Hayırdır ne oldu canım:)Eh işte biraz buhranlardayim yine bugün
Gittiler canım :)
Sen nasılsın
Bende öyleyim iyi değilim :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır ne oldu canım:)Eh işte biraz buhranlardayim yine bugün
Sen nasılsın
Koldan daralacak birde kol boyu elbise boyu boydan noksan oluncaTerzi işi olacak mı?
Abine ne aldın ?Açım çünkü
Abiye aldım uzerim azicik da bol geldi ama ben ne olur ne olmaz diye tutuyorum kendimi
Hmmmmm bilmemAllah Allah niye ki?
Dünya mutfağı desem
Evet kol kısmı bana bol geldi ama göğüs kısmındaki detay çok iyi göstermiş:)Koldan daralacak birde kol boyu elbise boyu boydan noksan olunca
KamuflajEvet kol kısmı bana bol geldi ama göğüs kısmındaki detay çok iyi göstermiş:)
Kötülerin hiç birsey yapmamislar gibi mutlu olması içime dokunuyor bazen .Hayırdır ne oldu canım:)
Eh işte biraz buhranlardayim yine bugün
Sen nasılsın
Allahım feraha çıkarsın siziHayırdır ne oldu canım:)
Hayırlısı halimize şükür öyle düşünme biz çok iyiyizKötülerin hiç birsey yapmamislar gibi mutlu olması içime dokunuyor bazen .
Sana ne oldu canım belirsizlik mi?
Noldu ki kukrim yaKötülerin hiç birsey yapmamislar gibi mutlu olması içime dokunuyor bazen .
Amin canımAllahım feraha çıkarsın sizi
AminnnAllahım feraha çıkarsın sizi
Her sene bu gerginliği yaşıyorsun NevoşHayırlısı halimize şükür öyle düşünme biz çok iyiyiz
Aynen zaten geçtikçe geriliyorum
Sinsi sinsi takipliyordum dicem de baya belli ettim kendimii beğeni yapmıcaktımmm ben .Blue_Peri gel kız buraya
Sadece beni beğen bundan sonra,çaktırmam benSinsi sinsi takipliyordum dicem de baya belli ettim kendimii beğeni yapmıcaktımmm ben .
İyi akşamlar fındıkellalarım
Aynen canım inan çok yoruldumHer sene bu gerginliği yaşıyorsun Nevoş
Ama herşey nasip işte ,hakkında hayırlısı olsun.
Hayırdır kuzuuuKötülerin hiç birsey yapmamislar gibi mutlu olması içime dokunuyor bazen .