Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Yemek sayfasındayız yemek sayfasındakileri hep unutmuş :skandal:
Ama ben onu ne şekilde nasıl açtım bilmiyorsun

Yatak odasına soktum çocuklar asagidaydi geldikçe yatak odasını kilitledim :KK70:

Tam odaya foto çekmeye götürüyorum oğlan geldi bize ne gelmiş kargodan dedi ..kitap gelmiş dedim :KK70: (onlar balon bekliyor bu ara :KK70: )

Sonra kız geldi bu arada paylaşacağım yeri arıyorum tabi

Neyse foto çektim ..bu sefer bir diğeri geldi kız evde dolaşıyor falan

Kirilmasin diye yatak odasında yatağın üstüne açtım ayrı ayrı falan ödüm kootu kullanmadan kırılacak diye :KK70:

Ama ben onu ne şekilde nasıl açtım bilmiyorsun

Yatak odasına soktum çocuklar asagidaydi geldikçe yatak odasını kilitledim :KK70:

Tam odaya foto çekmeye götürüyorum oğlan geldi bize ne gelmiş kargodan dedi ..kitap gelmiş dedim :KK70: (onlar balon bekliyor bu ara :KK70: )

Sonra kız geldi bu arada paylaşacağım yeri arıyorum tabi

Neyse foto çektim ..bu sefer bir diğeri geldi kız evde dolaşıyor falan

Kirilmasin diye yatak odasında yatağın üstüne açtım ayrı ayrı falan ödüm kootu kullanmadan kırılacak diye :KK70:
Ben de gelince heyecanlanmıştım.Buradan haberi olmasın diye gizlemek istemiştim (eşimin bilmesi değil başkalarına söyler rahat olamam diye).Tabii kız gördü kargoyu o ney falan ,alt kattakine gelmiş dedim.Akşam yemekte eşime söyledi benim yüzüm kızarmış(hiç yalan söylemeyi beceremem :skandal: )Anlattım da burayı demedim internetten yemek yarışması diye ,oğlumu şahit gösterdim ,burayı biliyor da eşim nickimi falan bilmiyor:KK45:

Ben de gelince heyecanlanmıştım.Buradan haberi olmasın diye gizlemek istemiştim (eşimin bilmesi değil başkalarına söyler rahat olamam diye).Tabii kız gördü kargoyu o ney falan ,alt kattakine gelmiş dedim.Akşam yemekte eşime söyledi benim yüzüm kızarmış(hiç yalan söylemeyi beceremem :skandal: )Anlattım da burayı demedim internetten yemek yarışması diye ,oğlumu şahit gösterdim ,burayı biliyor da eşim nickimi falan bilmiyor:KK45:
benim eşim herşeyimi biliyor hatta dalga geçiyor yine mi olmadı diye:rolleyes:

Bende aynini dusunuyorun Ablam a bile söylese Ablam da gelir gözü uzerimde olur çok takilamam komsularun yanında falan da bahseder benimki ://

1.OLAMASAN DA İSİM YAPTIN ALİMİYON.Gerek tariflerin ,sunumun ,çekiminle çoğumuzun beğenilerini kazandın .Zaten madalyamız da yok artık.:110:
Sen yine tattin oduyguyu benim hiç madalyan olmadı ağbi(küçük Emrah mod)

kocam namıma değil birinci olup olmamama bakıyor deyno:KK57:
Çekimlerine gözü mü değiyor ,nazar mı ediyor yoksa :skandal:
Ona söylemeden katıl :skandal:
Çok sinirlendim eşine ,bu haydar Ona :sopa::sopa::sopa::sopa:
Hatta kızları toplayalım hep birlikte haydarlayalım enişteyi :sopa:
Şeyyyyy enişte iri yarı değil di mi?:skandal:

X