Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Maşaallah daha küçük canım 3 yaşından sonra toparlarsın:)
Tamam ben bunu bir düşüneyim:)

bu kış kreşe gidecek zaten yavrum ondan da biraz müsamaha gösteriyorum. sonra bı düzene girer inşallah abla. herkes 3 yaş diyo milat gibi bisey sanirim 3 yaş

Yok canım çalışmıyorum hep evdeydim:)Ama benim ilk ikiz olduğu için bayağı zorlandım:)

en korktuğum şey ikiz bebek. maşallah diyeyim. ikisine bir bakıp büyütmek büyük emek sabır efor ister. ben bi tanesine zor bakiyorum abla ya iki tane diyosun. elleri öpülecek kadınsın

en korktuğum şey ikiz bebek. maşallah diyeyim. ikisine bir bakıp büyütmek büyük emek sabır efor ister. ben bi tanesine zor bakiyorum abla ya iki tane diyosun. elleri öpülecek kadınsın
Sağol canım :)Cidden zor oldu ama büyüdüler:)
Şimdi daha zor:)

Sağol canım :)Cidden zor oldu ama büyüdüler:)
Şimdi daha zor:)

hamileyken is yerinde bi abla bu zamanlarin tadını çıkar keşke hep burda kalsaydi Allah'ım ne rahatmisim diceksim demisti bebegim cinsiyeti bile belli degildi o geldi aklıma büyüdükçe sorunları da çeşitlenip büyüyor değil mi

Aynen canım ileride keşke küçük kalsaydı diyeceksin

Sıkıldım aslında ben başlasin artık :)

okuldaki ödevler projeler çocuğa senin öğrendiğin sistemle alakasi olmayan bi sistemle biseyler anlatmaya çalışmak zor sanırım. onun dışında okula gitmesi gerçekten çok güzel olur :)

Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…