canım
Sen yat uyu sabah acilacak dediNevros sakin gece 12 gibi yeni konu açılmasın
Yarın sabah yada öğlen diyelim
ben manisa dayım her pazarda denetle suya batırılmış şekilde satılıyorYa keske aynı anda 1 den fazla oylama yapsam. 2 seyı sevıyrum bırını sectım,ama gonlum 2 sınden yana. Bunarada du kabak cıcegı dolması hıc yemedım ama nerde bulumur kı. Nerede satılır. Aynı sekılde engınarda hıc yemedım u mevsımde bulunurmu boyerde