Bu çok açık oldu değildir
Bakyiiiaaa sıpacıkkk aman amannn istemem elemana vereceğim parayı tabağa yatırırım beeeehhh hemde kendime gıcır gıcırKırma dan kullanacaksan veririm güvenlik şirketinden eleman tut tabagim için
Hadi hayırlısı seni o zaman bu kategoride göremiyeceğiz:)Yok abla bu bayram tek düşünsem evi temizlemek çünkü 5 gün sonra ev kalalbalik olacak :))
Düğün yemeklerini yaristirsam kazan başındaHadi hayırlısı seni o zaman bu kategoride göremiyeceğiz:)
Minik bi yerde yorumda gözüme iliştiydi pastalar da pek iyi değilmiş görüntü olarak aceppp hııHadi hayırlısı seni o zaman bu kategoride göremiyeceğiz:)
Ayyy o resimleri istiyorum lütfen:)Düğün yemeklerini yaristirsam kazan başında
Bak görüyonmu bu nevo bizi eğlenüyüüüüüBu çok açık oldu değildir
Evet iyi değilimMinik bi yerde yorumda gözüme iliştiydi pastalar da pek iyi değilmiş görüntü olarak aceppp hıı
Ben sana atarım özelden kendimi bilen atarım ben sanaAyyy o resimleri istiyorum lütfen:)
Pasta bu mevsimde olmaz ya sıcakta pasta mı yenir:)Minik bi yerde yorumda gözüme iliştiydi pastalar da pek iyi değilmiş görüntü olarak aceppp hıı
Tamam canım merakla bekliyorumBen sana atarım özelden kendimi bilen atarım ben sana
Bizde köye gidecuk istemiyorum ama malesefHadi hayırlısı seni o zaman bu kategoride göremiyeceğiz:)
Kime göre basit kime göre kolay onu bilemem:)Abla egerbasit bir kategori olursa yapabileceğim ayın 8 ine kadar yaparım 9 unda eşim izne ayrilacak o zaman da detaylı temizliğe girisecegim birde davetiye dağıtmaya başlayacağız falan
Pudra rengi elbisem le mevludun tozunu atacağımTamam canım merakla bekliyorum
Sende mi yoksunBizde köye gidecuk istemiyorum ama malesef
Şahane olacaksınPudra rengi elbisem le mevludun tozunu atacağım
Ipucu beklemen hataBak görüyonmu bu nevo bizi eğlenüyüüüüü