- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.193
çok guzeller inşallah öyledir ama salak ben elindeki tüm belgeleri imha ettim2 yıl garantisi varmış
Tenceresiz kaldim anne gelsin elimi öpmeye bayramda,gelirken de eli boş gelmesin ,hediyelerini getirsin
gaz versek olar miBu kategoriyi de tutturursam siz değerli yarışmacı arkadaşlarımdan ödül isterim ne verirseniz farketmez
biz hiç yemeyiz bugün kahvaltıda tavuk kızartması ve bulgur pilavı vardı esimjn isteği üzerineBen koyarım 3 çeşit,başkası koyar 5 çeşit ,hiç kahvaltı sofralarına benziyor mu her gün yaptığımız
Bir de biri demişti her sofrada çilek ,meyva falan var,normalde kaçımız kahvaltıda meyva koyuyoruz
Bu kategori dinlen bence katılma yüzün eskimesinBir daha ki kategori için şunu yapmazsanız katılmam diye kapris yapsam mı acaba?
Benim de canım istiyor bir kaç gundur normalde içmem deDün geceden beri sigara içmiyorum ama sürekli aklıma geliyor canım istiyor
Dayanamiyoooom himmet abeee
Şuan kapının çalmasını ve sigara içen birinin gelmesini hayal ediyorumBenim de canım istiyor bir kaç gundur normalde içmem de
Şuan kapının çalmasını ve sigara içen birinin gelmesini hayal ediyorum
Hergun biri uğrar bugün kimsenin uğramayacagi tuttu bari bir tane kahve yanında icerdim
Miniğım ramazan sofralarında sana oy verenleri de etiketle , onlar kaldı bi
tmamdir balım saol biliyon giremiyom pek sen haberdar edersinKuzum perşembe olcak ben etiket çakarım sana
Saat kaçta yapıyorsunuz kahvaltıyıbiz hiç yemeyiz bugün kahvaltıda tavuk kızartması ve bulgur pilavı vardı esimjn isteği üzerine
Tamam kuzucumtmamdir balım saol biliyon giremiyom pek sen haberdar edersin❤
Yeminle biraz önce aklıma gekdi onları da etiketlesem mi diye sonra dedim biri de çıkar seni biz buralara getirdik hani bana hani bana derlerseMiniğım ramazan sofralarında sana oy verenleri de etiketle , onlar kaldı bi
Gerçi benimle deynep unutulmuştu
Ramazanda 3 sütaş ve de Ramazan yarışmasına katılmadım bol bol dinlendim sağolBu kategori dinlen bence katılma yüzün eskimesin
12 fakandi sırf eşim istiyor diye önce market alışverişi yaptik sonra da sözde kahvaltı yaptıkSaat kaçta yapıyorsunuz kahvaltıyı
Taze fasulye,türlü,ıspanak sote,sarma gibi şeyleri yerim de pilav yemem kahvaltıda
Ben içmem içeni de yanımda istemem ,kokusu rahatsız ediyor beni
Bizi sevse unutmazdı sankiMiniğım ramazan sofralarında sana oy verenleri de etiketle , onlar kaldı bi
Gerçi benimle deynep unutulmuştu
Ben eşimin yanında öfff koktu diyorum başkasından geldi mi ama çok güzel koku yor benceBen içmem içeni de yanımda istemem ,kokusu rahatsız ediyor beni
memleketime hoş geldinAnam 66 oy almışım oleyyyy