Sünnete kadar tut bari sonra yersinAbla bayagiridr yemiyordim ya eşime dedim gözüm dolanıyor
Güldü geçti
Bende yazın aldım ama yemekten değil boş oturmaktan:)1 beden genişlemişim:)Eylül sonrası kilo vereceğim diye ümit ediyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sünnete kadar tut bari sonra yersinAbla bayagiridr yemiyordim ya eşime dedim gözüm dolanıyor
Güldü geçti
Ya 1 ekmek az mı:)İçini oğlu yemiş sayılmaz
İnşallah veririsin bende bu boğaz varken zor gözüm dönüyor bazen ama çikolata falan istegi yok bende böyle içine ekmek batiracagim şeyleri arıyorum yapıyorumSünnete kadar tut bari sonra yersin
Bende yazın aldım ama yemekten değil boş oturmaktan:)1 beden genişlemişim:)Eylül sonrası kilo vereceğim diye ümit ediyorum:)
Ben bir ekmeği 10 yaşında iken yiyordumYa 1 ekmek az mı:)
Normalde çok,ama fırından yeni çıkmış olunca iki ısırmaya bitiyorYa 1 ekmek az mı:)
Bende yemeyi seviyorum canım ama işte tutmamız lazım:)Gerçi hareket yok çok yiyemiyorum :)İnşallah veririsin bende bu boğaz varken zor gözüm dönüyor bazen ama çikolata falan istegi yok bende böyle içine ekmek batiracagim şeyleri arıyorum yapıyorum
Yani demi ama çıtır çıtır lök diye oturuyor mide ye anlamıyorsun nasıl bitmişNormalde çok,ama fırından yeni çıkmış olunca iki ısırmaya bitiyor
Maşaallah canım:)Alışkanlık meselesi:)Bizi küçükken öyle alıştırdılar:)Benim çocuklar yemezler:)Ben bir ekmeği 10 yaşında iken yiyordum
Daha önce söylemiştim babam annem bana hamile iken ölmüş.Olur mu öyle şey özel değilse anlat
Sende yiyorsun demek:)Normalde çok,ama fırından yeni çıkmış olunca iki ısırmaya bitiyor
Haklısın canım ama unutma eğer cidden iyi niyetli değillerse onlarda mutlaka yaptıklarını birgün çekecekler:)Daha önce söylemiştim babam annem bana hamile iken ölmüş.
Babamın ilk evliliğinden de çocukları var benden de epey büyükler .
Babam da epey mal sahibi varlıklı biri imiş.
Bize tabi beş kuruş vermemişler oralarınına girmeyeyim.
Babamın mezarı benim büyüdüğüm şehirden farklı bir şehirde onu bile evlendikten sonra gidebildim.
Bilmiyorum hayatlari güllük gulistanlik babam bile onların olduğu şehirde .
Ben büyüyene kadar annemle ne zorluklar çektik ne sıkıntılar belki annem o yüzden kanser oldu ama onlar rahat rahat yaşıyor.
Allahtan ben terayağı alan sevmiyorum ekmekleFırından sıcak sıcak alıyoruz,eşim oğlum terayağ istiyor ama ben yemiyorum .Eskiden ekmeksiz doymazdım .Yemeye yemeye insan alışıyor.Yani demi ama çıtır çıtır lök diye oturuyor mide ye anlamıyorsun nasıl bitmiş
Değiller nevos değiller .Allah'ın adaletine güveniyorum ama bazen insan sabrını zorluyorlar düşündükçe.Haklısın canım ama unutma eğer cidden iyi niyetli değillerse onlarda mutlaka yaptıklarını birgün çekecekler:)
Kukrimcim Onların elinde değil ki verip vermemek .Kanunen hakkın var senin .Vermeseler de senin imzan olmadan resmi olarak Onların olmaz ki mallar.Daha önce söylemiştim babam annem bana hamile iken ölmüş.
Babamın ilk evliliğinden de çocukları var benden de epey büyükler .
Babam da epey mal sahibi varlıklı biri imiş.
Bize tabi beş kuruş vermemişler oralarınına girmeyeyim.
Babamın mezarı benim büyüdüğüm şehirden farklı bir şehirde onu bile evlendikten sonra gidebildim.
Bilmiyorum hayatlari güllük gulistanlik babam bile onların olduğu şehirde .
Ben büyüyene kadar annemle ne zorluklar çektik ne sıkıntılar belki annem o yüzden kanser oldu ama onlar rahat rahat yaşıyor.
Annemden almışlar imzayıKukrimcim Onların elinde değil ki verip vermemek .Kanunen hakkın var senin .Vermeseler de senin imzan olmadan resmi olarak Onların olmaz ki mallar.
Hayat iyilerin değil kötülerin yanında gibi görünüyor ama değil canım rahat ol:)Değiller nevos değiller .Allah'ın adaletine güveniyorum ama bazen insan sabrını zorluyorlar düşündükçe.
Annen farklı ,sen farklı ama benim bildiğim.Baba ölünce bile malın yarısı anneninse yarısı da evlatların diye biliyorum ben.Annenin verdiği imzanın anneyi bağlaması lazım .Annemden almışlar imzayı
Tamam canım :)Ben biraz kaçıyorum geleceğim:)
Bilmiyorum canım peşine düşmek de istemiyorum şimdi bana para,mal mülk lazım değil zaten çok şükür artık herseyim var.Annen farklı ,sen farklı ama benim bildiğim.Baba ölünce bile malın yarısı anneninse yarısı da evlatların diye biliyorum ben.Annenin verdiği imzanın anneyi bağlaması lazım .