Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Maşaallah daha küçük canım 3 yaşından sonra toparlarsın:)
Tamam ben bunu bir düşüneyim:)

bu kış kreşe gidecek zaten yavrum 🙄 ondan da biraz müsamaha gösteriyorum. sonra bı düzene girer inşallah abla. herkes 3 yaş diyo milat gibi bisey sanirim 3 yaş :KK70:

Yok canım çalışmıyorum hep evdeydim:)Ama benim ilk ikiz olduğu için bayağı zorlandım:)

en korktuğum şey ikiz bebek. maşallah diyeyim. ikisine bir bakıp büyütmek büyük emek sabır efor ister. ben bi tanesine zor bakiyorum abla ya iki tane diyosun. elleri öpülecek kadınsın 😍

en korktuğum şey ikiz bebek. maşallah diyeyim. ikisine bir bakıp büyütmek büyük emek sabır efor ister. ben bi tanesine zor bakiyorum abla ya iki tane diyosun. elleri öpülecek kadınsın 😍
Sağol canım :)Cidden zor oldu ama büyüdüler:)
Şimdi daha zor:)

Sağol canım :)Cidden zor oldu ama büyüdüler:)
Şimdi daha zor:)

hamileyken is yerinde bi abla bu zamanlarin tadını çıkar keşke hep burda kalsaydi Allah'ım ne rahatmisim diceksim demisti :KK70: bebegim cinsiyeti bile belli degildi :KK70: o geldi aklıma büyüdükçe sorunları da çeşitlenip büyüyor değil mi

hamileyken is yerinde bi abla bu zamanlarin tadını çıkar keşke hep burda kalsaydi Allah'ım ne rahatmisim diceksim demisti :KK70: bebegim cinsiyeti bile belli degildi :KK70: o geldi aklıma büyüdükçe sorunları da çeşitlenip büyüyor değil mi
Aynen canım ileride keşke küçük kalsaydı diyeceksin:KK70:

Sıkıldım aslında ben başlasin artık :)

okuldaki ödevler projeler çocuğa senin öğrendiğin sistemle alakasi olmayan bi sistemle biseyler anlatmaya çalışmak zor sanırım. onun dışında okula gitmesi gerçekten çok güzel olur :)

Allah kolaylık versin

X