- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buralardayım kankacımda kk ya cook bakamıyorum calısıyorum, nasılsın canım ❤Zipzip- kankacim nerdesin
İyiyim kankacim hamd olsun bende öyle takılıyorum buralardaBuralardayım kankacımda kk ya cook bakamıyorum calısıyorum, nasılsın canım ❤
simdiden gecmis olsun diyelim ozmanOğlumu yarın sünnet ettireceğiz.Bugün doktora gittiler.Testler falan yapıldı:)
Saol kankacım ❤İyiyim kankacim hamd olsun bende öyle takılıyorum buralarda
Kolay gelsin sana canım
Bir işten haber bekliyordun vvar mi gelisme
Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun canımSaol kankacım ❤
Yok kanka bende sans yok ki ordan haber gelmedi daha beklemedeyim
iyim kuzum aynen bakalim belki ugur getirir banada hic sanmiyom ama bi deniyim dedim totem yapyom sen nasilsin napiyosunbalbocuuu nasılsın canım yeni riko sen olmussun hayırlı olsun
Sağol kankacim bende öyle diyorum zaten herseyin hayırlısı ❤Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun canım
Inşallah birinci olursun diyelim o zaman canımiyim kuzum aynen bakalim belki ugur getirir banada hic sanmiyom ama bi deniyim dedim totem yapyom sen nasilsin napiyosun
AminnInşallah birinci olursun diyelim o zaman canım
Iyiyim canım calısıyorum bugünde cok bakamıyorum buralara :)
Sağol canım benimsimdiden gecmis olsun diyelim ozman
Miniğe yeni alışmıştım şimdi bu kim diyorumAminn
sen katiliyormusun.
bende kizdan zaman bulamiyorum pek daha dogrusu tel cogu zman kızda oluyo surekli cizgifilm izliyo bagimli oldu cıkti
Ama daha tarifi bile yokbalbocuuu nasılsın canım yeni riko sen olmussun hayırlı olsun
Katılmıcam sanırım canım hem bu ara evde değilim hemde zeytinyağlı hiç birsey pişmez evde bakalım belki son zamanlarda müsait olursam katılırım :))Aminn
sen katiliyormusun.
bende kizdan zaman bulamiyorum pek daha dogrusu tel cogu zman kızda oluyo surekli cizgifilm izliyo bagimli oldu cıkti
Nasılsın ablacım ❤Ama daha tarifi bile yok
İyiyim canım sağol sen nasılsınNasılsın ablacım ❤
Tarif almadan totem mi yapıyor simdi
Iyiyim cok sükür ablacım calısıyorum yogun buraya cok bakamıyorumİyiyim canım sağol sen nasılsın
Aynen tarifi yok totem yapmaya başladı:)
Allah kolaylık versin canımBende yeni geldim bundan sonra takılacağım bayağıdır çok bakamıyordum:)Iyiyim cok sükür ablacım calısıyorum yogun buraya cok bakamıyorum
Sağol ablacımAllah kolaylık versin canımBende yeni geldim bundan sonra takılacağım bayağıdır çok bakamıyordum:)