- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.038
Yemek sayfasındayız yemek sayfasındakileri hep unutmuş@BirTutamMutluluk20 u da unutmsum o böyle yapmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek sayfasındayız yemek sayfasındakileri hep unutmuş@BirTutamMutluluk20 u da unutmsum o böyle yapmadi
Kazen abiye deseydin hemen herkese bildirim gonderirdiYeminle biraz önce aklıma gekdi onları da etiketlesem mi diye sonra dedim biri de çıkar seni biz buralara getirdik hani bana hani bana derlerse
Ama ben onu ne şekilde nasıl açtım bilmiyorsunYemek sayfasındayız yemek sayfasındakileri hep unutmuş
Ben de gelince heyecanlanmıştım.Buradan haberi olmasın diye gizlemek istemiştim (eşimin bilmesi değil başkalarına söyler rahat olamam diye).Tabii kız gördü kargoyu o ney falan ,alt kattakine gelmiş dedim.Akşam yemekte eşime söyledi benim yüzüm kızarmış(hiç yalan söylemeyi beceremem )Anlattım da burayı demedim internetten yemek yarışması diye ,oğlumu şahit gösterdim ,burayı biliyor da eşim nickimi falan bilmiyorAma ben onu ne şekilde nasıl açtım bilmiyorsun
Yatak odasına soktum çocuklar asagidaydi geldikçe yatak odasını kilitledim
Tam odaya foto çekmeye götürüyorum oğlan geldi bize ne gelmiş kargodan dedi ..kitap gelmiş dedim (onlar balon bekliyor bu ara )
Sonra kız geldi bu arada paylaşacağım yeri arıyorum tabi
Neyse foto çektim ..bu sefer bir diğeri geldi kız evde dolaşıyor falan
Kirilmasin diye yatak odasında yatağın üstüne açtım ayrı ayrı falan ödüm kootu kullanmadan kırılacak diye
benim eşim herşeyimi biliyor hatta dalga geçiyor yine mi olmadı diyeBen de gelince heyecanlanmıştım.Buradan haberi olmasın diye gizlemek istemiştim (eşimin bilmesi değil başkalarına söyler rahat olamam diye).Tabii kız gördü kargoyu o ney falan ,alt kattakine gelmiş dedim.Akşam yemekte eşime söyledi benim yüzüm kızarmış(hiç yalan söylemeyi beceremem )Anlattım da burayı demedim internetten yemek yarışması diye ,oğlumu şahit gösterdim ,burayı biliyor da eşim nickimi falan bilmiyor
Bende aynini dusunuyorun Ablam a bile söylese Ablam da gelir gözü uzerimde olur çok takilamam komsularun yanında falan da bahseder benimki ://Ben de gelince heyecanlanmıştım.Buradan haberi olmasın diye gizlemek istemiştim (eşimin bilmesi değil başkalarına söyler rahat olamam diye).Tabii kız gördü kargoyu o ney falan ,alt kattakine gelmiş dedim.Akşam yemekte eşime söyledi benim yüzüm kızarmış(hiç yalan söylemeyi beceremem )Anlattım da burayı demedim internetten yemek yarışması diye ,oğlumu şahit gösterdim ,burayı biliyor da eşim nickimi falan bilmiyor
Evet yaa ,önceki yarışmalarda eşim de haberi olursa ,benimle dalga geçerse diye korkuyordumbenim eşim herşeyimi biliyor hatta dalga geçiyor yine mi olmadı diye
Millet olarak meraklıyız,benim de komşum akrabam olsa ne yazmış diye ben de bakarımBende aynini dusunuyorun Ablam a bile söylese Ablam da gelir gözü uzerimde olur çok takilamam komsularun yanında falan da bahseder benimki ://
ben saftirik olarak yumurtladım hemenEvet yaa ,önceki yarışmalarda eşim de haberi olursa ,benimle dalga geçerse diye korkuyordum
1.OLAMASAN DA İSİM YAPTIN ALİMİYON.Gerek tariflerin ,sunumun ,çekiminle çoğumuzun beğenilerini kazandın .Zaten madalyamız da yok artık.ben saftirik olarak yumurtladım hemen
Sen yine tattin oduyguyu benim hiç madalyan olmadı ağbi(küçük Emrah mod)1.OLAMASAN DA İSİM YAPTIN ALİMİYON.Gerek tariflerin ,sunumun ,çekiminle çoğumuzun beğenilerini kazandın .Zaten madalyamız da yok artık.
kocam namıma değil birinci olup olmamama bakıyor deyno1.OLAMASAN DA İSİM YAPTIN ALİMİYON.Gerek tariflerin ,sunumun ,çekiminle çoğumuzun beğenilerini kazandın .Zaten madalyamız da yok artık.
Ama yine takmak istiyorum ikili olarakSen yine tattin oduyguyu benim hiç madalyan olmadı ağbi(küçük Emrah mod)
Çekimlerine gözü mü değiyor ,nazar mı ediyor yoksakocam namıma değil birinci olup olmamama bakıyor deyno
Kazen e soylesek mi bu duruma bir el atsaAma yine takmak istiyorum ikili olarak
Önceden etiketlemiştim ,uğraşıyoruz yazmıştı,şimdi de Nevoş bu sürümle olmuyormuş diyorKazen e soylesek mi bu duruma bir el atsa
Aynen benim ki de hep ikinci oluyorum diye dalga geçiyorbenim eşim herşeyimi biliyor hatta dalga geçiyor yine mi olmadı diye
2.OLUYORSAN BAŞTAN 2.OLUYORSUN SONDAN 2. Mİ OLUYORSUN SANKİAynen benim ki de hep ikinci oluyorum diye dalga geçiyor