- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Ayy bende özlemişim ama sarjm 17Yok gitme burada kal özlüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bende özlemişim ama sarjm 17Yok gitme burada kal özlüyorum
Kim ben miHadi ordan adile de hanimmm
Benimde işim var çıkıp yine gelirim:)Ayy bende özlemişim ama sarjm 17
Hayırlı olsun kaç yaşındaydı ablaOğlumu yarın sünnet ettireceğiz.Bugün doktora gittiler.Testler falan yapıldı:)
Bende çok beğendim inşallah ben sipariş edene kadar beden kalırKanka oylesine bi tarif aldim valla nevonun guzel hatrina katilim fazla olsun diye
9 olmak üzere canım:)Hayırlı olsun kaç yaşındaydı abla
Sağol canım:)
Dinlen canım sen biz hep burdayizYoruldum.yine gelirim ins
Bizimde öyle olacak ben 2 olmadan olsun istiyorum eşim kendini bilsin diyo9 olmak üzere canım:)
0-2 yaş arası birde 6-10 yaş arası yapılıyor:)Bizde belki memlekete tayin olur gider orda yaparız diyorduk oda olmadı.Bizde artık büyüdü yapalım çıksın sonra aile arasında bir yemek yaparız dedik:)Oda artık bu yıl yada seneye olur:)
Aynen bizimde öyle oldu:)Artık bekletmeyelim dedik:)Bizimde öyle olacak ben 2 olmadan olsun istiyorum eşim kendini bilsin diyo
Iyi yaptınız simdikiler erken giriyor ergenlige zatenAynen bizimde öyle oldu:)Artık bekletmeyelim dedik:)
O isimde benim sitede tarifim var ama içerik biraz farklı:)
Parmaklamadigin yer yok mortiÇaktırma gördüm
Bdv hariç hiç girmemParmaklamadigin yer yok morti
Öyle canım:)Iyi yaptınız simdikiler erken giriyor ergenlige zaten
Dahliadivin almak istediğin tarifi özelden Nevreste ye bildiriyorsun en az 4-5 tane yaz bence çünkü bir çoğu artık bizden uzaklaşıp yeni sahiplerinin o marifetli ellerine geçti çünkü