Bunlar basit şeyler canım daha başka sıkıntılar olabiliyor:)Ödevlere,projelere yetiyoruz:)okuldaki ödevler projeler çocuğa senin öğrendiğin sistemle alakasi olmayan bi sistemle biseyler anlatmaya çalışmak zor sanırım. onun dışında okula gitmesi gerçekten çok güzel olur :)
Allah kolaylık versin
Aynen canım:)Kafamız yoğun oluyor iyi oluyor böyle sürdüğüm yerde yoruluyorum
Öğretmende ttilde hiç sormadı sınavı ben sorsam mi nasıl sonuçlar diye sence :)Aynen canım:)
Senin sınav mı canım ne sınavı:)Öğretmende ttilde hiç sormadı sınavı ben sorsam mi nasıl sonuçlar diye sence :)
Bunlar basit şeyler canım daha başka sıkıntılar olabiliyor:)Ödevlere,projelere yetiyoruz:)
Onun kızı da girdi ya üni sınavına sonuca göre gidip gitmeyeceği belli olacaktı benimde girdiğini biliyor nasıl geçti diye sormuştu sonucu sormadı bu sefer ben mi yazsam sonu nasıl diye kizininSenin sınav mı canım ne sınavı:)
İnsanlar acayip canım ben anlam veremiyorum:)abla illaki insan olan yerde sıkıntı oluyo ya.is yerinde çalışanlarla ayrı gelen vatandaşlarla ayrı sorunlar yasiyosun ya da görüyosun. dünyayı cok çok yeni tanıyan çocukların olmaz mı hiç sorunu. bana bunlar çok hayatın içinden geldiği için sadece eğitime takık olabilirim
iş yerinde bı arkadaşım en yakın arkadaşı nişanına cagirmadi ama baska arkadaşları sürpriz yapıp nişana gitmis diye küsüp arkadaşlıktan sildi mesela. bunu koskoca 30 yaşında kadin yapiyosa cocuklar ohoooooo neler neler düşünür yapar
Sor canım bence bakalım kaç gelmiş:)Onun kızı da girdi ya üni sınavına sonuca göre gidip gitmeyeceği belli olacaktı benimde girdiğini biliyor nasıl geçti diye sormuştu sonucu sormadı bu sefer ben mi yazsam sonu nasıl diye kizinin
Yazdım şimdi iyi tatiller iyi eğlenceler falan ikinci mesajda dedim yaptınız mı tercihleri diye bakalım daha yazıyorSor canım bence bakalım kaç gelmiş:)
İyi yaptın canım:)Yazdım şimdi iyi tatiller iyi eğlenceler falan ikinci mesajda dedim yaptınız mı tercihleri diye bakalım daha yazıyor
Bu sene hazirlancakmis tekrar istediği bölüme yetmiyormuş galiba gitmiyorlar yani :))İyi yaptın canım:)
İyi hadi gözünüz aydın:)Bu sene hazirlancakmis tekrar istediği bölüme yetmiyormuş galiba gitmiyorlar yani :))
Aynen kendi adımıza sevindim :)İyi hadi gözünüz aydın:)
Hayırlı olsun:)Aynen kendi adımıza sevindim :)
Sağol canımHayırlı olsun:)
Canım nasılsınSağolasın canım benim ❤
İnşallah Aslıcımdoğrudur canım işte hep ayaktasın yorulursun bayram iyi gelir sana inşallah ❤
Yok kız valla gayet güzel
Aynen çok sıcak canım ya:)Sağol canımoy çok sıcak ya dolma saracaktim ama hiç halim.kalmadi