- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.239
Bana incik cıncık zor geliyor karisitirip pisirecegim lop diye tabağa koyacağım falan ..ama pastalar olursa alimiyon fırtınalar estirir demedi demeyinKime göre basit kime göre kolay onu bilemem:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana incik cıncık zor geliyor karisitirip pisirecegim lop diye tabağa koyacağım falan ..ama pastalar olursa alimiyon fırtınalar estirir demedi demeyinKime göre basit kime göre kolay onu bilemem:)
Bilmiyorum kategori açılsın bakalım gitmeden yapabileceğim biseyse yaparımSende mi yoksun
Ay beni öldürcen sen gıııı ne diyün yani biz beceriksizizmi onumu diyon onları bizde yaparıkkk pastaya gel pasta yaEvet iyi değilim
Bana böyle etli metli dolmali borekli sulu sulu yemekler lazım
İnşallah abla çok hevesleniyorim bakalım nasıl olacakŞahane olacaksın
Bence yaparsın :)Bilmiyorum kategori açılsın bakalım gitmeden yapabileceğim biseyse yaparım
Sana inat 7 katlı pasta yapıyormuş um düğün pastasıAy beni öldürcen sen gıııı ne diyün yani biz beceriksizizmi onumu diyon onları bizde yaparıkkk pastaya gel pasta ya
Hayırlısı olsun:)Güzel gelsin geçsin inşaalalhİnşallah abla çok hevesleniyorim bakalım nasıl olacak
Soran neden oynayamacagiz diyor
Diyorim bu sefer akıllı uslu oturacegiz
Vallahi mahsun kaldı fasulyem küstüm oynamıyom benIpucu beklemen hata
İnşallah bakalımHayırlısı olsun:)Güzel gelsin geçsin inşaalalh
Ne fasulyesi kız barbunyaVallahi mahsun kaldı fasulyem küstüm oynamıyom ben
Hadi bakalımBence yaparsın :)
YA benim muhterem imamımVallahi mahsun kaldı fasulyem küstüm oynamıyom ben
Yapsana yapsanaaa kolaya kaçacak birde akıllı hatunnnSana inat 7 katlı pasta yapıyormuş um düğün pastası
Onlarda incecik kek basiyorlar santiyi öyle yaparım
Pasta da çikolatalı alır ben gene süslü pastamla arkasından bakarım fasulyeye baktığım gibiYapsana yapsanaaa kolaya kaçacak birde akıllı hatunnn
Anam iki yanımdada fasulyegiller var hatlar karıştı ama doğru size yazmaktan önümdeki fasulyem ,ordada barbunyam mahsun kaldıNe fasulyesi kız barbunya
Ruhuna el fatihaaaYA benim muhterem imamım
Ben çikolatalı sevmemPasta da çikolatalı alır ben gene süslü pastamla arkasından bakarım fasulyeye baktığım gibi
Hani kiii miniyin hediyesi bende bi bakayimİyiyim kuzum fasulyeylen cebelleşcem şimdi sen nasılsın bakiiiimm
Eki Görüntüle 2293708
Öyle kuzuyaa düşüşlerdeyim valla yani çokta önde gitmezdimde bundan iyiydi enazından ,bak minikin hediyeyi görünce içime bir öküz oturdu
Senceeeee wuhhuuuuuu
Vallahi ya tablo gibi ne kadar guzel yaptim diodum bendeKk sovanı sevmedi ama çok güzel gözüküyor yaaa S Sabr-Sukur-Dua
Bende çikolatalı seviyorum :))Ben çikolatalı sevmem