- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Maşaallah daha küçük canım 3 yaşından sonra toparlarsın:)
Tamam ben bunu bir düşüneyim:)
2 yaş ergenlik canım onu atlatmanız gerekiyor:)Benim kızlar 4'ten sonra düzeldilerbu kış kreşe gidecek zaten yavrumondan da biraz müsamaha gösteriyorum. sonra bı düzene girer inşallah abla. herkes 3 yaş diyo milat gibi bisey sanirim 3 yaş
2 yaş ergenlik canım onu atlatmanız gerekiyor:)Benim kızlar 4'ten sonra düzeldiler
Yok canım çalışmıyorum hep evdeydim:)Ama benim ilk ikiz olduğu için bayağı zorlandım:)sen bana iyimser tablo verdin yani
sen çalışıyo muydun peki abla evde miydin çocuklar büyürken :)
Benim en küçüğü de çok fena ya2 yaş ergenlik canım onu atlatmanız gerekiyor:)Benim kızlar 4'ten sonra düzeldiler
Oğlum çok iyi bir bebekti:)Hamileliği ve bebekliği çok rahattı:)Ama kızlar ömrümü yedilerBenim en küçüğü de çok fena ya
Yok canım çalışmıyorum hep evdeydim:)Ama benim ilk ikiz olduğu için bayağı zorlandım:)
Yemin ederim aynısı benimde kızlar hem hamilelikte hem büyürken maffettiOğlum çok iyi bir bebekti:)Hamileliği ve bebekliği çok rahattı:)Ama kızlar ömrümü yediler
Sağol canım :)Cidden zor oldu ama büyüdüler:)en korktuğum şey ikiz bebek. maşallah diyeyim. ikisine bir bakıp büyütmek büyük emek sabır efor ister. ben bi tanesine zor bakiyorum abla ya iki tane diyosun. elleri öpülecek kadınsın
Demek kızlarda bir şeyler var :)Yemin ederim aynısı benimde kızlar hem hamilelikte hem büyürken maffetti
Sağol canım :)Cidden zor oldu ama büyüdüler:)
Şimdi daha zor:)
Aynen canım ileride keşke küçük kalsaydı diyeceksinhamileyken is yerinde bi abla bu zamanlarin tadını çıkar keşke hep burda kalsaydi Allah'ım ne rahatmisim diceksim demistibebegim cinsiyeti bile belli degildi o geldi aklıma büyüdükçe sorunları da çeşitlenip büyüyor değil mi
Demek kızlarda bir şeyler var :)
Aynen canım ileride keşke küçük kalsaydı diyeceksin
Olabilir canım bilmiyorum:)kolay annelere zor kizlar zor annelere kolay kizlar denk geliyo bence. kolay derken uyumlu ılımlı sabırlı sakin anlamında :)
Okula başlasın işler zorlaşacak:)daha dün dedim ablaen azından ac çok gündüz de uyuyodu hem dinlenip hem isimi yapiyodum diye soyleniyodum
Sıkıldım aslında ben başlasin artık :)Okula başlasın işler zorlaşacak:)
Aynen ne yapacağımızı bilmiyoruz:)Sıkıldım aslında ben başlasin artık :)
Sıkıldım aslında ben başlasin artık :)
Kafamız yoğun oluyor iyi oluyor böyle durduğum yerde yoruluyorumAynen ne yapacağımızı bilmiyoruz:)