Sunum tabaklarını hazırlayın bak bu detay çok mühim:)Mesajı almanız lazım
Biz seni tutmayalımİşte buna çığlık atasım geliyoooo
Abla valla teli elimden bırakamıyırum beee gidin bi yatınnn nenni nenni uykunuz gelsinBiz seni tutmayalım
Ama sebebini merak ettim:)
çok geçmiş olsun benim de iltihap olmuştu onu temizlemisti de iğne batiyordu resmenÜç tane ilaç verdi haftaya gidicem kontrole.mikrop kapmış herhalde denizden kualagimin içini gorseydinenfeksiyon,mantar da yapmış dedi.
pastaÇok renkli bir kategori
Sunum tabagim var şükürSunum tabaklarını hazırlayın bak bu detay çok mühim:)Mesajı almanız lazım
Ben pcye yeni oturdumAbla valla teli elimden bırakamıyırum beee gidin bi yatınnn nenni nenni uykunuz gelsin. Hoş bir tabağım yoook neyi merak ediyüüüün illa dedirtcek
Hediyelerini kullanmanın tam zamanıçok geçmiş olsun benim de iltihap olmuştu onu temizlemisti de iğne batiyordu resmen
pasta
Sunum tabagim var şükür
Teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun benim de iltihap olmuştu onu temizlemisti de iğne batiyordu resmen
pasta
Sunum tabagim var şükür
Ne geldi aklına Allah aşkına söyle
Havan batsın kııızçok geçmiş olsun benim de iltihap olmuştu onu temizlemisti de iğne batiyordu resmen
pasta
Sunum tabagim var şükür
Tam zamanı ama bende o tahmin ettiğim kategoride beceri yokHediyelerini kullanmanın tam zamanı
Kahvaltı geldi onun kesinNe geldi aklına Allah aşkına söyle
Kırma dan kullanacaksan veririm güvenlik şirketinden eleman tut tabagim içinHavan batsın kııız
İpuçları boşa gittiYa pasta ya kahvaltı
Ya gençlerin onunu açayım hem el becerim hem bu tabaklar birleşirse kesin birinci olurumİpuçları boşa gitti
Neymiş o kategori:)Tam zamanı ama bende o tahmin ettiğim kategoride beceri yok
Aynen bu tabakların hakkını vermen lazım:)Ya gençlerin onunu açayım hem el becerim hem bu tabaklar birleşirse kesin birinci olurum
Yok abla bu bayram tek düşünsem evi temizlemek çünkü 5 gün sonra ev kalalbalik olacak :))Neymiş o kategori:)
Yoksa bayrama baklava yok mu