İyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsınSinsi sinsi takipliyordum dicem de baya belli ettim kendimii beğeni yapmıcaktımmm ben .
İyi akşamlar fındıkellalarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsınSinsi sinsi takipliyordum dicem de baya belli ettim kendimii beğeni yapmıcaktımmm ben .
İyi akşamlar fındıkellalarım
Seni kk beğendi yetmez miSadece beni beğen bundan sonra,çaktırmam ben
Hayır olmaz o elbise biraz daha iyi olmalı:)Cigirtma olsada bana bana yesem yanına iri dogranmis salatalık la cacık
Azıcık suyundan da köy deynepnaz fasıllenin
@Kirmizi pabuc sende 5 tane dolma ayır bana
Nevreste senin kinden de bir tabak sarımsaklı yoğurt dokuversene üstüne
Oy oy minik boşver kimseyi sikmayayim burda dertlerimleNoldu ki kukrim ya
Tamam öyle yapayım herkesi atlıya atlıya bulayım seniii aralardanSadece beni beğen bundan sonra,çaktırmam ben
Olur mu öyle şey özel değilse anlatOy oy minik boşver kimseyi sikmayayim burda dertlerimle
Eh işte biraz buhranlardayim yine bugün
Gittiler canım :)
Sen nasılsın
sabah 1.5 ekmek yedim kendime inanamıyorumHayır olmaz o elbise biraz daha iyi olmalı:)
Oy oy minik boşver kimseyi sikmayayim burda dertlerimle
Öyle canım.Hayırlısı halimize şükür öyle düşünme biz çok iyiyiz
Aynen zaten geçtikçe geriliyorum
Salatalığı iri doğramam ben cacıkta,hem cacık yoğurtlu sarmısaklı,hem sarmısaklı yoğurt döküyorsun yemeğin üstüne enişteye hohlama yedikten sonraCigirtma olsada bana bana yesem yanına iri dogranmis salatalık la cacık
Azıcık suyundan da köy deynepnaz fasıllenin
@Kirmizi pabuc sende 5 tane dolma ayır bana
Nevreste senin kinden de bir tabak sarımsaklı yoğurt dokuversene üstüne
Yok artık nasıl yedin o kadar ekmeği
sabah 1.5 ekmek yedim kendime inanamıyorum
Ona yedirir öyle hohlarim olmazmiSalatalığı iri doğramam ben cacıkta,hem cacık yoğurtlu sarmısaklı,hem sarmısaklı yoğurt döküyorsun yemeğin üstüne enişteye hohlama yedikten sonra
Sağol canım ama geceleri uyuyamıyorum evin içinde dolaşıyorumÖyle canım.
Sende sıkma bu kadar canını
Bir de iyi yönden düşün sabah yemişsinsabah 1.5 ekmek yedim kendime inanamıyorum
Ekmek ve çay yoksa bana kahvaltı gibi gelmiyorBir de iyi yönden düşün sabah yemişsin
Sabah ben de fazla kaçırıyorum diğer öğünler dikkat etsem de.Kahvaltılık ta ekmeksiz yenilmiyor ki
İyiyim şükür abla sen nasılsın yine tayin işleri olmuyor ah ablaaam Rabbim yüzüne Gülsün artık inşallahİyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın
Hiç kendini kandırma 1.5 yemişsin
Daha belli değil canımAllah razı olsunİyiyim şükür abla sen nasılsın yine tayin işleri olmuyor ah ablaaam Rabbim yüzüne Gülsün artık inşallah
Abla bayagiridr yemiyordim ya eşime dedim gözüm dolanıyorHiç kendini kandırma 1.5 yemişsin
Bari tam buğday ekmeği falan yemeye başla :)
İçini oğlu yemiş sayılmazHiç kendini kandırma 1.5 yemişsin
Bari tam buğday ekmeği falan yemeye başla :)