Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Aşkolsun canım niye ölçüsüz olsun bizde çok ciddi değiliz gayet yerinde oldu:KK70:
Makarna,pilav,kurabiye kategorisine beklerim:)

abla nasıl bişey biliyo musun benim oğlan :KK70: ben salonda koltukta otururken hiç bisey yok. ayaga kalkınca arabalarin oto alarmi gibi viyak viyak ediyo. tuvalete girmek banyo yapmak yemek yapmak yasak :KK70: :KK70: sanki anasi ölmüş öyle ağlıyo

büyüyünce geçer diye tahmin ediyorum. o bı büyüsün de kendini ergen ergen odalara kapatınca bende kapısının önünde oturup aglicam beni de içeri al diye :KK70: :KK70:

abla nasıl bişey biliyo musun benim oğlan :KK70: ben salonda koltukta otururken hiç bisey yok. ayaga kalkınca arabalarin oto alarmi gibi viyak viyak ediyo. tuvalete girmek banyo yapmak yemek yapmak yasak :KK70: :KK70: sanki anasi ölmüş öyle ağlıyo

büyüyünce geçer diye tahmin ediyorum. o bı büyüsün de kendini ergen ergen odalara kapatınca bende kapısının önünde oturup aglicam beni de içeri al diye :KK70: :KK70:
Kaç yaşında canım:)
Güzel fikir ben şimdi ergenlere öyle mi yapsam :KK70:Az ağlamadılar:)

Kaç yaşında canım:)
Güzel fikir ben şimdi ergenlere öyle mi yapsam :KK70:Az ağlamadılar:)

20 aylık abla.

kesinlikle yapmalısın. hatta anne saati yap. nasil bebekken çocukken oyna ilgilen diye bekliyolar. günde yarım saati bana ayirsin bence çok sey istemiyorum 🙄

20 aylık abla.

kesinlikle yapmalısın. hatta anne saati yap. nasil bebekken çocukken oyna ilgilen diye bekliyolar. günde yarım saati bana ayirsin bence çok sey istemiyorum 🙄
Maşaallah daha küçük canım 3 yaşından sonra toparlarsın:)
Tamam ben bunu bir düşüneyim:)

X