- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Yani ne kazandın diyor2.OLUYORSAN BAŞTAN 2.OLUYORSUN SONDAN 2. Mİ OLUYORSUN SANKİ
Yani ne kazandın diyor2.OLUYORSAN BAŞTAN 2.OLUYORSUN SONDAN 2. Mİ OLUYORSUN SANKİ
Kazancım maddi değil manevi de sen de.Yani ne kazandın diyor
Ben başka yere iki tarifı yükledim ne gerek var dedi eşimKazancım maddi değil manevi de sen de.
Tariflerim beğeniliyor ,güzel yorumlar alıyorum de.
Benim de oğlum aynıydı.Erkek milleti hep aynı.Boş işlerle uğraşıyorsun ,eline ne geçiyor vs.
Bu da benim hobim diyorum.Kendileri boş yere ekran karşısında oynuyor ,bizim katılmamızı lüzumsuz görüyor.
Nereye yükledin NYT ye mi?Ben başka yere iki tarifı yükledim ne gerek var dedi eşimdedim bak ben nasıl zorda kalınca alıyorum yapıyorum baskasida benim tarife bakacak dedim ..aldı telefonu elimden iyice inceledi
Evet sen devvar misin orda :))Nereye yükledin NYT ye mi?
Yokum.Bir ara niyetlenmiştim.Bir başlarsam daha duramam diye korkuyorum,alışkanlık yapıyorEvet sen devvar misin orda :))
çekim yaparken hiç yanımda olmuyorÇekimlerine gözü mü değiyor ,nazar mı ediyor yoksa
Ona söylemeden katıl
Çok sinirlendim eşine ,bu haydar Ona
Hatta kızları toplayalım hep birlikte haydarlayalım enişteyi
Şeyyyyy enişte iri yarı değil di mi?
Allah' tan kaçıncı olduğumu sormuyorAynen benim ki de hep ikinci oluyorum diye dalga geçiyor
200 olmuş oğluna gösterKazancım maddi değil manevi de sen de.
Tariflerim beğeniliyor ,güzel yorumlar alıyorum de.
Benim de oğlum aynıydı.Erkek milleti hep aynı.Boş işlerle uğraşıyorsun ,eline ne geçiyor vs.
Bu da benim hobim diyorum.Kendileri boş yere ekran karşısında oynuyor ,bizim katılmamızı lüzumsuz görüyor.
200 olmuş oğluna göster
Bak bölüm editörü kendini becerikli sanıyor 41 oy almış ben onun 5 katı aldım falan diye eklersin arkandayım
Allah razi olsun canim. AminEtiketlemediysen gormemis ola bilirim gusura galma gardasim
Kizaaam gardaslar arasinda kusluk neyim olmaz bi kere
Allah sifa versin canim
Yine işlerim var deme gel artık
Arada geliyorum okuyup kaçıyorumYine işlerim var deme gel artık
Hatta 205