- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.038
Ya sakarlık yapıp kırarsam ,takımını bozarsamSeninle @Lunya yı kahvaltıya çağıracakmış öyle gösterecekmiş hediyelerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sakarlık yapıp kırarsam ,takımını bozarsamSeninle @Lunya yı kahvaltıya çağıracakmış öyle gösterecekmiş hediyelerini
2 yıl garantisi varmışYa sakarlık yapıp kırarsam ,takımını bozarsam
Hep öyle derler .Başvurunca da garanti dışı,kullanım hatası derler.Biz boyasının atmamasına garanti verdik derler.2 yıl garantisi varmış
Kim ,neden kızmışGunaydin millet
Gardasim kizmis bana
Yok bu öyle değil bildiğin kırılma garantili sen için rahat al bileti Manisaya bayramdan önce acele et bilet kalmaz ek seferle köy otobüsünde gibi gidersinHep öyle derler .Başvurunca da garanti dışı,kullanım hatası derler.Biz boyasının atmamasına garanti verdik derler.
Tenceresiz kaldim anne gelsin elimi öpmeye bayramda,gelirken de eli boş gelmesin ,hediyelerini getirsinYok bu öyle değil bildiğin kırılma garantili sen için rahat al bileti Manisaya bayramdan önce acele et bilet kalmaz ek seferle köy otobüsünde gibi gidersin
Sunum tabakları.Yani tek bir tarif olan kategori değil,çoklu mamalar olacak .Sunum tabaklarını hazırlayın bak bu detay çok mühim:)Mesajı almanız lazım
Niye yenmesin,her mevsimde yenir pastaPasta bu mevsimde olmaz ya sıcakta pasta mı yenir:)
Gün sofrası,davet sofrası da olabilirGünaydın kahvaltı sofralarım ,pastalarım ,keklerim ,kurabiyelerim
Sorması ayıp olmasın en sevdiğin yiyecek hangisi?Allah Affetsin Fotograflara bakmadan direk sevdiğim yiyeceği sectim hemen
Sabah sabah böyle uyanıyom kafamda deli sorular , anam tek çeşit bişi olsa bari yada kahvaltıGün sofrası,davet sofrası da olabilir
Yok daha neler deynoGün sofrası,davet sofrası da olabilir
Aynen tek olsun ,tek kolay oluyor çekimSabah sabah böyle uyanıyom kafamda deli sorular , anam tek çeşit bişi olsa bari yada kahvaltı
Daha önce olmuş ama.Yok daha neler deyno
Kahvaltı sofraları geliyeeaahhhh sofra olunca tarif ayırtmada yok önce yapan kazanırÇok renkli bir kategori